A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

Ben Lawsky, a jelenlegi főfelügyelő a New York-i Department of Financial Services (NYDFS) sajtótájékoztatót tartott ma, amelyben felvázolta és tisztázni néhány információt, hogy lesz a második tervezet az erősen controversialBitLicense Bitcoin szabályozás. Lawsky kifejezetten megállapította, hogy a javasolt Bitcoin szabályozás nem vonatkozik a magánszemélyek, kereskedők, vagy a fejlesztők. Továbbá, a főfelügyelő megjegyezte, hogy a felülvizsgált BitLicense sokkal kevésbé szigorú, mint az eredeti tervezetet.

Ben Lawsky:

Azt hiszem, a frissített BitLicense javaslat a megfelelő irányba (1) elhagyásával további résztvevőket, akik nem érinti, (2) a rendelkezések tőketartalék tartandó virtuális pénznemek mivel az ilyen jellegű működő tőke elengedhetetlen sok üzlet modellek és (3) olyan kétéves indítási részleges mentességet. Azonban nem vagyok biztos New York játszott felzárkózni biztosítja a termékeny szabályozási környezet szükséges, hogy megtartsa a Bitcoin kapcsolódó induló.

Forrás: CoinTelegraph

GAW Miners bemutatta Paycoin, okai Wave spekulatív tevékenység

Honnan Coindesk:

Annak ellenére, hogy a vita, paycoin vonzott sok figyelmet a bányászok után szerepel a népszerű bányászati ​​jövedelmezőség szolgáltatás CoinWarz. Számos honlapok, amelyek összekötik telep tulajdonosai a potenciális bérlők látott gyors áremelkedés a hétvégén miatt magas debütált ára paycoin több altcoin cserék, a bérleti díjak elérése, mint 0,15 BTC per terahash egy 24 órás ülés elején hét.

Forrás: Coindesk

Draper University Bitcoin Course beiratkozik Több, mint 2000 diákok

Október elején 2014 Draper Egyetem bejelentette, hogy indul nyújtó tanfolyam Bitcoin. Ez természetesen magában foglalja a különböző Bitcoin témák; itt van egy általános áttekintést a tanfolyam tartalmát:

 • 1. Szakasz - Mi Bitcoin?

  2. Szakasz - Az Evolution of Payment Systems

  3. Szakasz - A jegyzőkönyv

  4. Szakasz - innováció a Bitcoin

  5. Szakasz - Az első lépések

  6. Szakasz - Bonus Interjúk

  7. Szakasz - Kiegészítő anyag

Mivel bejelenti a dob, a Draper egyetem beiratkozott több mint 2000 diák a saját Bitcoin természetesen. A kurzus áll a hagyományos előadások és interjúk prominens tagjai a Bitcoin közösség.

Forrás: CoinTelegraph

ChangeTip CEO Nick Sullivan Biztosítja Közösségi hogy a felhasználók személyes adatai nem lehet értékesíteni

Tegnap, december 17, 2014, ChangeTip szenvedett hullám az online kritika a Bitcoin közösség. ChangeTip egy olyan cég, amely a Bitcoin lerakása szolgáltatások különböző weboldalakon. Különböző emberek a Bitcoin közösség bírálta a centralizált ChangeTip, és azt állította, hogy a vállalat egy nagy gyengéje a közösség, mert lehet eladni az adatokat a felhasználók a kormányok vagy magántársaságok. Értékesítés saját adatok veszélyeztetné a pseudonymity, hogy a Bitcoin felhasználók képesek élvezni. Ma, Nick Sullivan, a vezérigazgató ChangeTip, biztosította a felhasználókat, hogy a vállalat nem eladni az adatokat senkinek.

Van egy adatvédelmi policyin nagy vastag betűkkel, hogy azt mondja, hogy nem fogja eladni a felhasználói adatokat anélkül, hogy a felhasználó engedélye, és nem áll szándékunkban, hogy valaha erre. Ez igazságos, hogy az emberek paranoid, de nincsenek boszorkányok itt található.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Tim Draper megnyeri a Silk Road Auction-et

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Millionaires

Post Bitcoin

Defláció 1. rész: Bitcoin árának deflációs természete

Post Bitcoin

Bitcoin domain neve BTC.com eladva 1 millió dollár USD!

Post Bitcoin

A Bitcoin bányászat jövedelmező 2018-ban?

Post Bitcoin

Bitcoin csaptelepek és blokkolók

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés: Bevezetés a dollárba a BTC értékbecsléshez

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014 szeptember 7-13

Post Bitcoin

Őszinte

Post Bitcoin

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Post Bitcoin

Ashley Madison szivárog: Mit tegyünk, amikor Bitcoin zsarolással szembesülünk?