Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé

Bitcoinhas sokat fejlődött az elmúlt évben, hihetetlen növekedést elfogadása, a könnyű használat és a támogató rendszerek a valuta. Egyre többen kérdezik: „Mi Bitcoin?

# 8221; vagy „Hogyan történik Bitcoin?”, és ez egyre ritkább, hogy megtalálják a személyek, akik nem legalább hallott a valuta. Ugyanakkor, 2014 nem volt kegyes, akik kapcsolatba került a Bitcoin közepe után 2013 és használt pénznem, mint egy befektetés. Bitcoin pricehas volt egy állandó hanyatlás, és állított növekvő kritika az egyének, akik nem vesznek részt a BTC.

Benne van az árban igazán számít? Vajon a növekedés a hálózat, és egyre elfogadottabbá, meghaladják a veszteségek és a kritika Bitcoin? Légy te a bíró.

Bitcoin Goes Mainstream, a Jó és Rossz módon

Bitcoin Átvételi térhódítása

Mindenki, beleértve azokat is, akik bírálták a Bitcoin életképességét, mint a valuta, el kell ismernem, hogy a Bitcoin elfogadás nőtt ugrásszerűen az elmúlt évben. Még ebben az évben kezdődött, sok kis-kereskedelmi oldalak, Bitcoin-alapú vállalkozások, és néhány nagyobb vállalkozás, mint a WordPress, OK Cupid és Namecheap voltak elfogadva BTC fizetési volt, de még mindig nehéz közvetlenül használja a valuta a legtöbb vásárlások. Ez ma már nem igaz.

A számos üzleti, hogy figyelik, integráló, vagy elfogadó Bitcoin nem tűnik valószínűnek, hogy lassítson. Azonban, mint már említettük a múltban, ez a fajta elfogadása valóban okozhat az ára Bitcoin csökkenni, hanem növekedni fog, hiszen a legtöbb ilyen vállalkozás konvertáló BTC dollárra, amint megkapta.

Botrányok és csalás uralták Médiajelenlét Bitcoin

Sajnos a Bitcoin közösség, a csalás és a lopás maradt állandó problémát digitális valuta csere. Miután Mt. Gox összeomlását, amely szintén hozta a manipuláció Bitcoin ára fény, a bizalom még a legismertebb cserék kezdett meginogni. A tetején, hogy sok kis cserék miatt csődbe ment hackelés, vagy volt tulajdonosai eltűnnek a forrásokat, hogy már letétbe helyezték. Természetesen a kisebb cserék jóval kevesebb média figyelmét, és a legtöbb közösség kerülni új cserék, hogy még nem volt, hogy bizonyítsanak.

Aztán az utóbbi időben, hogy újra megtörtént. Moolah, amely tulajdonában lévő Mintpal, összeomlott. Ez lett az egyik legnagyobb altcoin cserék, és ezt az eseményt a bal ügyfeleit „tartja a zsákot” ismét. Bár a hatás nem volt olyan súlyos, mint az őszi Mt. Gox, mégis okozott komoly hullámokat, amelyek még mindig érezhető ma.

Bitcoin fejlődik: Smart szerződések, oldalláncok Tipping és üzenetküldés

Ethereum és Partner Hozd intelligens szerződések Life

Míg Bitcoin hozták létre, hogy a decentralizált pénz, hogy soha nem volt az egyetlen cél. Az ötlet az intelligens szerződések, amelyek lehetővé teszik bonyolultabb tranzakciók decentralizált cserék, és a lehetséges decentralizálni szinte minden típusú alkalmazás elképzelhető, már kb évek óta. Ethereumraised több mint 25.000 BTC benne a presale, az egyik fő célja, hogy a rendszer létrehozását a decentralizált rendszer intelligens szerződés képesség beleépítve.

Azóta ügyfél, ami épül a Bitcoin blockchain, sikeresen portolták Ethereum programozási nyelv lehetővé váljon az intelligens szerződések nélkül is új hálózat.

