A Bitcoin Exchange OKCoin 104% -os tartalékot tartalmaz | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin Exchange OKCoin 104% -os tartalékot tartalmaz

A Bitcoin Exchange OKCoin 104% -os tartalékot tartalmaz

CoinDesk már reportedthat OKCoin, egy kínai Bitcoinexchange átesett egy ellenőrzési és kiderült, hogy a tartalékok állnak 104% -a az ügyfelek betétei. Ez a szám azt jelenti, hogy a csere elég pénz a tartalék, hogy kiadja a 100% -át, hogy az ügyfél betétek, miközben továbbra is megmarad a plusz 4%.

A bitcoin kijelentette, hogy azt is tervezi, hogy a tartalom a tartalékok átláthatóbbá a nyilvánosság számára; OKCoin dolgozik egy kriptográfiai fiókellenőrző rendszer ismert, mint egy Merkle treesystem. Ez a rendszer lehetővé teszi az egyének, hogy ellenőrizze, hogy a bitcoin van a tartalmát a számla park, ellenőrizte a teljes ellenőrzés és a rendelkezésre álló visszavonását.

Az ellenőrzés a OKCoin négy napig tartott a teljes, és végezte Stefan Thomas, a műszaki vezérigazgató Ripple Labs, aki felajánlotta szolgálatait a bitcoin díjmentesen. Szerint CoinDesk, Thomas korábban vezetett ellenőrzések két másik, népszerű Bitcoin cserék: Kraken és Bitfinex. OKCoin vezérigazgatója, csillag Xu, elismerte, hogy ezt az ellenőrzést csak azt bizonyítja, a teljes tartalékok az árfolyam egy rövid ideig. Ugyanakkor Xu azt mondta, hogy a cég szándékozik elfogadni, menetrend auditálás, hogy az átláthatóság és ad egyfajta biztonságot OKCoin ügyfeleinek.

Lásd ez idézet csillag Xu, ahogy az eredeti CoinDesk cikket:

Mindig arra törekedett, hogy ügyfeleink számára a bizalmat OKCoin biztonsági és világszínvonalú technológiai architektúra. Miközben sok Bitcoin vállalkozások beszélt, hogy átlátszó, csak egy maroknyi megtették a szükséges lépéseket.

CoinDesk jegyezni, hogy más kínai Bitcoin csere felkészül ellenőrzést a saját, abban a reményben, hogy erősítsék meg a vásárlói bizalmát. BTC Kína bejelentette augusztus 19-én, hogy hozna egy független, harmadik fél könyvvizsgálói szolgáltatás ellenőrizni mind a hideg és meleg pénztárcák, hogy az ügyfelek lehet afelől, hogy az alapok biztonságos és a számukra rendelkezésre álló bármikor. Továbbá, Huobi fejleszt egy Merkle-fa ellenőrzési rendszert a saját, hogy az ügyfelek biztonságosan ellenőrizni a saját, egyéni számlák, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a pénz rendelkezésre áll.

Amennyiben BTC Kína és Huboi Stand a kereslet a Proof of tartalékok

Huboi tudomásul a Reddit

Mint már említettük, a két BTC Kína és Huboi bejelentették, hogy azt tervezik, hogy hajtsa végre a teljes ellenőrzések és eljárások kifejlesztése, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy külön-külön ellenőrizni saját számlák. Azonban mindkét Bitcoin cserék kínált további észrevételek tekintetében, hogy a közelmúltban a kereslet a cserék igazolni a tartalékok.

Huboi készült post Redditthat részletezett saját álláspontot a helyzetet. Íme két idézet, hogy Reddit post, hogy megmutatják, hol Huboi áll igazolás tartalékok:

Ennek eredményeként az összeomlás MtGox közbizalom a Bitcoin ipar mélyen megrendült, különös figyelmet fordítva a cserék és egyéb szolgáltatók, hogy tartsa a felhasználó privát kulcsa. Ez a bizalmatlanság még mindig megmarad (nem csak Gox hanem számos más csapkod és csalások), és gátolja a szélesebb nyilvánosság elfogadja Bitcoin. A jelentős árcsökkenés az elmúlt napokban, befolyásos kommentátor a kínai bitcoin közösség azzal vádolják a kínai cserék futó tört tartalék rendszerek és sürgette a cserék megnyitására és bizonyítani 100% fenntartja.

