Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten | Hungarian.lamareschale.org

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Az első Setcoin ATM-ek Los Angelesben a héten

Bitcoin ATMsin Los Angeles

# 8211; Bitcoin kereskedők és a tulajdonosok a Los Angeles területén kell visszajönni, mint Amerika második legnépesebb városa egyre első sor Bitcoin ATM néha a jövő héten. A Bitcoin ATM Los Angeles, California telepítve lesz, és kezeli ExpressCoin - a Santa Monica Bitcoin fizetési processzor. Bitcoin tulajdonosok képesek lesznek, hogy a Bitcoin betétek és cserébe bitcoinokat készpénzre bármelyik ATM telepített a városban! Mint a többi Bitcoin ATM telepített világszerte, ezek Bitcoin ATM által gyártott Robocoin amelynek költsége $ 15,000.

Bitcoin ATM Los Angeles, California ezen a héten!

A Bitcoin ATM Los Angeles lehet használni vásárolni, eladni, és cserébe bitcoin az USA-dollár. Mivel az írás ezt a hírt darab, az ár egy Bitcoin $ 598,467 - körülbelül $ 40 alatti múlt heti ár egy Bitcoin. Mivel az ötlet Bitcoin ATM-ek új emberek, hogy nem ismerik a virtuális valuta, a Bitcoin ATM tulajdonosok nem számíthat arra, hogy az emberek pelyhesítő nekik. Azonban, hogy várhatóan hamarosan megváltozik a helyi boltokban, mint a 7-Eleven és a Whole Foods is megkönnyíti az emberek fizetni az áruk és szolgáltatások használatával bitcoin.

Helyét a Bitcoin ATM Los Angeles, California

A pontos helyét az új Bitcoin ATM Locali boltokban 5825 Franklin Avenue Hollywoodban és 701 Lincoln Blvd. Velencében. Jordan Kelley, Robocoin vezérigazgató hangzik az all in „létrehozása folyamatban van megközelíthetősége bitcoin, hogy még soha azelőtt jött létre.” Mondta. Mr Kelley kiderült, hogy ő kapott több mint 100 kérelmet a potenciális Los Angeles Bitcoin szereplők és ő veszi minden egyetlen Bitcoin ATM kérést figyelembe venni. Ez azt tervezi telepíteni több Bitcoin ATM Los Angeles-i és a Dél-Kaliforniában. „Bitcoin még mindig egy kicsit scarcy a fogyasztók számára,” Kelley mondta. „Megpróbáljuk, és ez olyan egyszerű, mint lehetséges, és ez a platform is csinálni.”

Robocoin telepített első Bitcoin ATM valaha 2013. Október Vancouver, Kanada. Ők bővült a Hong Kong, Tel Aviv és 13 más országok sok több jönni. Robocoin 6 Bitcoin ATM működik szerte az Egyesült Államokban. A hat Bitcoin gépek fér 500.000 $ értékű bitcoin!

 Forrás: LATimes

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Mi a Bitcoin blokkok és Bitcoin megerősítések?

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014 szeptember 7-13

Post Bitcoin

Bitcoin növekvő elfogadása: 6 módja a BTC használatának

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Végül egy egyszerű módja a Bitcoin küldése a Facebookon

Post Bitcoin

Bitcoin Valutaátalakító - Hogyan kell konvertálni Bitcoin dollárba

Post Bitcoin

A BetChain első Bitcoin kaszinójává válik, hogy ingyenes pörgetést kínáljon a legújabb szabad pörgetésekben

Post Bitcoin

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Post Bitcoin

A Bitcoin ára felfelé fordul az európai bankok negatív érdeklődésével

Post Bitcoin

Érme rövid hetente Bitcoin Árjelentés: 2014. augusztus 31-szeptember 6. között

Post Bitcoin

Coin Short Weekly Bitcoin Árjelentés: 2014. szeptember 28.-2014

Post Bitcoin

Bitcoin diagramok - Mik azok, hogyan kell használni a BTC diagramokat