IRS címkék: Bitcoin egy ingatlan NEM pénznemben | Hungarian.lamareschale.org

IRS címkék: Bitcoin egy ingatlan NEM pénznemben

IRS címkék: Bitcoin egy ingatlan NEM pénznemben

Bitcoin IRS

# 8211; Egyes elemzők azt mondják, az Internal Revenue Service (IRS) szállított egy csapás, hogy a jövőben a Bitcoin, amikor úgy döntött, hogy címkézik a tulajdonság, szemben a valuta. Mi, a Bitcoin szerető közösség mindig eloszlatni a negatív híresztelések és hamis állítások a jövőben a Bitcoin. Ez a tény azonban nem hagyja el a jövőben a Bitcoin veszélyben.

Via NYTimes (Bitcoin IRS):

Az Internal Revenue Service lehet csak kivenni néhány móka ki Bitcoin. De ez azt is jelentheti, hogy a virtuális valuta felnőni.

Az IRS kedden jelentette be, hogy bánna Bitcoin, a számítógép-vezérelt internetes pénzrendszer, mint tulajdon helyett az árfolyam az adózás szempontjából, a lépés, amely arra kényszeríti a felhasználókat, akik megszokta alatt működő kormány radar megbirkózni az új adó kérdések és jelentési követelményeket.

Bár ez úgy tűnhet, mint egy drága fejfájás, egyes pénzügyi szakértők megtekintheti a lépés, mint egy módja annak, hogy nyomja Bitcoin távolabb a rojtok és a mainstream pénzügyi rendszer.

„Egyre legitimitását, ami nem volt korábban,” mondta Ajay Vinze, a társult dékán az Arizona State University Business School. Az uralkodó, azt mondta, „teszi Bitcoin pályán válás valódi pénzügyi eszköz.”

Bár sok felhasználó már kezeli Bitcoin, mint egy valuta, az IRS tette egyértelművé, hogy a „nem törvényes fizetőeszköz bármely joghatóság”.

Az ipar már várta a kormány, hogy jöjjön ki valamilyen iránymutatást Bitcoin, ezért a bejelentés kedden nem jött annyi meglepetés. De egyes felhasználók attól tartanak, hogy a kezelést, mint egy befektetés is csökkenne a Bitcoin fizetési módként. Ha egy felhasználó vásárol egy terméket vagy szolgáltatást a Bitcoin, például az IRS elvárja az egyéni kiszámításához az értékváltozás napjától a felhasználó szerzett Bitcoin időpontját is költöttek. Amely biztosítja a személy kiszámításának alapjául a nyereség - vagy veszteség -, hogy mi az IRS most hív tulajdonság.

„Az emberek lehet, hogy csak a kísértés, hogy kincs helyett tölteni, mert amint töltenek lennének arra, hogy merülnek tőkenyereség adót”, mondta Pamir Gelenbe, a társ-alapítója a CoinSummit konferencia és a partner Kolibri Ventures, a kockázati tőke cég, hogy a közelmúltban fektetett az online bitcoin Kraken.

Az IRS döntése bánna Bitcoin, mint tulajdon tőkenyereség adót. Hosszú távú tőkenyereség adók felső határa 20 százalék, kedvezőbb aránya, mint a felső mértéke 39,6 százalék szövetségi jövedelemadó. Egyedi kereskedők a devizapiacokon - az angol font, például - várhatóan kezelésére nyereség vagy veszteség, mint a rendszeres jövedelem adózási szempontból.

„Adózási szempontból, ez valóban a lehető legjobb eredményt”, mondta Barry Silbert, a vezérigazgató a SecondMarket, amely azt tervezi, hogy egy új Bitcoin csere.

Egészen mostanáig, Bitcoin rajongók képesek voltak vásárolni, eladni, és a kereskedelem a nyereség kevés díjak és kevés felügyelet, mivel a valuta nincs központi bank és a kormány nem szabályozó. Az évek során, az ár a Bitcoin is ingadozott, mindössze néhány cent több mint 1000 $, hogy a jelenlegi ára közel 600 $.

Ugyanakkor, egyre több a kereskedők, beleértve a Virgin Galactic és Overstock.com, elkezdték elfogadó Bitcoin által támogatott növekvő háziipari cégek, akik kicserélik a Bitcoin dollárt egy kis díjat.

Alkotó névtelen programozó vagy csoport programozók, Bitcoin nagyrészt a birodalom technológia iránt, és intézmény-ellenes amatőrök, akik gyakran vásárolni és eladni Bitcoin online cserék. A programozók is képes megszerezni őket „bányászat”, vagy kitalálni homályos algoritmusok „kinyit” új érméket.

