Bitcoin elfogadás: A Progresszió a Top 100 weboldalak között | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin elfogadás: A Progresszió a Top 100 weboldalak között

Bitcoin elfogadás: A Progresszió a Top 100 weboldalak között

Egy érdekes új diagram mutatja, hogy melyik a legjobb 100 (Alexa rank) weboldalak fogadja Bitcoinas fizetési / adomány lehetőséget. De mit jelent ez a diagram azt jelenti Bitcoin elfogadását? Találjuk ki.

Elterjedt Bitcoin elfogadása és a számok

Szerint a statisztika mutatja, 7-ből a top 100 honlapok elfogadja Bitcoin és 2 közülük valószínűleg már tervezi ezt a közeljövőben. Vessünk egy pillantást, amit azok a honlapok, hogyan kezelik a Bitcoin és hogyan jött a döntés, hogy elfogadja azt a kifizetések és az adományok. (Listed by időrendben az első, hogy is elfogadja Bitcoin a legutolsó).

WordPress, egyik korábbi Bitcoin elfogadása honlapok

Amint az a blog Poston november 15, 2012:

PayPal egyedül blokkolja a hozzáférést több mint 60 országban, és sok hitelkártya-társaságok hasonló korlátozásokat. Néhány blokkolva vannak politikai okokból, néhány, mert a magasabb csalások aránya, és néhány egyéb anyagi okok miatt. 

És így Bitcoin egyike lett a három fizetési lehetőségek Worldpress elfogadja együtt Paypal és hitelkártyák. Ezek valójában tekinthető az egyik korai, mint a Bitcoin pricewas mintegy 12 $, és a felhasználói bázis bizonyára kisebb, majd vissza.

Reddit ajánlatok "Gold" Bitcoin

  Reddit.com

A főoldalon az internet, is elfogadja Bitcoin során 2014. Február Bitcoin adunk fizetési módként után sok kérdés érkezik egy új fizetési lehetőség szerint a saját blog.

Mielőtt, hogy a felhasználók csak vásárolni reddit „arany” a Paypal és a Google pénztárca, és csak a lakosok az USA és Kanada tudták fizetni bankkártyával. Azóta sok felhasználó valóban létre botokat, hogy más cryptocurrencies kell használni, ha a vásárlás reddit arany. Azonban ezek általában sem használja csere utalni az összeget a Bitcoin, vagy vonja az egyén, hogy a beszerzést a valuták felhasználóktól cserébe a vásárlás reddit arany számukra.

A Pirate Bay és Kickass Torrents Csendben kezdjék elfogadni Bitcoin és litecoin

Mindkét weboldalak csak akkor fogadja el Bitcoin (vagy litecoin) adományok, mivel, mint torrent fájlmegosztó weboldal, nem eladni bármely termék vagy szolgáltatás közvetlenül a felhasználóknak. Azonban van egy nagyon támogató felhasználói bázis, és kap jelentős adományokat.

A Pirate Bay nem tesz közzé olyan bejelentést erről, de az állami adomány címet kapta az első ügylet 2013. Április Röviddel azután, hogy a Pirate Bay is megkezdte elfogadja Litecoindonations.

Hasonlóképpen Kickass Torrents nem tesz bejelentést arról elfogadó Bitcoin adományokat. Ehelyett most válaszoltam egy kérdésre a saját FAQ egy Bitcoin címet. Bár nincs látható dátum kijelenteni, ha erre a kérdésre válaszolt, az első tranzakció erre a címre küldött november 2013-ban.

A másik dolog, hogy meg tudjuk mondani a két közös jellemzője, hogy azok is elfogadja adományokat, ha a Bitcoin ára volt a csúcs áron. Nem volt a csúcs a Bitcoin eddig, de azt tudjuk, hogy valahol, április 10, 2013 az ár elérte közel 230 USD, a rekord magas árat az időt, mielőtt célba vissza, és elkezdjük a több folyamatos növekedése.

Persze, az igazi „nagy” Bitcoin novemberben született 2013-ban, amikor a priceshot akár ~ 1150 dollár.

