Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája

Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája

Csökkenés után a legújabb Bitcoin scamout ott kénytelen vagyok írni a számát Bitcoin csalások folyik ott, és a csalók mögött. Történetem kezdődött csütörtökön délután (szerda 13 augusztus 2014), amikor én egy emberrel érintkezik úgy tesz, mintha egy képviselője cryptocoinsnews.com értékesítő szponzorált hozzászólás a helyszínen bitcoin. Az egyes kérték for.40 értékű bitcoin a szponzorált bejegyzést, de képes voltam meggyőzni, hogy accept.02 bitcoin. Lásd egy másolatot az első Bitcoin átverés emailI kapott alább.

Kattintson a tovább

Itt az első probléma, amit nem észrevenni. Megnézzük az e-mail címet a Bitcoin scamwas küldött. Úgy hangzik, David Parker az igazi társ-tulajdonosa a honlapon CryptoCoinsNews.com és szerepel az oldalon, mint így. David Parkeris legális. Azonban mi nem legális ez a David Parker a e-mail címre. Valaki duplikált CryptoCoinsNews.com a CryptoCoinzNews.com. Tud helyszínen a különbség? A Bitcoin átverés honlap / e-mail CryptoCoinzNews.comwith a „z” és a legális Bitcoin hírportál jelentése CryptoCoinsNews.com egy „s”. De amikor a Bitcoin átverés emailis küldött, a megfelelő honlapon szerepel a szervezetben az e-mailt a csalárd e-mail címre!

Néhány órával később, miután tárgyal alacsonyabb arány a szponzorált bejegyzést I sent.20 bitcoin az átverés Bitcoin címet 1NzpPpSKJyFbpUruMkxF8FVm6huoUwhrLc. Akkor még nem tudom, hogy ez a Bitcoin-cím volt a címe, hogy eltűnne az én bitcoinokat a „soha vissza” földet.

Kattintson a tovább

Tovább a 9 nappal később. Miután számtalan e-mailt a hamis David Parker kérve az állapotát a szponzorált bejegyzést kellett, hogy felkerül 24 órán belül, elmentem a Bitcoin híroldal CryptoCoinsNews.com és kapcsolatba mindenki szerepel a kapcsolat oldalon kiábrándító üzenet. Ekkor történt, hogy küldtek egy bejegyzést írt hete a Bitcoin csaló hamisan képviselő igazi David Parker. Olvastam a bejegyzést, és megtudta, hogy nem én voltam az egyetlen, aki áldozatul esnek az adott Bitcoin átverés.

Az azonos típusú átverés úgy tűnik, hogy rohangál Coindesk is. Valaki úgy tesz, mintha Shakil Khan (Coindesk tulajdonosa) az e-mailek küldésére vonatkozó hamis reklám foltok.

Ennek eredménye, úgy döntött, hogy elmondja a történetet, és hozzon létre egy listát a Bitcoin csalások és csalók, hogy segítse a Bitcoin közösség azonosítani és semlegesíteni őket! Kérjük esett felvenni erre a listára (a megjegyzés oldalon, és mi mozgassa őket a listára) ismert Bitcoin csaló vagy Bitcoin csalások!

Listája Bitcoin szélhámosok / Csalók / oldalak / E-mail cím / Bitcoin Cím

Csaló: David Parker (a valódi David Parker társtulajdonosa CryptoCoinsNews.com 'S' érme (ek) ben)
Átverés Bitcoin Cím: 1NzpPpSKJyFbpUruMkxF8FVm6huoUwhrLc

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin Hírek Ma - A legforróbb BTC körforgalom!

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs és Robocoin: Blunders a Bitcoin üzletben

Post Bitcoin

Bitcoin árelemzés: Sideways akció folytatódik

Post Bitcoin

A megfelelő Bitcoin árelemzés 1. rész: Módszertan

Post Bitcoin

Bitcoin fizetési processzor BitPay Napi 1 millió dollárt tartalmaz a tranzakciókban!

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 21-27

Post Bitcoin

Bitcoin Paper Wallet bemutató - A Wallet Online létrehozása

Post Bitcoin

Bitcoin domain neve BTC.com eladva 1 millió dollár USD!

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC IJK-ja

Post Bitcoin

Bitcoin, mint áru: adózási engedély?

Post Bitcoin

7 Online vállalkozások Jelenleg elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Bitcoin Ár: Amikor a hír és nem fontos