Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs és Robocoin: Blunders a Bitcoin üzletben | Hungarian.lamareschale.org

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs és Robocoin: Blunders a Bitcoin üzletben

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs és Robocoin: Blunders a Bitcoin üzletben

Az a tény, hogy Bitcoinitself jár valamivel, mint egy vállalat a tény, hogy már kiemelték a Coin Brief a múltban. Azonban, mivel az egyedülálló, decentralizált és globális hatókörű, általa teremtett helyet sok más vállalkozások növekedését a közösség, amely köré épült rá. Sok ilyen Bitcoin-alapú, vagy legalább Bitcoin-elfogadó companiesbecome nagyon népszerű a digitális valuta világban, és úgy tűnik, mintha hatalmas műveletek kívülről. Ez a nézet egy kicsit félrevezető.

A valóságban minden cég épül Bitcoin, altcoins, vagy csak decentralizált rendszerek általában egy startup, és az induló gyakran hihetetlen potenciál, hanem egy magas aránya a rossz gazdálkodás, a kockázat, és végül, kudarc.

Mt. Gox, a legnagyobb Bitcoin Exchange és a legnagyobb veszteség a BTC

Mt. Goxis az első dolog, ami eszébe jut, mikor, és még sokan mások, úgy gondolja, a kudarc, a Bitcoin világában. Ez volt az első igazi Bitcoin csere, és megállapította, a legtöbb részvény tulajdonos-ig csak néhány hónappal azelőtt, hogy elkezdett összeomlani. Az esés látványos volt tanúja, egy szörnyű módon, és fájdalmas minden érintett számára, különösen azoknak, akiknek alapok csapdába a cég rendszere. A cég nem értés, nemtörődömség, és esetlegesen a csalás még mindig okoz hullámai ma, és még szült egy új kifejezés a cég, amely nem, miközben az ügyfél források: „Goxxed” vagy „Goxed” (mindkét verziót használnak, de azt jelenti, ugyanaz a dolog).

Mivel Mt. Gox összeomlása, ott volt egy csomó információt megjelent, vagy felfedezték, hogy úgy tűnik, hogy támogatja azt az elképzelést, hogy a vállalat aktívan manipulálni a piacot jó ideje az összeomlás előtt, az úgynevezett Willy jelentés, és ez valószínűleg fizetésképtelen előtt jól olyan nyilvánvaló problémák is észleltek. Ez fizetésképtelenségi volt potenciálisan összefüggő hacker, talán nem értés következtében elvesztették magánkulcs, illetve olyan mértékű is lehet az eredménye a belső lopás. Az ítélet még ki, és mi soha nem tudni, hogy az egész történetet, de ez volt a tanmese, amely cseppentve a körültekintés cserék nagy számú ember.

Mintpal, mullah, és a folyamatban lévő csere Scandal

Jelenleg az egyik legnagyobb altcoin cserék, Mintpal, összeomlik súlya alatt fizetésképtelensége anyavállalata, Moopay LTD, ismertebb nevén Moolah. A tulajdonos Moopay, Alex Green rótt a fizetésképtelenség egy hiba mullah a systemthat volt, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megduplázza töltik alapok ne vegyenek észre. Mr. Green megígérte, hogy részletes adatokat a költségeiket, beleértve a nyugták és számlák, hogy a befektetők és azt állította, a teljes felelősséget a felügyelet.

Röviddel azután, hogy a hírt a mullah fizetésképtelensége állításokat keletkeztek, és összeesküvések bőven. Néhány valószínűleg késztetések, de egy tény ismert, az biztos. Alex Zöld korábban ismert Ryan Kennedy, amely egy ismert alias egy hosszú távú internetes szélhámos, Ryan gyengéd. Ryan gyengéd is aktív tagja a Bitcoin közösség, a felhasználónév „Lemon” a Bitcointalk, aki becsapott több a közösség tagjai, majd eltűnt.