Az IRS most azonban azt mondja, hogy ezek a bányászok kell jelenteni a valós piaci értéke a virtuális valuta részeként jövedelem.

Az új irányelvek azt is jelenti, hogy az online cserék, hogy vásárolni és eladni Bitcoin most már, hogy az ügyfelek éves jelentéseket az ügyletek, csak a készlet brókercég és egyéb befektetési vállalkozások nem.

De néhány erőfeszítések már folyamatban van annak érdekében, hogy az új jelentéstételi követelmények nem gyengítik a felhasználóknak a kereskedés a Bitcoin.

„Biztosíthatom önöket, hogy vannak olyan vállalatok száma, amelyek már felér szoftver automatizálja a teljes folyamatot,” Mr. Silbert mondta.

A Bitcoin induló Coinbase is mondta, hogy támogatja az új irányelveket.

„Izgalmas látni egyértelműség, az IRS Coinbase segíti majd a fogyasztók és a kereskedők, hogy megfeleljen az iránymutatások”, a cég azt mondta egy Twitter üzenetben.

Az elmúlt két évben, azonban az ipar vonzott háttértámogatás a kockázati tőke és egyéb befektetési vállalkozások, akik előre a szélesebb körű elfogadását a virtuális valuta. De ugyanakkor, a szabályozó hatóságok egyre inkább aggódnak, hogy az online piacterek lehetne használni, hogy megkönnyítsék a kábítószer ajánlatokat és más tiltott tranzakciókat.

Minden, ami nagyobb nyomást a kormányok szerte a világon, hogy kitaláljuk, valamilyen módon, hogy szabályozza az iparág. Ez a nyomás csak nőtt a múlt hónapban az összeomlás egyik Bitcoin legnagyobb virtuális cserék, Mt. Gox. A cég csődöt Japánban és az Egyesült Államokban, így kevés lehetőség azok számára, akik elvesztették a pénz a csere.

Mt. Gox állította, hogy elvesztette szinte valamennyi 850.000 érmék, bár a múlt héten bejelentette, hogy találtak mintegy 200.000. Az IRS iránymutatásai azt jelentheti, hogy a felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, akik elvesztették a pénz most már kezelni, hogy mivel a tőke veszteség adózási formák.

Bitcoin vonzott sok a felhasználók pontosan azért, mert kívül működik létrehozott pénzügyi rendszer, és felajánlotta az ígéret olcsóbb tranzakciók. De sok Bitcoin hívei és a szakértők azt mondták, hogy szabályozásra van szükség, hogy Bitcoin életképes valuta.

„Az emberek úgy érzik, hogy a Bitcoin ideológiailag mentesnek kell lennie minden szabályozás nem fog örülni,” mondta Gil Luria, ügyvezető igazgatója Wedbush Securities, aki írt a virtuális valuta. „Ha akarsz cserélni egy meglévő pénzügyi rendszer, akkor meg kell, hogy mindazokat a funkciókat, amelyek szükségesek az adott pénzügyi rendszer.”

Az a néhány munkáltatók, akik fizetnek a Bitcoin kell jelenteni azokat a bérek, mint bármely más fizetési készült tulajdon és Bitcoin jövedelem lesz a szokványos szövetségi forrásadó és munkáltatói adót, az IRS mondta.

Röviddel a bejelentés, szenátor Tom Carper, demokrata Delaware, dicsérte a hivatal döntését. Az útmutató „egyértelművé teszi az adóalanyok, akik azt szeretnék, hogy csinálnak a helyes dolog, és a szabályok szerint játszik, amikor kihasználva a Bitcoin és más digitális valuta,” mondta.

Forrás: NYTimes

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Hogyan szerezzen pénzt a Bitcoinról szóló szó terjesztésével?

Post Bitcoin

Bitcoin bányászat: kezdő útmutató

Post Bitcoin

Kezdõ Útmutató az Ethereum Bányászathoz 2017-ben - Hogyan lehet az etereumot a számítógépeden?

Post Bitcoin

Hack: Bitcoins vásárlása Paypal-lal azonnal a körön keresztül (csak USA)

Post Bitcoin

A Bitcoin 3:30 perc alatt magyarázható

Post Bitcoin

Hogyan vásároljunk Bitcoinokat Indiában: Gyors útmutató

Post Bitcoin

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé

Post Bitcoin

Ghána tartja Afrika első Bitcoin-konferenciáját

Post Bitcoin

Hogyan vásárolhatok Bitcoint bankszámlával? Vezetékes átvitel

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Mi a Bitcoin bányászat?

Post Bitcoin

Az Armory Technologies kiadja a Bitcoin-tárca frissített változatát, miután 600 000 dolláros beruházást biztosított

Post Bitcoin

Bitcon a Geld Azt akarja, hogy a Bitcoin legyen pénz