A belső adatok elemzése azt mutatta, hogy az összes BTC Huobi felhasználói fiókok, csak 20% aktívan kereskednek. A másik 80% általában marad nyugvó, kivéve a jelentős piaci mozgásokat. Az adatok nem kínai cserék szinte biztosan más. Az ok lehet elszámolni egy nagy különbség a Bitcoin felhasználói szokások. A legtöbb kínai bitcoin felhasználók kezelésére cserék, mint a bankok, bízva a hosszú távú beruházások Bitcoin a kezében egy harmadik fél. A legtöbb nemzetközi felhasználók számára, másrészt, hogy a Bitcoin mottója: „hogy a saját bank” a szív, és megtartják a hosszú távú beruházások Bitcoin saját ellenőrzésük alatt (ha már figyel osztály).

BTC Kína kibontása Ügyfélszolgálat

BTC China rámutatott, hogy azok már, hogy a tartalmát a rend könyvek teljes mértékben rendelkezésre, de azt is kezdett végző éves felülvizsgálatát a tartalékok. A BTC China szóvivője biztosította CoinDesk, hogy a független könyvvizsgáló cég bérel, hogy vizsgálja meg a tartalékok lesznek neves könyvvizsgálók és hozzáférése lesz, hogy teljes mértékben anonimizált fiók adatait.

Lásd a megjegyzést adott CoinDesk a BTC China képviselő:

Míg a könyvvizsgálóknak kiemelkedő a kínai bitcoin közösség, elismerjük, hogy számos, a nemzetközi felhasználók lehetnek ismeretlen. Mint egy nemzetközi platform, ez nagyon fontos számunkra, hogy minden felhasználó, az aktuális vagy potenciális hisznek a biztonság és a stabilitás, mint a csere.

A növekedés a bizalmatlanság Bitcoin cserék

Amióta a hiba a Mt. Gox, bizalmatlanság Bitcoin cserék között egyre nagyobb részét a Bitcoin közösség. Vádakat Gox és annak vezetője, Mark Karpeles, beleértve a csalást, lopást, és működik, mint egy tört tartalék bank, okozott sok tagja a közösségnek, hogy fáradt minden Bitcoin csere.

Ez a bizalmatlanság csak nőtt mellett a népszerűsége margin kereskedés Bitcoin cserék. Először által elfogadott Bitfinex és a BTC-e az elmúlt évben, margin kereskedelem lehetővé teszi a befektetők, hogy pénzt kölcsönözzön a csere és hasznosítják Bitcoin beruházásokat. Hogy a hitel, amelyet a bitcoin, hozzájárul a növekvő Bitcoin ára; ha margin kereskedés válik széles körben alkalmazott befektetési módszer, akkor nagy része Bitcoin értéke fog származni hitel. Nem csak ez a fogalom fel félelmek Bitcoin hitel buborék, ami történt a kis mérleg az utóbbi időben, a két flash összeomlik Bitfinex és a BTC-e, amelyeket valószínűleg az okozta, margin hívó, de ez is erősíti a feltételezéseket néhány szkeptikus tagjai a Bitcoin közösség, hogy az cserék megosztás a tört tartalék hitelezés.

Mivel kölcsönadta pénzt árrés vásárlók, a csere leendő szerint ezek a szkeptikusok-van, hogy forrásokat a számlák más befektető, amely ezáltal teszi a csere nem tudja, hogy kiadja a 100% -át kötelesek ügyfeleiknek egyszerre. Azonban OKCoin ellenőrzés, felfedve, hogy több mint 100% tartalék együtt ígér az ellenőrzések egyéb cseréket, megkönnyítheti a fejében néhány tagja a közösségnek.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 28.-2014

Post Bitcoin

Bitcoin bányászat 2015-ben: ASIC, Cloud Mining és nehézség

Post Bitcoin

Tanulmány: A selyemút egy paradigmaváltás a kábítószer-kereskedelemben

Post Bitcoin

A BetChain a többnyelvű támogatásban a vezető Bitcoin kaszinóvá válik

Post Bitcoin

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Post Bitcoin

Bitcoin hivatalos hivatalosan Kaliforniában! Gov. Jerry Brown aláírta az AB129-et!

Post Bitcoin

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Lehetőségek: Rövid útmutató

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 24-30

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC ABC-jei

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

Defláció 1. rész: Bitcoin árának deflációs természete