Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Ez egy olyan téma, amit fel jelentős gondolatot az elmúlt néhány hónapban. Úgy tűnik, mintha a Bitcoin, és egyéb digitális valuta, jelentősen befolyásolja a sebességet, amellyel fiat valuták tapasztal infláció vagy defláció. Az USA-ban, a Fed már tapasztalható nehézségek okoz az infláció szintje azokat a cél, és ezt a képességet lehetne tovább nehezíti a jövőben.

Hogyan lehet Bitcoin Effect infláció?

Mivel a Bitcoin eléri mainstream elfogadó, és a volatilitás nyugtat, akkor valószínű, hogy újra elkezd lassan mászni valueover időben. Ezen a ponton, akkor gyorsan nagyon nehéz minden Fiat valuta fenntartása csak kismértékű az infláció, mint általában keresettek a közgazdászok bizonyos irányzat.

Ehelyett, amikor egy valuta manipulált oly módon, hogy várhatóan okoz az infláció, az lenne az érdeke, a lakosság segítségével a pénznemben kell átalakítani, hogy alapok bitcoin, hogy ne kelljen a vagyonukat hígítjuk. Ez azonban valójában a hatása, hogy növeli az inflációs ráta a Fiat valuta, mivel egy ilyen beáramlását Bitcoin hamar meghajtó ára Bitcoin vs fiat fel. A megnövekedett vásárlóerő, hogy a Bitcoin élvezné volna, hogy jöjjön máshonnan, és ez a hely valószínűleg lesz a Fiat valuta konvertált bele.

Ezzel szemben, ha egy ország gazdasága erős, és ez az árfolyam tűnik, hogy ellenáll az infláció, vagy ha a Bitcoin maga éli hanyatlás, majd egy árvíz egyének értékesítése Bitcoin okozhatja fiat valuta kezdhet defláció. Az összeg a manipuláció tartana a kormány, vagy az intézmény, mint a Federal Reserve, hogy korlátozzák a hatását ez nagyon gyorsan kijutni a kontroll.

Jó ez vagy rossz Bitcoin?

Bár ez fonható tűnik, mint egy negatív felé Bitcoin, mint lenne destabilizáló erő sem ilyen helyzetben lenne rövidlátó. Ha egy ilyen helyzetben fordulnak elő, akkor egyszerűen egy végrendelet, hogy a csapdákat rejlő monetáris rendszer, például fiat, amely támaszkodik a monopólium működését. Nem várok Bitcoin, vagy bármilyen más digitális valuta, hogy valaha is teljesen helyettesíti a hagyományos valuták. Azonban azt gondolom, hogy ez lesz szükség a magasabb szintű felelősség, és az elszámoltathatóság, hogy fenn kell tartani az irányító intézmények, és az jó lesz mindenkinek.

Persze, ez mind attól függ Bitcoin elérésére többségi elfogadás, és egyre több alkalommal ez jelenlegi piaci sapkát. Hogy meg kell adni a közgazdászok, és a bankok, elegendő időt, hogy dolgozzon ki terveket, hogy kezelni minden lehetséges helyzetek. Remélhetőleg ez a tervezés már folyamatban van.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Végül egy egyszerű módja a Bitcoin küldése a Facebookon

Post Bitcoin

A Bitcoin bányászat megéri?

Post Bitcoin

Az argentin központi bank fél a bitcointól

Post Bitcoin

Coin rövid napi jelentés: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin rendelet és Florida peres ügyek

Post Bitcoin

6 Új Bitcoin ATM-k és hol találják meg őket

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

Post Bitcoin

Bitcoin ország! A legjobb 10 nemzet, aki szeret BTC-t

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 24-30

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. rész: Academia és a laikusok

Post Bitcoin

Soha nem látott: a Bitcoin bányászati hálózat meghaladja a 100 PH értéket

Post Bitcoin

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Post Bitcoin

5 kihívás jelenleg szembe a Bitcoin (Mike Hearn szerint)