Hogy ez Alex Green, aki beismerte, hogy megváltoztatta nevét Ryan Kennedy, valóban a szélhámos Ryan Gentle még, hogy 100% -osan megerősített, de a körülményeit mullah és Mintpal összeomlása keres meglehetősen kétes.

Hashfast és Butterfly Labs-tól élvonal Bitcoin ASIC Gyártó hogy hiba

Hashfastand Butterfly Labsare két különböző cégek, különböző tulajdonosok, de mindketten gyártási Bitcoin Mining ASIC

és nem hasonló módon nagyjából ugyanabban az időben.

Hashfast problematikus történetében, amelynek végén a 11. Fejezet csőd közepén 2014 volt elöntötték a botrány, mint a megígért ASIC volt bizonytalanságban egy nagyon hosszú idő, és az ügyfelek elvesztett hihetetlen mennyiségű pénzt elhúzódása miatt. A kiváltó oka úgy tűnik, hogy ezek a költségek megszerzése / termelő saját ASIC, ahogy azt is leírták, hogy ők fizetnek felfelé 5-10x annyi, hogy hasonló hardver elő, mint a többi vállalat.

Míg sír csalás bőven, az a tény, hogy ők mennek keresztül fejezet 11 csőd, amely lehetővé teszi a vállalat átalakítására és továbbra is működik egy korlátozott módon mutat némi ígéretet. A mai napig, a honlap még mindig fut, és felsorolja a 750 GH / s chipek eladó, és remélhetőleg a cég rendezni a gyártási problémák. Mégis, én nem ajánlom bármilyen befektetési ezzel a céggel anélkül, hogy alapos kutatást, amit a pénzügyi, termelési, és a leltár néz most.

Butterfly Labs, másrészt, volt a működését teljesen leállt az FTC, és már alá került ideiglenes csödgondnokság az amerikai Kerületi Bíróság a nyugati kerületében Missouri. A cég állítólag használta Bitcoin bányászat machinesthat rendelte ügyfelek az enyém magának, vagy lehetővé teszi az alkalmazottak gépkezelői bányászni a saját személyes hasznára, míg késlelteti szállítások ügyfeleinek. Én személyesen rendelte el a BFL „Little Single” 2013 elején, de nem kapta meg 2014-ig, és ez után halt meg néhány nappal a futás.

Míg az ellene Butterfly Labs még folyamatban vannak próba, amely elhagyja a jövő bizonytalan, ezért nem valószínű, hogy a vállalat továbbra is a Bitcoin ASIC Gyártó függetlenül az eredmény. Bár sok a közösségben ódzkodnak az Hashfast vagy felháborodást keltett késések, hogy elhalványul a harag, amely úgy tűnik, hogy habozik ellen Butterfly Labs. Sok tudható, hogy a cég hozzáállása az ügyfelek, ami közömbös a legjobb idő, és máskor nyíltan ellenséges.

Egyéb Bitcoin, és Scrypt Mining companieshave elég jól, és harcolnak a hatalomért a piacon. Azonban lehetetlen megjósolni, mikor / ha egy másik fog esni.

Robocoin, a Bitcoin ATM szolgáltató aggasztó jelei

Ellentétben a többi vállalat a cikkben említett, Robocoinhas nem volt semmilyen hivatalos díjak ellen benyújtott meg, és nem is a csőd. Sőt, úgy tűnik, mintha Robocoin csinál ok az eladások tekintetében, és a potenciál Bitcoin ATM hatalmas. Hogy azt mondta, a legutóbbi vevőktől, és rossz lépések vezérigazgató Jordan Kelley volt dermesztő hatással a közösségben. Úgy kezdődött, a társaság, Metalab, ami egy post redditthat kapcsolódik egy Google documentwhich kimutatta, az elejétől a végéig, a szörnyű élmény a cég.

