Nem kellene próbálnunk a bitcoint illeszteni a meglévő jogi struktúrákba | Hungarian.lamareschale.org

Nem kellene próbálnunk a bitcoint illeszteni a meglévő jogi struktúrákba

Nem kellene próbálnunk a bitcoint illeszteni a meglévő jogi struktúrákba

A szerző nézeteit nem feltétlenül tükrözik Coin röviden.

Közösségi Vita NYDFS”Javasolt Bitcoin rendelet

Az elmúlt hetekben már elterjedt a vita BitLicense, a javasolt Bitcoinregulation érkező New York Department of Financial Services (NYDFS). Élén Ben Lawsky, a minisztérium megkezdte létre olyan engedélyezési rendszert, hogy minden Bitcoin üzleti tevékenységet folytató vállalatok az állam New York kellene kompatibilisnek. Ez a javasolt szabályozás természetesen már találkozott ellenségeskedés a közösség. A tagok többsége a Bitcoin közösség egyetért abban, hogy BitLicense, amennyiben azokat a törvény a jelenlegi formájában, ami növeli a költségeket az üzleti, és ezáltal korlátozza a versenyt, és veszélyeztethetik a fogyasztói adatvédelmi, legalábbis. Néhány a közösség tagjai, akik inkább egy ideológiai megközelítés Bitcoin szabályozás, azt állították, hogy azokat a törvényeket, digitális valutát allwould befolyásolná a létrehozása céljából Bitcoin, ezért tartózkodnia kell minden elhaladó digitális valuta jogszabályokat.

Annak ellenére, hogy a közösség ellenzi a javaslatot BitLicense, nem volt túl sok befolyásos tagja a Bitcoin közösség fokozni, és beszélt ellen NYDFS amíg az elmúlt hetekben. Az első két népszerű játékos a kripto világon, aki beszélt ellen a rendelet-, hogy ez a szerző tisztában van-volt Andreas Antonopoulos és Erik Voorhees. Ez a két ember már beszélt BitLicense egy darabig, de két saját újabb viták a NYDFS javaslata megtalálható itt: Andreas Antonopoulos beszél Jeffrey Tuckerand Erik Voorheesspeaking érme Brief Sean WinCE. Követve ezt a két közösség tagjai, Jim Harper-a globális politikai tanácsot a Bitcoin Foundation írt nyílt letterto a NYDFS és követelte kiterjesztése a észrevételezési időszak, többek között. Ezt követően a nyílt levelet tettek közzé, Kör Jeremy Allaire, a Kamara Digital Kereskedelmi és képviselői a Mercatus Center minden fejlett saját válaszaikat-melyek hangsúlyozta hosszabb nyilvános észrevételezési időszak.

Azonban észrevételeiket közel sem voltak olyan szabad piac-orientált, mint a véleményét Antonopoulus és Voorhees. Az Alapítvány, pontosabban hozott határozottan anti-szabadság felkészülni a jövőbeni Bitcoin szabályozás. Jinyoung Englund, a kommunikációs igazgatója az alapítvány, a válasz az én OP-Edon Jim Harper levele a NYDFS, feltéve Coin Brief több dokumentumokat, amelyek célja, hogy példaként szolgálhatnak az Alapítvány hivatalos álláspontját Bitcoin szabályozás, hiszen az én vádakat közülük nyilvánvalóan rossz. Egy adott dokumentum egy átiratát testimonygiven Marco SANTORI, az elnök a szabályozási ügyek bizottsága a Bitcoin Foundation, a tárgyaláson a New York-BitLicense javaslatot. Ebben a beszéd, SANTORI határozottan kijelentette, hogy ő támogatta az egységes, globális, Bitcoin szabályozás. Tekintettel arra a tényre, hogy ő bizonyságot nevében az alapítvány, azt kell feltételeznünk, hogy ez a típusú szabályozás, amit a többi Alapítvány reméli elérni is.

Mi tekintettel ezek a meghallgatások folytatásaként egy nagyon szükséges beszélgetést között az államok és a szövetségi kormány, hogyan áramvonalas, szabványosított, és teljes védelmet szabályozási rendszert kell kidolgozni az Egyesült Államok egészére, és talán nemzetközi szinten.