Blockstream azon oldalláncok tudta megoldani a Altcoin probléma

Ugyanakkor, hogy ezek az előlegeket készül, Blockstream bejelentette forradalmi ötlet: különös figyelmet érdemelnek. Oldalláncok oldja meg a problémát, amely sújtja Bitcoin, ami az, hogy ereje is ez gyengeség. Bitcoin nem lehet módosítani konszenzus nélkül a bányászok, ami azt jelenti, hogy minden, az út Bitcoin funkciók nem lesznek rendkívül korlátozott. Nem lesz forradalmi változások rá, mint amely alááshatja ez a célja, és a bányászok soha nem fogadná el a módosított kódot. Ez teszi Bitcoin nagyon stabil módon, mivel a szabályok hogyan fog működni, hogy hány bitcoinokat jön létre, és mi a lehető belül Bitcoin hálózat általában állandó.

Ugyanakkor, az innováció Bitcoin kód szinte lehetetlen, ami a hajtóereje létrehozása altcoins. Néhány altcoins hoztak létre saját blockchain, így kísérletezés különböző méretű blokkok, tartás, algoritmusok, és így tovább. Egyéb altcoins épültek tetejére Bitcoin blockchain, ami ruházza fel őket a biztonsági által létrehozott Bitcoin hálózat hihetetlen feldolgozási teljesítmény, de korlátozza, hogy ezeket az új pénznemben lehet használni. Oldalláncok lehetővé teszi az új blockchains kell létrehozni, amelyek kapcsolódnak a Bitcoin blockchain és más oldalláncok, oly módon, hogy lehetővé teszi átadandó eszközök között minden lánc... De minden oldallánc is teljesen független, és nem károsíthatja a többi blockchains.

Ez a gondolat, ami rendkívül bonyolult a végrehajtás szempontjából, egyszerű módon. Azáltal, hogy a Bitcoin, szerződések, más pénznemben, vagy bármely más eszköz közötti átcsoportosítását blockchains, hogy szükség van a „altcoins” eltávolítjuk. Új ötletek és rendszerek építhetők anélkül, hogy hozzon létre egy egyedi pénznemben minden blockchain.

Changetip vs Tipping Altcoins

Végül borravaló és üzenetkezelés digitális valuta szerzett növekvő népszerűsége. Két módszer van, hogy a jelenleg használt borravaló:

Altcoins, például Reddcoin fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy hatékony decentralizált borravaló platform, kifejezetten a közösségi hálózatok és weboldalak. Reddcoin végső célja az, hogy legyen a szociális Valuta, hogy az összes olyan formája a szociális média és a közösségi hálózatok. Ez volt jelentős sikereket eddig, és egy szilárd csoportja a fejlesztők mögött, de az összeg a fejlesztésre teszi a folyamatot olyan lassan.

Másrészt, Changetiphas alakult, mint a központosított Bitcoin borravaló rendszer. Mivel a Bitcoin tranzakciós díjak miatt a költségek microtransactions megfizethetetlenül magas, a 3rd party szükséges kezelni a tranzakciók kívül blockchain. Melyik ötlet nyeri ki a végén még nem ismert, de mindkettő jelentős növekedés tapasztalható ebben az évben.

Üzenetek beágyazódik a Bitcoin Blockchain

Üzenetek, másrészt, még mindig „a munkálatok”. Az az elképzelés, a blockchain üzenetet továbbít javasolta 2011-ben, Btcmsg, de megszűnt röviddel azután. Nemrégiben Krzysztof Okupski, egy végzős diák Hollandiában, fejlődésnek indult az új rendszer küld cenzúra ellen védett üzenetek segítségével Bitcoin blockchain. Az ötlet megvan a lehetőség, mely szerint „blockchain felfújni”, melyet mi tartott korábbi erőfeszítések halad előre, de Okupski platform kialakítása van folyamatban költséghatékonynak, és folyamatosan duzzad a minimumra.

