7 Online vállalkozások Jelenleg elfogadja a Bitcoint | Hungarian.lamareschale.org

7 Online vállalkozások Jelenleg elfogadja a Bitcoint

7 Online vállalkozások Jelenleg elfogadja a Bitcoint

Sok ezer cég továbbra is elfogadja Bitcoinas paymentfor az online szolgáltatások és a fizikai javak; fizetési processzor BitPay büszkélkedhet több mint 20.000 kereskedők a könyvtárban található, és nem is tartalmazza a honlapok, hogy használja Coinbase. Vessünk egy pillantást a mindössze 7, a legnagyobb nevek, hogy elfogadja Bitcoin az interneten:

1. Bitcoin Lakossági: Overstock

Túl magas a 1999-ben indult a vezérigazgatója, Patrick Byrne és azóta azonban továbbra is jelentős online kiskereskedő az áru. A honlap indult felszámolására többlet készletek sikertelen dot-com cégek, de végül kiterjesztették új árut is. Túl magas ment állami 2002-ben, és tovább nőtt az üzleti - a kereskedő most húz több mint egy milliárd dolláros éves bevételt.

Túl magas is elfogadja Bitcoin 2014 januárjában, összhangban Byrne lázadó attitűd-és kihívást a status quo. Az ezt követő izgalom a cryptocurrency közösség eredményezett $ 126,000 értékű eladások a Bitcoin csupán az első napon.

2. Bitcoin Electronics: TigerDirect

Kevés jobb módszerek vásárolni számítógépek és a fogyasztói elektronika online, mint a TigerDirect kezdődött elfogadja Bitcoin a 2014. Január A kiskereskedő ér alacsony áron azzal, hogy nagy hangsúlyt fektet a visszatérítés megtakarítás, és még kínált 20 $ kedvezmény Bitcoin ügyfelek az első néhány héttel az elfogadás.

TigerDirect jelenleg helyet 1500 körül az egyik leglátogatottabb weboldalak, és ez is több tucat fizikai helyek az Egyesült Államokban és Kanadában. Bár a kanadai változata a TigerDirect weboldal jelenleg nem fogadja el a Bitcoin, ezen az oldalon úgy tűnik, arra utalnak, hogy ez lehet, hogy a jövőben is.

3. Bitcoin for Love: OK Cupid

A korban az internet, ez soha nem volt könnyebb, hogy megfeleljen az új romantikus partnerek, és most meg lehet csinálni a segítségével Bitcoin. Társkereső honlapon OK Cupid elkezdett a digitális valuta 2013 áprilisában a fizetési annak „A-listás” szolgáltatás, amely újabb funkciók a tetején a webhely ingyenes szolgáltatás. Például: ingyenes a felhasználók csak az kap, hogy ki tetszettek, ha van kölcsönös vonzalom; prémium felhasználók láthatják, akik szerették őket, függetlenül a kölcsönösség.

A partnerkereső cég azt mondta, hogy érvelése mögött elfogadó Bitcoin nem feltétlenül a felhasználói igények, hanem gyökerezik a vágy, hogy az innováció élvonalában. Vezérigazgató Sam Yagan még párhuzamot vont mechanizmusok közötti mögött ő helyén, és a digitális valuta: „Mi a matematika, hogy neked dátumot, és az általuk használt matematikai, hogy a tranzakciók biztonságát.”

4. Bitcoin domain nevek: Namecheap

Az egyik legnépszerűbb megoldás a domain regisztráció és tárhely, Namecheap kezdett elfogadó Bitcoin március 2013 után sok a tech-orientált ügyfelek kérték. Elfogadó Bitcoin is esik összhangban a cég filozófiája, hogy „az úttörők abban a térben, az innováció és a szabadság.”

Digitális valuta lehet használni Namecheap vásárolni domain tárhely, SSL tanúsítványok és az adatvédelmi szolgáltatás WhoisGuard.

5. Bitcoin számára blogok: WordPress

Egy magas rangú korai alkalmazója Bitcoin WordPress, a szabad és nyílt forráskódú blogszolgáltatásba. A weboldal elkezdett a digitális valuta vissza 2012 novemberében, és továbbra is vitathatatlanul a legjobb megoldás a bloggerek, hogy minőségi jellemzői, a fizetés cryptocurrency.