Azoknak, akik nem akarják, hogy olvassa el az egészet, akkor kezdődött a hosszú késedelem kapták egység folytatódott még késések kanadai szokásokat, amelyeket meg kellett volna kezelni idő előtt, mozgott a készülék végre veszi, de mivel hibás, és csúcsosodott Robocoin hajlandó visszatéríteni a vásárlást, kivéve Metalab fizetett $ 5,000 újratelepítés díjat, majd végül, amikor Robocoin beleegyezett, hogy visszatérítést, és a gép szállították vissza, Metalab úgy értesült, hogy a gép volt, hogy „refabricated” és kellene „értékesítsék”, mielőtt a visszatérítés feldolgozása. Az egész idő alatt ez a közlemény folyik, Mr. Kelley megpróbált tette felelőssé Metalab. Ő (Kelley) azt állították, hogy visszatérnek a gép, mert ők (Metalab) „úgy döntött”, hogy „nem akar működni a (Robocoin k) ügyfélszolgálatához a probléma megoldásához”, noha ez volt az, amit Metalab eredetileg megpróbálta csinálni, de tájékoztatást kaptak Robocoin támogatja, hogy a gép szükséges, hogy vissza miatt „hardver hiba.”

Miután ez befejeződött, Mr. Kelley folytatta elhelyezhet egy „bocsánat”, Reddit, miközben továbbra is irányító hibáztatni Metalab a kérdés arra hivatkozva, hogy Robocoin support csapat „találkozott állandó belittlement és noncooperation”, és hogy Andrew (az egyik a tulajdonosok Metalab) „elvesztette türelmét, és úgy döntött, ő volt rajta.”

A felfordulás Reddit azonnali volt, és Mr. Kelley gyorsan megváltoztatta hangok, és úgy tűnik, hogy létrehozott egy új reddit számla (valószínűleg a negatív karmát megakadályozza a további kiküldetés) és vezetékes a visszatérítést Metalab. Sajnos, ennek során az új reddit számla írt egy kép a drót, hogy már nem megfelelően eltakarni. Az eredeti kép csak részben szabályozott Metalab fizikai címét, így könnyen olvasható, és befedik bankszámlaszámok valamivel jobb, de még mindig maradt elég fedetlen, hogy a számlaszámokat lehetne potenciálisan kivont szakember számára elég fényképszerkesztésre vagy helyreállítást.

Már tartalmazza az alábbi képet, de szerkesztett tovább teljesen eltávolítani az összes személyes adatot. Ahhoz azonban, hogy kap egy ötletet, hogy milyen volt, mielőtt a szerkesztő, volt egy SVB számot a tetején 2 vonalakat, de könnyen visszanyerhető, csak az egyik vonal Metalab címe volt jelölve rajta, de ember volt olvasható, a 2. Sorban a saját címét, valamint Bank Kedvezményezett adatai teljesen fedetlen, és mindkét Metalab és Robocoin saját számlaszámok arra alaposabban elsötétült, de a bal felső és az alsó minden szám látható.

Miután ez megtörtént, az ő hibája volt, rámutatott, és tagjai a Reddit közösség még jobban dühös a szivárgást, de voltak benne, hogy a visszatérítés jogszerű volt. Úgy tűnik, hogy ez volt, mint Metalab megerősítette, hogy megkapta a teljes vételárat, és most mozog. Mivel a panasz, számos más Robocoin ügyfelek jöttek előre a saját frusztráció a cég, bár senki sem volt egy élmény annyira rossz, mint Metalab.

