Jody Drake a Butterfly Labs állításai nem vásárolhatnak élelmiszereket | Hungarian.lamareschale.org

Jody Drake a Butterfly Labs állításai nem vásárolhatnak élelmiszereket

Jody Drake a Butterfly Labs állításai nem vásárolhatnak élelmiszereket

Egy furcsa csavar az események a vezérigazgató a Butterfly Labs azt állítja, hogy mivel a személyes eszközök befagyasztása által a bírósági végzést, az FTC ő most nem tud még vásárolni élelmiszert.

Butterfly Labs kérte a bíróságot, hogy mit nevez öt kulcsfontosságú tanú, hogy az élő ajánlólevél a bíróság.

Azok a tanúk most már tartalmaz egy képviselőjének a Johnson megyei kerületi ügyész hivatala; Mr. Bruce Bourne, konzultáns cég és megbízott CFO; Mr. Jeff Ownby, marketing alelnök és az E-kereskedelem és társalapítója Társaság; Ms. Jody Drake, ügyvezető igazgató; és Ms. Linda M. Freeman, MarksNelson LLC.

Mind az öt várhatóan lehetőséget adnak ajánlást támogató Butterfly Labs, ha hagyjuk, hogy elmondja.

Rep District Ügyvédi Iroda

Ez a tanú, aki várhatóan akár egy ügyvéd vagy a vizsgáló az ügyészi hivatal foglalkozik majd, vonatkozásait vizsgálat BF Labs, hogyan a cég már együttműködő a vizsgálat során eleget tett a határidők, és részt vett a folyamatban lévő tárgyalások felé a vita rendezése alkalmazása felett a Kansas fogyasztóvédelmi törvény, Kansas fogyasztóvédelmi törvény.

Mr. Bruce Bourne

Mr. Bourne megmondja a Bíróság miért vonzotta a lehetőségeket, amelyeket BF Labs, és az ő véleményét a korábbi és a jelenlegi vezetőség. Ő foglalkozik a vádakat, és állításait az FTC és kezelésére irányulnak a kérdések a múltban, és a jövőben a cég, ha nem már elpusztult az FTC keménykezű taktikát. Mr. Bourne megmondja a Bíróság miért BF Labs nem csalás, és miért tette tehetségét dolgozni a cégnél, és egy személyes befektetés idejét és energiáját a lehetőséget.

Mr. Jeff Ownby

Ő fog tanúskodni a történelem BF Labs és a korai nap ez induló technológiai cég. Azt is leírja a szerepe, mint egy három alapítója BF Labs, a kezdeti célok a vállalat működési történelem, és a jövőt. Mr. Ownby is hasznos tudást megosztani a Bírósághoz Bitcoin, és a Bitcoin bányászat. Ő elmagyarázza a Bíróság számára, látta az iparban, hogyan segített életet lehelni, akkor a kritikák a cég, és reményeit a jövőben a cég.

Ms. Jody Drake

Ms. Drake leírja az ő szerepe a BF Labs. Miközben részt vett az ügyfélszolgálat, a hajózás, az emberi erőforrások, és az általános irodai beszerzés, ő még soha nem tett politika a vállalat vagy aktívan részt vett a vezetési döntéshozatalban. Azt is leírja, hogy a Bíróság a sokk és a borzalom kézbesítését az FTC panasz, szemben egy személyes eszköz befagyasztását kitöltésével pénzügyi formák, amelyek teljesen felesleges, hogy valaki az ő szerepe, és az ő szerény eszközök. Azt is leírja a kérését, hogy ő kell engedni, hogy vásárolni élelmiszert és a gáz, miután személyesen beperelte az FTC.

Ms. Linda M. Freeman

Ő lesz tanúskodni start-up cégek, számviteli, adatszolgáltatási, adó- és más pénzügyi kérdések kapcsolatos BF Labs. Ő tud válaszolni kérdésekre a Bíróság mintegy BF Labs pénzügyeit. Ő is arról tanúskodnak, és tájékoztatja a Bíróság javulást tett BF Labs idővel, és a belső ellenőrzés, amely hajtottak végre, valamint erőfeszítéseket tett (a felügyelet által Bruce Bourne) a társaság, hogy jobb is, és meg kell felelniük minden számviteli és adózási kötelezettségeit törvények az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Őszinte

Post Bitcoin

Bitcoin érték 2. rész: A pénznek is szüksége van egy értékre?

Post Bitcoin

A Védelmi Minisztérium Bitcoin Potenciális Terrorista Fenyegetésnek tekinti

Post Bitcoin

Napi kereskedelem: Bitcoin vétele és eladása

Post Bitcoin

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Post Bitcoin

A Deep Web Bitcoin Mixer legutóbbi hackja újraindította a Darkcoin vitáját a megbízható keverők és megbízható keverők ellen

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics és Gavin Andressen

Post Bitcoin

7 Online vállalkozások Jelenleg elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Kanada a Bitcoin szabályozás végrehajtására

Post Bitcoin

Valódi élő példa a Bitcoin kereskedelemre, amelyet másolhat

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan felhalmozódik a nagy fények

Post Bitcoin

Xapo kiábrándító Bitcoin Debit kártyája