Nyereséges Bitcoin Cloud Bányászat: Bitcoin bányászat a zűrzavar nélkül | Hungarian.lamareschale.org

Nyereséges Bitcoin Cloud Bányászat: Bitcoin bányászat a zűrzavar nélkül

Nyereséges Bitcoin Cloud Bányászat: Bitcoin bányászat a zűrzavar nélkül

Egy korábbi cikkben beszéltünk hardver Bitcoin bányászat. Ezúttal, megkapjuk, hogy elemezze felhő bányászat, mi ez, hogyan kell ezt csinálni, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőle. Az általános kérdés: „Van Bitcoin bányászat megéri?” egy kicsit bonyolultabb, és előírja, figyelembe véve az összes lehetőséget, de felhő bányászat minden bizonnyal vonzó egy.

Mi Bitcoin Cloud Mining?

Az első lépések, lássuk, mit felhő miningactually van. A szó felhő használt az utóbbi időben sokat. Esélye láttál használják máshol már. Általánosságban elmondható, hogy áll a biztosított szolgáltatást, hogy végig egy távoli forrásból. Amikor a felhő bányászat például tördelő erő lehet bérelni vagy vásárolni egy szerződés akkor jön egy adatközpontban. Amennyiben ez könnyebb (és olcsóbb), hogy vizsgálja és fenntartása a hardver. Tehát alapvetően, felhő bányászati ​​Bitcoin lehetővé teszi, hogy a hardver a másik fél, hogy az enyém a Bitcoin. Ezt meg lehet tenni két módja van: a vételi szerződés a felhőből bányászati ​​vagy lízing a fúrótorony vagy magánszemély. Majd elemzik azokat tovább később a cikkben.

Mindezek ismeretében, amit valószínűleg már rájött, hogy a bányászat Bitcoinon a felhő is könnyebb. És ez a lényeg Bitcoin felhő bányászat, míg a bányászat a saját hardver lehetne nyereséges, és lehetővé teszi, hogy rugalmasabbak legyenek a használat módja gépek felhő bányászat egy fejlődő ágazat, és megtartja a minél több, ahogy egyre többen szerezzenek érdeklődés Bitcoin bányászat. Az ötlet, hogy meg tudná vásárolni tördelő hatalom nélkül nem rendelkezhetnek bányászati ​​hardver a saját és elkezd tördeljük rögtön látszott, hogy vonzza az emberek érdeklődését érdekelt bányászati ​​gyorsan. CEX.IO, az egyik az első, és jelenleg a legnagyobb cloud bányászati ​​és kereskedelmi platform tapasztalt gyors növekedés az elmúlt évben.

Lássuk, milyen felhő bányászati ​​platformon vannak ott, egy részletesebb módon ebben az időben.

CEX.IO - A Bitcoin Cloud Mining vezető: 

Kínál egy egyszerű módja annak, hogy vásárolni Gh / s Bitcoin, ez alapvető előnye mellett a könnyű használat kínál, hogy akkor kap egy kifizetési jóváírásra a számláján minden alkalommal a medence keres egy blokkot, és akkor is vásárolni bármely részének Gh / s mindenféle korlátozás nélkül, hogy mennyi ideig fog fizetni ki az Ön számára. De a fő ok CEX virágzott a felhő bányászatban az volt, hogy az első, hogy be Gh / s kereskedés.

A felhasználók nem tudják csak megvenni Gh / s azok platform, de után bármikor a vásárlást, akkor eladni, hogy egy másik felhasználó. És míg a legtöbb CEX felhasználóinak ismernem, hogy ez nehéz, hogy egy profit csak tartja a tördelő erő, amíg meg nem nullszaldós, akkor könnyebb a profit kereskedelmi tördeljük hatalom. Naprakész CEX még mindig a vezető a felhő bányászatban és az egyetlen Bitcoin felhő bányászati ​​platformon kínál arra, hogy a kereskedelem vissza tördelő teljesítmény vásárol.

