Bitcoin növekvő elfogadása: 6 módja a BTC használatának | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin növekvő elfogadása: 6 módja a BTC használatának

Bitcoin növekvő elfogadása: 6 módja a BTC használatának

Bitcoinis folyamatosan egyre több hasznos módja, hogy használja a forrásokat, és a Bitcoin fényes jövő

Miután mindezeket nagy előnye, egy könnyen dönt, hogy használja a BTC át a rendszeres fiat pénz. A múltban, mi összpontosít listáit egyedi elfogadó vállalkozások Bitcoin, illetve éttermek, amelyek elfogadják a Bitcoin. Azonban az új fogadó vállalatok Bitcoin az egyre növekvő sebességgel, ahogyan a segítségével bitcoin folyamatosan növekszik. Ma lehet még vásárolni egy PC csak bitcoin. Mi mást lehet csinálni Bitcoin lehet kérni? Hadd mutassam meg:

1. Bitcoin az ajándékkártya

A legegyszerűbb módja, hogy használja a Bitcoin egy boltban, hogy nem fogadja el a BTC még vásárolni egy giftcard arra a helyre. Van egy fantasztikus dolgot szem előtt, hogy szeretne vásárolni, de észre kell tölteni Bitcoin megvenni? Ne félj többé! Menj előre, és kap egy giftcard ebben nagyon hely. Azonban attól függően, hogy hol él, akkor ellenőrizze, hogy a ajándékkártya munkát. Vannak néha korlátozások, ahol a kártyákat lehet használni, főleg, ha él az Egyesült Államokon kívül. Nem akarod, hogy a végén kapok egy giftcard, hogy nem tudja ténylegesen használni.

Meg lehet vásárolni ajándék kártyák BTC helyeken, mint például Pock és Gyft.

2. Szolgáltatások, amelyek elfogadják a Bitcoin

 

Van egy csomó szolgáltatást, beleértve a VPN szolgáltatások, az elektronika és még utazás szolgáltatásokat, hogy lehet kapni a Bitcoin. Akkor valóban fizetni egy egész repülés közben csak a Bitcoin a különböző szolgáltatások, mint például Cheapair, amely szintén elfogadja Dogecoin és litecoin, sőt Expedia. Válassza ki, hol lesz közlekedő, amikor az összes többi dolgot csinálni, ha tervez járatot. Ha kész, akkor kap egy véletlenszerűen generált pénztárca címet, ahová küld a bitcoin és tíz perc múlva, hogy küldje el.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik Televízió, VPN szolgáltatásokat, és még szolgáltatásokat kínálnak az oktatás programozási nyelvek, mint a Java, HTML és CSS, jQuery és így tovább. Nemrégiben Dish kezdett elfogadó bitcoinfor ez műholdas TV és internet szolgáltatás, Treehouse egy nagy szolgálatot, hogy elfogadja BTC azok oktatási szolgáltatások, valamint AirVPN jó és megbízható, a szolgáltatás, amely elfogadja a bitcoin annak VPN szolgáltatásokat.

Ezen túlmenően, a PayPal lassan integrálja Bitcoininto ez különböző fizetési rendszerek, és valószínűleg teljes körű támogatását BTC a közeljövőben.

3. Vásárlás Electronics Bitcoin

 

Ha kereskedési napon nem tetszik, mindig van más eszköz, hogy növelje a Bitcoin gazdaságokban. Vannak sokféle szerencsejáték oldalak, és Satoshibet az egyik legnagyobb, valamint a legmegbízhatóbb. Én személy szerint egy kis tapasztalat az oldal használatával első kézből. Ha Satoshibet nem neked, sok-sok más szerencsejáték honlapok és programok felé irányul Bitcoin vagy más digitális valuta esetében. Azonban, mint a kereskedési nap, kérjük, legyen óvatos. Szerencsejáték ily módon még kockázatosabb, mint a kereskedési nap, mint a szerencse faktor is jelentősen megnövekedett, és soha ne küldje el BTC ismeretlen, megbízhatatlan honlapján.

6. Bitcoin Mining Hardware... Az enyémhez Több BTC

 

Természetesen a Bitcoin, és a legtöbb más cryptocurrency odakinn, az érméket kell először bányászott előtt lehet használni. A Bitcoin miningindustry együtt altcoin bányászat, tapasztalt robbanásszerű növekedése az elmúlt másfél évben. Bár tapasztalt időszak, amikor nem volt nyereséges a felhasználók túlnyomó többsége, nyereséges Bitcoin miningis elején, hogy valósággá váljon ismét annak a ténynek köszönhető, hogy a ASIC végül elérte a state-of-art szinten. Ez eredményezi, hogy kevesebb ugrások hatékonyságában, és így a nehézségi kell kezdeni szinten le, vagy akár elkezdik követni a Bitcoin ára (mint ahogy a múltban, amikor GPU és FPGA-k voltak a domináns erő bányászat).

Kezdeni a bányászat, az egyik kell szerezni bányászat hardver. Építőipari hardver szokott lenni megvásárolható a BTC, persze, így ez ahhoz vezethet, hogy a bányászat Bitcoin segítségével, hogy a Bitcoin vásárolni bányászat fogaskerék, majd a bányászat még Bitcoin, és így tovább...

Ez messze nem teljes a lista, mivel a kereskedők száma, akik elfogadják a Bitcoin száma több ezer. Tény, hogy ez a cikk főként összpontosított cégek és szolgáltatások épülnek, és a rendelkezésre álló, az Egyesült Államokban és Európában. Ez még csak nem is figyelembe véve a növekvő számú kereskedők Afrikában, amelyek elfogadják a Bitcoin. Ha van egy hely, amit nem is beszélve, oldalak, mint a Spendbitcoins nyújthat részletesebb listák, ahol láthatjuk az összes helyen, hogy elfogadja a BTC a fizetés módját. Merchant elfogadása folyamatosan növekszik, és ez egy nagyon jó dolog.

Azonban Bitcoin jövője függ a fogyasztók elfogadásáról currencyas is. Azáltal, hogy megmutatják az emberek, hogy hány különböző helyeken tudnak költeni bitcoin, akkor ösztönzi őket, hogy vegyenek részt, vagy legalább figyelni.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin most Bloomberg és Yelp!

Post Bitcoin

Az Európai Bizottság a Bitcoin-rendelet folytatásához

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?

Post Bitcoin

Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája

Post Bitcoin

2015. április 3

Post Bitcoin

Tanulmány: A selyemút egy paradigmaváltás a kábítószer-kereskedelemben

Post Bitcoin

A Bitcoin hatása a D rendszerre - Az árnyékgazdaság

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

Post Bitcoin

Ashley Madison szivárog: Mit tegyünk, amikor Bitcoin zsarolással szembesülünk?

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitív, de kockázatos a kormányok számára

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatizált Bitcoin Kereskedelmi Szoftver Bot felülvizsgálata

Post Bitcoin

A kifinomult Bitcoin Ransomware kibontakozik, a Critroni és a TOR