6 Új Bitcoin ATM-k és hol találják meg őket | Hungarian.lamareschale.org

6 Új Bitcoin ATM-k és hol találják meg őket

6 Új Bitcoin ATM-k és hol találják meg őket

Már kevesebb, mint hét hónap óta az első BitcoinATMlaunched egy kis kávézóban a Vancouver, és ez idő alatt több vállalat fokozták, hogy több gép az érme éhes tömegeket. Jelenleg több tucat ATM létre szerte a világon, amely képes átalakítani a Fiat a Bitcoin, vagy fordítva, hamarosan további. Vessünk egy pillantást csak 6 helyszínen, hogy kap új gépek:

1. Hong Kong, Kína

Míg a spekuláció és a vita tovább bonyolítja a Bitcoin hivatalos státusza Kínában, vállalkozók mozognak teljes sebességgel előre tervezi, hogy növelje elfogadását. Hong Kong, az egyik legsűrűbben lakott terület a világon, most otthon a HK Bitcoin ATM Store belsejében található Chic bevásárlóközpont a Mong Kok kerületben.

Miután a nyitás május 18-án, a HK Bitcoin ATM Store jelenleg 24 órájában, és biztosítja az emberek egy módja annak, hogy vásárolni digitális valuta, megismerhetik fiat infláció, és még küldeni Bitcoin tippeket egy robot, táncol fizetés ellenében.

2. Saskatoon, Kanada

Amerika szomszédja az északi bizonyul termékeny talajt Bitcoin ATM, és a legnagyobb város a Saskatchewan tartomány most már az első gép, amely kiiktatja a digitális valuta. Elején indult májusban induló cég Bitcoin Solutions, az ATM-ben gyártott Ottawa-alapú BitAccess és most lakik benne a kalória étterem a Broadway Avenue.

A gép Saskatooni csak az utolsó lépés a Bitcoin Solutions ambiciózus tervet, hogy több Bitcoin ATM városok egész Nyugat-Kanadában.

3. Brisbane, Ausztrália

A harmadik legnépesebb városa, a Land Down Under most otthont a Bit2Bit gyártott Bitcoin ATM. A gép található Roastery Cafe Glenelg Street, és elindította meglehetősen nemrégiben május 16. Természetesen ez lehetővé teszi az elvonása és értékesítése Bitcoin, de mi különbözteti meg ezt a készüléket egymástól, hogy ez is elfogadja litecoin és Dogecoin.

Roastery Cafe társtulajdonosa Bruce Carrall, akiknek üzlet is elfogadja Bitcoin kávé, reméli, hogy felhívja a figyelmet az üzleti, a helyi digitális valuta rajongóknak. „Van egy csomó ember, aki már várt erre,” mondta. „Van Bitcoiniacs akik ülések mindenhol minden héten, és ezek a csoportok gyorsan növekszik.”

4. Glasgow, Skócia

Technológiai kiskereskedő cex közelmúltban kezdte elfogadó Bitcoin kifizetések az online website, és most már a fizikai ATM létrehozott belső egyik tégla-és habarcs helyeken. Található a CEX-store Sauchiehall Street Glasgow, a lamasszu termelt gép jelenleg, amely egy vonzó 0% díjat tranzakciókat.

Az áruház tartott egy különleges promóciós eseményt május 13-15 ünnepe az ATM elindítását, amelyben csak Bitcoin lehetne használni, mint fizetési CEX-termékeit. A cég azt mondja, hogy az új ATM „fordult a skót főutcán egy Bitcoin laboratórium.”

5. Ljubljana, Szlovénia

Aki megy, hogy felfüggeszti a Tresor Hostel a szlovén fővárosban most egy esélyt, hogy vásároljon Bitcoin ebben ATM, amely gyártja és létrehozott helyi cég Bitnik. A gép feltöltsék 16 BTC, biztosítva rengeteg digitális valuta a fogyasztók számára a közeljövőben.

Csak mintegy 50 vállalkozás jelenleg elfogadja Bitcoin Szlovéniában, de Bitnik reméli, hogy megfordítsa a javára cryptocurrency. Szerint Bitnik végrehajtó Peter Trcek, „A következő lépés az, hogy meggyőzze az eladók, hogy a Bitcoin egy jó valuta.”

6. Johannesburg, Dél-Afrika

A legnagyobb város a dél-afrikai jön létre az első Bitcoin ATM a kontinensen a május végén, köszönhetően a start-up ZABitcoinATM és a gyártó lamasszu. Bár a pontos helyét még kidolgozás alatt állnak, a gép várhatóan helyezni egy étteremben vagy kávézóban. Egy ATM Dél-Afrika valószínűleg segíteni Bitcoin eredményeket elérni a nagy átutalási adott ország piacán.

ZABitcoinATM is bejelentette egy második gép lesz beállítva Fokváros, Dél-Afrika által június végén.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin jövője függ Öntől

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentés: Lawsky Outlines Revised BitLicense, a GAW bemutatja a Paycoint és még sok mást

Post Bitcoin

A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak

Post Bitcoin

5 Ways to Buy Bitcoin a Paypal - csalások és legit módon

Post Bitcoin

A kifinomult Bitcoin Ransomware kibontakozik, a Critroni és a TOR

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Tim Draper megnyeri a Silk Road Auction-et

Post Bitcoin

A Bitcoin a libertáriak mindent tudnak a közgazdaságtanról - a Washington Post

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés 1. rész: Módszertan

Post Bitcoin

Soha nem látott: a Bitcoin bányászati hálózat meghaladja a 100 PH értéket

Post Bitcoin

5 kihívás jelenleg szembe a Bitcoin (Mike Hearn szerint)

Post Bitcoin

Alibaba IPO felelős Bitcoin összeomlásért!

Post Bitcoin

Kezdõ Útmutató a Bányászati Bitcoinokhoz