Bitcoin Mining Rig Leasing:

Ebben az esetben az egyének fel a bányászati ​​fúrók lízing így az emberek is bérelni őket egy napi jegy, hogy az enyém az érme akarnak a medencében akarnak. Bár sok támogatást, hogy ez a legkevésbé jövedelmező módon, hogy az enyém a Bitcoin, mivel a legtöbb esetben kapsz kiadó tördelő teljesítmény áron nagyobb, mint amit a kocsi lenne az enyém az Ön számára. És míg a nyereségesség Bitcoin miningmight nem lehet egy nagy szempont telep lízing, a rugalmasságot, hogy ezen keresztül a szolgáltatás valami egyedi.

Kapsz választani a különböző listák, ahol mindenféle bányászati ​​fúrók állnak rendelkezésre, és össze tudja hasonlítani az árakat és a jövedelmezőséget. A legfontosabb, hogy Ön választja a medence a fúrótorony lesz bányászat, fúrótorony lízing ideális, ha azt akarjuk, hogy tesztelje a szerencse egy új érme kiadása. Bérlése egy nagy telep bányászni egy érme rajta indulásával egy egyedülálló és intelligens módon, hogy fektessenek a cryptocurrency, abban a reményben, hogy ez az ár emelkedni fog, miután megszerezni az érméket. A legismertebb platformon is bérbe a telep révén vannak miningrigrentals.com, LeaserRig, Betarigs és nicehash (westhash van nicehash optimalizálva alternatívát Kanadában, az USA, stb)

Bitcoin Mining szerződések: 

Nem nehéz kitalálni, hogy a bányászati ​​szerződések a legjobb lehetőség, hogy segítsen, hogy nyereség révén a bányászat, de ez csak szavak. Míg szerződés per Gh / s árak általában alacsonyabbak, mint a másik két lehetőség, még mindig a leginkább kockázatos lehetőség, valamint az, aki nem rugalmas egyáltalán. Megvásárlásával a bányászati ​​szerződés a cél természetesen az lenne, hogy a megbízó vissza együtt néhány profit, de ez egy kockázatos fogadás több okból is.

Annak ellenére, hogy az árak a szerződések folyamatosan megy alacsonyabb, mint a nehézség növeli Sok tényező van, ami neked kevesebbet keresnek pénzt a szerződés míg bányák az Ön számára, mint amit eredetileg fizetett, hogy megvásárolja a szolgáltatást. Ahogy azt mi más cikkek Bitcoin bányászat, meg kell csinálni a matek, és próbálja ellenőrizni, ha a szerződés lehet nyereséges. Coin rövid Bitcoin Mining Calculatorcan igazán hasznos ez a számítás. Továbbá ne felejtsük el, hogy ellenőrizze a hírnevét a cég fogsz vásárolni szerződést. Ez egy nagyon fontos, voltak olyan esetek, hogy a vállalatok osztogatnak szerződések kiderült, hogy csalások és még mindig vannak aggodalmak a többit. Még Gavin Andresen, vezető tudós, a Bitcoin Foundation adott hangot, concernsthrough redditstating, hogy a bányászati ​​szerződés társaságok fut ponzi rendszereket.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin hivatalos hivatalosan Kaliforniában! Gov. Jerry Brown aláírta az AB129-et!

Post Bitcoin

2015. április 2-án

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014 szeptember 7-13

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 14-20

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 28.-2014

Post Bitcoin

Bitcoin diagramok - Mik azok, hogyan kell használni a BTC diagramokat

Post Bitcoin

Bitcoin csaptelepek és blokkolók

Post Bitcoin

Bitcoin fizetési processzor BitPay Napi 1 millió dollárt tartalmaz a tranzakciókban!

Post Bitcoin

A Bitcoin értéke 4000 dollár. Miért nem valószínű, hogy ő maga lenne? Forbes

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Time Inc. elfogadja a Bitcoint, az Overstock Falls Short-et a Bitcoin Sales-en és még sok másat

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: BitPay partnerek a Demandware-szal, a SpectroCoin kényelmes megoldásokat kínál az európaiaknak és még sok másnak