Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay | Hungarian.lamareschale.org

Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay

Billionaire Richard Branson befekteti Bitcoin fizetési processzor BitPay

  

Sir Richard Branson, a jól ismert brit milliárdos és alapítója a Virgin csoport jelenleg is folytat az Atlanta Bitcoin startup BitPay. Richard az egyik Bitcoin investorswho kiszerelt $ 30 millió a projektbe. A becslések szerint mintegy 70 új munkahely hozzáadva miatt az üzembe helyezést. A fő napirendi mögött a vállalkozás fejlesztésére szoftver eszközökkel, amelyek lehetővé teszik az online kereskedők gyűjteni a kifizetéseket a Bitcoin a peer-to-peer hálózat.

Az április 8 voltak jelentések készülnek az Atlanta Business Journalthat BitPay célja, hogy felhívja a finanszírozás több fordulóban. Index Ventures volt az élvonalban a $ 30 millió körül. Volt még néhány részvételét más bitcoin investorssuch a Alapítók Alap, RRR Ventures, Felicis Ventures és AME Cloud Ventures. Ezen túlmenően, az Atlanta székhelyű kockázati cég TTV Capital is fektetett a fordulóban. A cég főként a FINTECH térben.

Egyéb Bitcoin befektetők BitPay

BitPay is sikerült elérni a támogatásával egy másik, magasabb henger, Sir Li Ka-Shing. Ő a Hong Kong milliárdos döntött, hogy csatlakozik a lista Bitcoin befektetők. Során tavaly év végén, a Horizon vállalkozások, a cég felelős a magánberuházások Ka-Shing a technológia, a távközlés és a média ipar, része volt a csapatnak, hogy a befektetett $ 2,7 millió BitPay.

Bitcoin egy digitális valuta. Nem által kibocsátott bármely kormány vagy adott bank. A valuta bányásznak a nagy sebességű számítógépek. Mintegy 12 millió bitcoin jelenleg forgalomban. Azonban a több bitcoin lehet potenciálisan bányásznak mintegy 21 millió. Mobiltárca tárolására használt bitcoin. Azt is fel lehet használni, hogy a vásárolt termékek vagy szolgáltatások több mint 20.000 kereskedők világszerte.

Virgin Galactic, amely Richards kereskedelmi Space Travel Company, használja BitPay megkönnyítése kifizetések Bitcoin. Tény, hogy Richard tisztában BitPay után az egyik első Bitcoin befektetők beszélt neki, amely lehetővé teszi a Bitcoin nálunk Virgin Galactic járatok tekintetében. Azóta három járatot már vásárolt a Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

A Bitcoin bányászat megéri?

Post Bitcoin

Bitcoin növekvő elfogadása: 6 módja a BTC használatának

Post Bitcoin

Bitcoin Kínában - Az első Bitcoin ATM által telepített Robocoin

Post Bitcoin

Ashley Madison szivárog: Mit tegyünk, amikor Bitcoin zsarolással szembesülünk?

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 24-30

Post Bitcoin

A Bitcoin kereskedői szolgáltatások, és a pénzszolgáltatók vállalkozásai rugalmasak

Post Bitcoin

Tanulmány: A selyemút egy paradigmaváltás a kábítószer-kereskedelemben

Post Bitcoin

Google Adsense alternatívái Post Bitcoin Csap Apocalypse

Post Bitcoin

A BetChain a többnyelvű támogatásban a vezető Bitcoin kaszinóvá válik

Post Bitcoin

6 étterem, amely elfogadja a Bitcoint

Post Bitcoin

Hogyan dobhatod ki a Bitcoin csupasz nyereséged egy lépéssel?

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?