Október 16-án, Mr. Kelley kinyúlt a Metalab csapat hez egy bocsánatkérés, hogy úgy tűnik, hogy sokkal szerényebb és őszinte. Bár ő nem hivatkozhat az eredeti bejegyzést el kell távolítani, ami azt feltételezik, meglehetősen valószínűtlen, hogy nem, igyekeznek minden felelősséget a Metalab csapat, erősen állítja, hogy a szóban forgó ő hibája volt, és azt állítja, hogy ő „csalódott magam, és szomorú, hogy meg kellett megtanulni ezt a leckét a nehezebb utat.” Ellentétben a többi vállalat közül, akik vagy hallgatott, vagy folyamatosan eltolódott a hibás másoknak, míg végül nem sikerült, úgy tűnik, hogy jön, hogy elfogadják a hibáit, és remélhetőleg a fiatal vezérigazgató-nak tanulni ebből. Robocoin szállítja termékek, és talán ez a lecke segít, hogy ösztönözze a cég, hogy értékelje újra az ügyfélszolgálat és támogatás stratégia.

Néhány Bitcoin vállalkozások problémái. Mi értelme van?

A lényeg hogy ez a cikk nem elagyabugyál a tulajdonosok vagy vezetők ezeknek a vállalatoknak, de szeretnék elítélni olyan, aki bizonyítottan csalárd módon járt el, és nem is célozgat, hogy minden Bitcoin kapcsolódó induló problémái lesznek.

Ehelyett, a lényeg az, hogy egy fiatal Bitcoinis pénznem, az ipar és szinte „vállalat” saját jogán, és a altcoin ipar és valuták, még fiatalabb. Ez azt jelenti, hogy szinte minden vállalkozás, amely súlyosan érintett a Bitcoin, különösen amikor a Bitcoin és / vagy egyéb digitális valuták a fő hangsúly, a induló, és épülnek a fiatal vállalkozókat. Ezek az emberek hibáznak, nem fognak elrontani, és igen, sok ilyen cég nem fog sikerülni. A nagy része minden induló nem.

Azonban, ha a Bitcoin, és a gondolat, a decentralizált systemsis sikeres legyen, ezek a vállalkozások és a vállalkozók van szükség. Bitcoin jelenlegi priceisn't fontos, és nem is hír a legújabb nagy cég, hogy elfogadja Bitcoin (bekapcsolt azonnal egy Fiat valuta). Kockázatvállalás vállalkozók és vállalkozások építették Bitcoin középpontjában a fontosak. Ők lesznek azok, akik a fejlődő rendszerek, termékek és szoftverek, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin kell integrálni a többségi társadalomba, és azok, akik tanulnak a hibáikból lesz a vezetők egy új iparág. Bár nyilvánvalóan nem értek egyet mindennel, hogy a vállalkozások és a magánszemélyek a fent említett volna, én köszönöm nekik. Mindegyikük hozzájárult a közösség, a Bitcoin, és azon, hogy követni fogja őket. Hibáikból kell magáévá a tanulási tapasztalatok mindannyiunk számára, és a szekvenciák eseményeket, amelyek mindegyike kell elemezni alaposan. Ez csak a tanulás és alkalmazkodás, hogy jobban vállalkozások jönnek létre, és ezzel együtt az esélye Bitcoin sikere növekedni fog.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: a Canabis Road Hacked, a Korbit 3 millió dollárt, a Bitcoin Spending PAC-ot, stb

Post Bitcoin

Bitcoin alapítvány Választás: Jim Harper, Olivier Janssens, vagy akár még ez is?

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Bitmain P2pool fejlesztése, KnCMiner Arctic Cycle Cloud Bányászat és így tovább

Post Bitcoin

Bitcoin Valutaátalakító - Hogyan kell konvertálni Bitcoin dollárba

Post Bitcoin

Hogyan működik az afrikai Bitcoin induló jelenet?

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés: Bevezetés a dollárba a BTC értékbecsléshez

Post Bitcoin

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz

Post Bitcoin

Kezdõ Útmutató a Bányászati Bitcoinokhoz

Post Bitcoin

Mi a Bitcoin blokkok és Bitcoin megerősítések?

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay

Post Bitcoin

A BetChain első Bitcoin kaszinójává válik, hogy ingyenes pörgetést kínáljon a legújabb szabad pörgetésekben