Bitcoin-szolgáltatások és nyilvánosság egyre nagyobb a méret és a lehetséges

Bizonytalanság bővelkedik ebben a pillanatban, de egy dolog biztos: a Bitcoin-alapú vállalkozások és projektek egyre. Ezzel a növekedés, amelyet gyakran táplálják a kockázati tőke, jön tudatosság növelése Bitcoin a nyilvánosság, valamint több, innovatív, komplex szolgáltatásokat.

Decentralizálása piacok

Nyitott Bazaaris létre decentralizált piactér, amely működhet egyszerre, mint a versenytárs Ebay, valamint helyettesíti a Selyemúton. Azáltal, hogy a decentralizált, de nincsenek szerverek, hogy megragadják, Ulbrichts letartóztatni, vagy a cenzúra, hogy mit lehet sorolni. Ez egyszerre áldás és átok, hiszen sikere lesz nagymértékben függ a megítélése a lakosság, illetve, hogy hajlandó az emberek, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez. Természetesen, a decentralizáció is hoz javára nagyobb hatékonyság és az alacsonyabb költségek, így Nyílt Bazaar esetleg súlyosan megzavarják a létrehozott online piacokon.

Bitsquareis vesz a másik oldalon a „decentralizált piac” egyenlet létrehozásával decentralizált Bitcoin csere. Voltak kísérletek a múltban, hogy hozzon létre egy decentralizált csere, de a legtöbb már alapú belsejében egy altcoin. Azon dolgozik, hogy hozzon létre egy valóban decentralizált csere, anélkül, anyagmozgató, a tetején egy valuta, Bitsquare lehet igazán változtatni a Bitcoin kereskednek. Cserék sújtja csalás az elmúlt évben, és ez lehet a megoldás.

Payment Processing and Football

BitPayhas volt az egyértelmű győztes, a fizetési feldolgozás arénában, ebben az évben. Leszállás a Microsoft és sok más neves ügyfélnek, hogy támogasson egyetemi futball tálba játék, a Bitcoin St. Petersburg Bowl

A cég volt semmi, de a siker.

Mivel az egyetlen fizetési processzor, hogy a valóban szabad kifizetéseket, és elkerülve a kísértés, hogy próbálja meg túl sokat egyszerre, így kínál online pénztárca, vagy működő tőzsdén, azok le vannak zárva egy hatalmas részét a piacon.

0

A tál játék, amelyet játszott december 26-án bemutatott Bitpay logók egész területén, valamint a logók néhány más Bitcoin-alapú cégek Bitpay partnereként az eseményre. Trucoinprovided a képesség, hogy a rajongók vásárolni Bitcoin keresztül ATM-ek és az online értékesítés, és Gyftran ad megemlíteni, hogy elfogadják a BTC.

1

Milyen volt a Bitcoin éve?

Tehát azt látjuk, hogy a hullámvölgyön. Az ár lefelé, botrányok hoztak negatív média figyelmét, és a valuta egy egyre növekvő számú versenytárs. Másrészt, elfogadása az egekbe szökött, a Bitcoin fejlődik nem csupán a „valuta”, és minél több és több mainstream figyelmét.

Mit gondolsz a Bitcoin 2014-től? Ön bearish, vagy bullish 2015-ben? Nézzük mit gondolsz, mi fog történni ebben az évben.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Mike Hearn világítótornya nagymértékben javíthatja a Bitcoint

Post Bitcoin

6 étterem, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Time Inc. elfogadja a Bitcoint, az Overstock Falls Short-et a Bitcoin Sales-en és még sok másat

Post Bitcoin

Nyereséges Bitcoin Cloud Bányászat: Bitcoin bányászat a zűrzavar nélkül

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?

Post Bitcoin

A Bitcoin Hírek Ma - A legforróbb BTC körforgalom!

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

Post Bitcoin

Az Arnhem-alapú Spar az első holland szupermarket, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Coin rövid napi jelentés: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin rendelet és Florida peres ügyek

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik

Post Bitcoin

Defláció 1. rész: Bitcoin árának deflációs természete