XHamster elfogadja Bitcoin nélkül Fanfare

Ez egy másik eset, hogy egy weboldal indul elfogadó Bitcoin ki a kék. Ismét nem volt hivatalos bejelentés, de thisreddit post július 11, 2014 azt mondja, hogy xHamster megkezdte elfogadja Bitcoin fizetési módként.

XHamster valójában az egyik legismertebb felnőtt video honlapok a világon, és a felhasználók megvásárolhatják prémium hozzáférést a honlapon, vagy vásárolni tokenek, hogy lehet töltött élőben közvetítette részben a honlap BTC.

Wikipedia Végül Lehetővé adományokat Bitcoin

Végül, de nem utolsó sorban jön a legnagyobb az összes közül. A hatodik legnépszerűbb weboldal az interneten, és egyben a legnagyobb enciklopédia, hogy valaha is létezett. Miután azt széles körben kért, az alapítvány mögött Wikipedia, Wikimedia végül is elfogadja Bitcoin adományokat július 30-án 2014. Bár ez nem világos, hogy mi tette Wikimedia késleltetésére oly sokáig, egy kis fény derült az ügyben egy bejegyzést tettek a hivatalos Facebook oldal.

Számításba véve a iránymutatást az IRS, a Wikimédia Alapítvány úgy döntött, hogy elfogadja a digitális valuta részeként erőfeszítéseit, hogy a donor egyszerű és befogadó legyen.

Nagy non-profit alapítványok, például a Wikimedia, legyen nagyon óvatos bevezetése előtt új adomány lehetőséget a nyilvánosság számára. Úgy látszik, hogy adományt Wikipedia nem olyan egyszerű, hogy csak továbbítása egy olyan művelet, utastájékoztató, hiszen minden Bitcoin donátorok felkérjük, hogy a lapot a személyes adatokat és küldje az adományt keresztül Coinbase. Azonban még így is a helyén van, tudjuk, hogy egy hivatalos Coinbase reportthat adományokat Wikimedia elérte 237 bitcoin mindössze egy hét alatt!

Mi van a láthatáron? Mely oldalak elfogadja Bitcoin Következő?

Pletykák, néhány forrásból még tisztázatlanok maradtak, azt állítják, hogy a kép ellenséges óriás imgur lesz hozzá Bitcoin mint fizetési lehetőséget a jövőben.

Míg a támogatást válaszok van tüntetve a válaszok már említettük, hogy a Bitcoin éppen úgy, mint fizetési lehetőség, ez bizonytalan, mikor és akkor is, ha ők fognak kezdeni elfogadó Bitcoin.

Beyond csak pletyka, ez is ismert, hogy Rakuten, egy japán elektronikus kereskedelem és az internet alapú cég Tokióban, ami szintén bővítette szolgáltatásait világszerte, meg fog elfogadó Bitcoin kifizetések a jövőben.

A Rakuten esetében ez vezérigazgató kifejtette egy nyilvános beszédében, hogy lesznek elfogadva Bitcoin előbb vagy utóbb. Remélhetőleg előbb, mint utóbb.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Búcsú a részleges tartalékokra

Post Bitcoin

A Bitcoin 3:30 perc alatt magyarázható

Post Bitcoin

A Bitcoin áttörése a lehetetlen jövő platformokat táplálja

Post Bitcoin

Bitcoin névtelen? Itt van a teljes válasz

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Time Inc. elfogadja a Bitcoint, az Overstock Falls Short-et a Bitcoin Sales-en és még sok másat

Post Bitcoin

Bitcoin domain neve BTC.com eladva 1 millió dollár USD!

Post Bitcoin

Bitcoin Kínában - Az első Bitcoin ATM által telepített Robocoin

Post Bitcoin

Bitcoin diagramok - Mik azok, hogyan kell használni a BTC diagramokat

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Brazília azt mondja, hogy túl korai a Bitcoin-rendeletben, Charlie Shrem két évig börtönben volt ítélve

Post Bitcoin

Bitcoin IRA felülvizsgálata - Adómentes Crypto?

Post Bitcoin

A Bitcoin és a Fear