Próbál tárgyalni a Bitcoin rendelet a hulladék az idő, Mi csupán átmeneti folyamat

 

Miért van az Alapítvány, valamint egyéb szervezetek és magánszemélyek, hogy ilyen politikai megközelítés Bitcoin szabályozás? Miért süllyed annyi időt, erőfeszítést, és az ilyen nagy mennyiségű a közösség pénzét a politikai gépezet? Nagyon valószínű, hogy lesz olyan jelentős eredményeket; A pici extensionto a nyilvánosság kommentálva időszak BitLicense szolgál, mint egy tökéletes, mégis szomorú példája a hiábavalóságát az Alapítvány taktikája könyörgött politikusok. És ez az állítás nem csak a hivatkozás védelmében a szabad piacra. Még az Alapítvány célja volt globális Bitcoin szabályozás, hogy a „hasznos” és a közösség által vezérelt nem érhető el. A szabályozók elmúlik bármi féle törvények akarnak, függetlenül attól, ki áll szemben, vagy hogy milyen hangos az ellenség kiabálni.

Továbbá, ha a Bitcoin már eléri a teljes potenciálját, és lesz egy globálisan elfogadott valuta, akkor ez a szakasz egészére integrálja a digitális valuta a meglévő pénzügyi infrastruktúrák teljesen átmeneti. Így nem kell pazarlás annyi időt és pénzt próbál érvelni hivatalnokok és politikusok azt eltérítő nagy mennyiségű tőkét távol valódi produktív Bitcoin projektek és ideiglenes hatályú és eredménytelen politikai csaták. Bitcoin-t kívüli üzemelésre tervezték a hagyományos pénzügyi rendszer, így próbálják integrálni lehessen ezeket a rendszereket is nevetségesek legjobb.

Bitcoin jövője a cseréje a jelenlegi rendszer

A szabályozók is át bármilyen drákói törvényeket akarnak, de ez lesz hiába; ha a Bitcoin halmoz elég nagy piaci kereslet, akkor növekednek az arc bármely kísérlet elfojtani azt. A lényeg az, hogy a Bitcoin nem kellene „biztonságos”. Nem lehet tartósan kikötve, hogy semmilyen kormányzati szerv vagy azon törvényeket. És nem kell sem. Fejlemények a kripto ökoszisztéma több mint bebizonyította, hogy egy szabad és szabályozatlan piac képes megoldani a problémákat hatékonyan. Egyszerűen fogalmazva, azok, akik így egy teljes munkaidős állást kivéve próbálnak tárgyalni a kormányok, a legtöbb esetben, idejüket vesztegetik.

Korai Bitcoin rendelet veszélyes lehet

Mi kell arról, hogy a korai szabályozás nem elfojtani Bitcoin. Nem lenne túl idealista azt hinni, hogy a Bitcoin, a jelenlegi állapotában, túléli elkobzás vagy tiltó jogszabályokat. Ezért szükséges, hogy érvelni kormányok és a harc az általuk javasolt szabályozás bizonyos fokig. Azonban ez nem az, amit az Alapítvány és szakértői szervezetek csinálnak. Nem próbálják megakadályozni rendelet feladták már, elfogadva az elkerülhetetlen megszorító Bitcoin törvények és könyörögve diminutions súlyosságának ezeket a törvényeket.

Persze, néhány jogszabály elkerülhetetlen. De, ha a közösség tölt annyi időt és energiát javításában Bitcoin és a gazdasági infrastruktúra ez ordibál bürokraták, akkor a törvények fogják elkerülhetetlenségét át nem lesz túl sok, hogy nincs hatása a Bitcoin gazdaságot. A cél az, hogy fenntartsák az egészséges, átmeneti rendszert hozzon létre egy hibrid a hagyományos pénzügyi infrastruktúra és a teljes értékű, crypto gazdaságban. Ezért, ha azt kell lobbizni a kormány, akkor kell megtenni annak érdekében, hogy megakadályozzák drákói jogszabályok, ahelyett ösztönözze meg-az ötlet, hogy miután a rendelet a mi feltételeink valahogyan kevésbé szigorúak.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

BTCRobot - Automatizált Bitcoin Kereskedelmi Szoftver Bot felülvizsgálata

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 28.-2014

Post Bitcoin

12 félelmetes Bitcoin mém

Post Bitcoin

Bitcoin bányászat 2015-ben: ASIC, Cloud Mining és nehézség

Post Bitcoin

Bitcoin nem szabályozható, mint az internet

Post Bitcoin

Az AsiaCoin átmenet a cövek igazolásához

Post Bitcoin

Bitcoin elfogadás: A Progresszió a Top 100 weboldalak között

Post Bitcoin

Bitcoin csaptelepek és blokkolók

Post Bitcoin

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Post Bitcoin

A Bitcoin értéke 4000 dollár. Miért nem valószínű, hogy ő maga lenne? Forbes

Post Bitcoin

Kezdõ Útmutató a Bányászati Bitcoinokhoz

Post Bitcoin

Ashley Madison szivárog: Mit tegyünk, amikor Bitcoin zsarolással szembesülünk?