Amikor WordPress elkezdték fogadni Bitcoin, akkor idézett demokratikus jellegének digitális valuta, mint előnyt központosított fizetési módok, mint a PayPal és a hitelkártya. Emberek, akik ezeket a fizetési módokat műszakilag blokkolni bármilyen okból a központi hatóság. WordPress mondja, hogy „célja, hogy lehetővé tegye az embereket, nem blokkolja őket.”

6. Bitcoin az ingek: Vegyes Tees

Elmúltak azok az idők, amikor még csak néhány ing közül választhat az áruházban; Advent az internet lehetővé tette a közel végtelen mennyiségű kreatív póló tervek. Vegyes Tees helyez nagy hangsúlyt a pop kultúra és a stréber kapcsolatos tervek, bemutató ing, amelyek mottója és a belső viccek re mutat, mint a Doctor Who. Van még néhány Bitcoin kapcsolatos terveket azok számára, akik szeretnék, hogy megmutassák a cryptocurrency büszkeség.

Vegyes Tees elkezdett Bitcoin 2013. Október ellenértékeként ingek, annak ellenére, hogy egyre kikérdezték elfogadja a valuta, amely nem alapul rendszeres dollárt. A cég azt mondta, hogy egyéb alternatív fizetési elő őket cryptocurrency: „A Google Wallet és Paypal tette a technológia átmenet könnyű a mi esetünkben.”

7. Bitcoin számára ajándékkártyák: Gyft

Tehát meg lehet vásárolni számítógép-alkatrészek, ruházat és még kap egy dátum Bitcoin, de mi a helyzet minden más? Mert az összes dolgot, nem lehet megvásárolni közvetlenül digitális valuta, Gyft itt játszani az összes fontosabb középső ember.

Gyft van az üzleti, akkor kitalálta, ajándék kártyát. Eladják kártyák sokféle üzlet, beleértve Zappos, Whole Foods és Fandango-, és nem csak akkor fogadja el a Bitcoin, hanem aktívan ösztönözze az ügyfelek használják bitcoinokat a jutalmazási rendszer. Emberek, akik fizetnek a Bitcoin kap 3% -ponttal vissza a fiókot, szemben az alacsonyabb nyereséggel kínált díjak az emberek, akik használják a hitelkártyát. Gyft használja ezt a stratégiát, mert a díjak alacsonyabb, ha cryptocurrency, és bőséges jutalmat rendszer mindig népszerű a fogyasztók körében.

Gyft is kínál Amazon ajándék kártyát, ami azt jelenti, hogy az egész hatalmas választéka Amazon termékek széles nyitott költő Bitcoin. Segítségével Gyft a középső ember között Bitcoin és óriási a választék a termékek Amazon azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármit lehet megvásárolni a digitális valuta.

Így a következő alkalommal, amikor valaki gúnyosan megkérdezi: „Mit lehet vásárolni a Bitcoin, egyébként?” Akkor válaszoljon az igazságot: „Elég sok mindent.”

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Coin rövid napi jelentés: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin rendelet és Florida peres ügyek

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Time Inc. elfogadja a Bitcoint, az Overstock Falls Short-et a Bitcoin Sales-en és még sok másat

Post Bitcoin

Az Arnhem-alapú Spar az első holland szupermarket, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Hogyan fogadhatjuk el Bitcoin adományait a blogodon?

Post Bitcoin

2015. április 2-án

Post Bitcoin

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz

Post Bitcoin

Mi az 51% -os támadás - egyszerűsített Bitcoin bemutató

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik

Post Bitcoin

Bitcoin elfogadta: az eBay a Bitcoin integrációját a PayPalral!

Post Bitcoin

Bitcoin domain neve BTC.com eladva 1 millió dollár USD!

Post Bitcoin

Bitcoin ára még mindig az új szintet keresi az EBA jelentés után

Post Bitcoin

Érme rövid hetente Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 31-szeptember 6. között