5 kihívás jelenleg szembe a Bitcoin (Mike Hearn szerint) | Hungarian.lamareschale.org

5 kihívás jelenleg szembe a Bitcoin (Mike Hearn szerint)

5 kihívás jelenleg szembe a Bitcoin (Mike Hearn szerint)

Mike Hearn egy korábbi Google mérnök, aki most dolgozik a különböző Bitcoin kapcsolatos projektek, köztük a Java megvalósítása a protokoll, amely arra szolgál, mint egy alapítvány pénztárca alkalmazásokhoz. Ő az egyik mindössze 10-15 ember, aki kezelni írásban a mag Bitcoin-kód előtt lehet jóvá bányászok a hálózaton, és az ő véleménye a cryptocurrency ökoszisztéma minden bizonnyal érdemes meghallgatni.

Az alábbi idézetek származnak Hearn nemrégiben előadás a Bitcoin 2014 konferencián Amszterdamban, és vázolják a legnagyobb kihívás, amellyel jelenleg szembe kell néznie a fiatal digitális valuta:

1. Túlbuzgó Venture kapitalizmus

Van már egy kiütés, amit nevezhetünk Bitcoin 2,0 projektek mostanában, amelyek megkapták a nagy összegű pénz és sok közülük - nincs igazán egy csomó őket, úgy érzem. Néhány ezek közül a fajta vázlatos.

Hearn nem adta meg az induló gondol a „hézagos”, de kockázati tőke minden bizonnyal emeltük az elmúlt néhány hónapban. Például, Palo Alto-alapú Vaurum közelmúltban biztosította 4 millió $ -ban kezdőtőke a szoftver, amely segítségével a pénzügyi intézmények saját otthont Bitcoin csere.

2. Megbízhatatlan Harmadik fél Storage

Még mindig sok a Bitcoin felhasználó van a világon, aki - valójában nem Bitcoin felhasználók vannak? Ők helyezzék el a Bitcoin egy harmadik féllel, és mit kap cserébe olyan ígéreteket, hogy kapsz vissza. Ez nem igazán az, amit Satoshi szándéka, amikor épített egy olyan rendszert, amely nem lett volna semmilyen közvetítő.

Ez az ősrégi vita óta dúl a Bitcoin közösség évek óta - tárolására érmék egy online pénztárca jelenti átadása a vezérlést egy harmadik fél, aki nem mindig megbízható. Annak érdekében, hogy egy másik Mt. Gox bekövetkeztét, Hearn határozottan ösztönzi Bitcoin felhasználó irányítani a saját privát kulcsokat, amikor csak lehetséges.

3. Önkéntes alapú infrastrukturális

Ez nem fenntartható, nem igaz? Nem lehet egy nagy, az egész világon átívelő pénzügyi infrastruktúra, amely tartja össze a rágógumi és a ragadós szalaggal, és az emberek, akik a fajta munka, ha van idejük, mert úgy érzik, mint ez.

Mivel a Bitcoin egy nyílt forráskódú projekt, amely nem tulajdonosa egy adott személy vagy csoport, akkor nincs olyan mechanizmus kompenzálására az emberek, akik a saját kódját. Hearn képzeli egy új rendszer, ahol a felhasználók fizetnek a fejlett funkciók és közvetlenül támogatja a fejlesztők.

4. Skálázhatóság

Méretezés lesz hatalmas munka, feltételezve, hogy ez sikerült. Abban a pillanatban nincs egy méretezési probléma, mert Bitcoin nem igazán növekszik, de ha [skálázhatóság] rögzül, hogy lesz egy csomó munka. Ez olyan, mintha a következő tíz évben a munka.

Bitcoin lényegében egy határt az összeg a tranzakciók, amelyek előfordulhatnak egy bizonyos időn belül, annak érdekében, hogy megakadályozzák a blockchain méretű spirális ki az ellenőrzés. A hálózat még soha nem sújtotta ezt a határértéket korábban, de ez fog történni végül ha a Bitcoin válik többségi fizetési módot. Nagyon beszédes, hogy Hearn azt hiszi, hogy eltarthat tíz éve, hogy rögzítse a Bitcoin skálázhatóság problémája.

5. Adatvédelem

Sokan tévesen úgy vélik, a Bitcoin titkosított rendszert, de semmi Bitcoin titkosított. Tehát ez azt jelenti, hogy ha dolgoztam az NSA vagy GCHQ és adtak egy csapat öt embert, és azt mondták, „a munka ezen a hat hónap,” én talán képes de-anonymize 70, 80 90 százaléka a Bitcoin rendszer. Szóval nem számíthat Bitcoin, hogy tartsa meg a saját NSA.

Bár ez nem feltétlenül jelent problémát Hearn szem előtt tartva - ő csak mondta, hogy ez a válasz, hogy a közönség kérdés - ez tűnik a középpontjában egy alapvető gyengesége a blockchain. Minden ügylet, amely valaha is előfordult számára elérhető nyilvános ellenőrzés és elemzés. Meg kell nagyon nyugtalanító az adatvédelmi támogatja, hogy megfelelő erőforrások, a srác, mint Hearn döntetlen valós identitások a túlnyomó többsége a Bitcoin felhasználók. Szerencsére, projektek, mint DarkWallet ismeri ezt a problémát, és próbálja megcímezni.

A többi Mike Hearn kijózanító perspektíva Bitcoin, nézd meg az előadását az alábbiakban:

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

6 étterem, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

A Bitcoin napi jelentése: a Canabis Road Hacked, a Korbit 3 millió dollárt, a Bitcoin Spending PAC-ot, stb

Post Bitcoin

Az Arnhem-alapú Spar az első holland szupermarket, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Bitcoin Valutaátalakító - Hogyan kell konvertálni Bitcoin dollárba

Post Bitcoin

2018 Előrejelzések: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay

Post Bitcoin

A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 14-20

Post Bitcoin

A Bitcoin és a Fear

Post Bitcoin

Ashley Madison szivárog: Mit tegyünk, amikor Bitcoin zsarolással szembesülünk?

Post Bitcoin

6 Új Bitcoin ATM-k és hol találják meg őket

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC IJK-ja