A Bitcoin egy piramisrendszer, figyelmeztet a korábbi Wells Fargo vezérigazgatója, Dick Kovacevich - CNBC | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin egy piramisrendszer, figyelmeztet a korábbi Wells Fargo vezérigazgatója, Dick Kovacevich - CNBC

A Bitcoin egy piramisrendszer, figyelmeztet a korábbi Wells Fargo vezérigazgatója, Dick Kovacevich - CNBC

Volt Wells Fargo vezérigazgató Dick Kovacevich mondta a CNBC, hogy hisz a Bitcoin egy átverés.

„Azt hiszem, ez egy piramisjáték. Ennek nincs értelme. Én csak azon csodálkozom, hogy nem is alacsonyabb,” mondta a „csippan az utcán.”

„Nincs csalárd dolog folyik. Ez csak egy piramisjáték,” mondta. „Te fogadás, hogy valaki fogja megvenni. És néhány ember már jobb.”

„A fundamentumok semmi értelme”, ő azt állította.

Eulogy által Dick KovacevichA Bitcoin a dezinfláció áldozata - A New York TimesBitcoin bizonyul egy nagy csalódás.. Ott szinte biztosan több rossz hírt, hogy jöjjön. Az elektronikus token rengeteg tartós problémákat. Mivel a felhalmozás, amely nem érinti az állami beavatkozás, hiányzik belőle a támogatást a hatóságok, és mindig fennáll a veszélye annak, hogy betiltották.. Defenders Bitcoin nem adták fel a reményt. Az hangsúly eltolódott bár a valuta és az alatta lévő blockchain feldolgozó szoftver.. De ez nem hozza fel az árat a Bitcoin.


A Bitcoin egy hihetetlen pénznem - BloombergBitcoin igazi előnye az arany, ha, mondjuk, próbál pénzt kap ki egy ország szigorú korlátokat szállítási valuta külföldön. Ez sokkal könnyebb elrejteni egy USB-meghajtót, mint egy teherautó tele aranyrúd, vagy akár egy külföldi bankszámlára töltött csempészett pénzt.

De Bitcoin igazi hátránya is: egy USB-meghajtó könnyebb ellopni, vagy veszít, mint egy teherautó tele aranyrúd. Sőt, az arany nem rendelkezik tényleges felhasználás: Ez elég nézni, és akkor is van néhány ipari alkalmazás, ami azt jelenti, értéke soha nem esik nulla, mint a Bitcoin erejében. És Bitcoin jó kicsit gyorsabban változik, mint az arany, ami azt jelenti, hogy meg tudná hirtelen rájössz, hogy a gondosan csempészett megtakarításokat érdemes nagyon kevés, ha szükség van rájuk. Még ha „amikor szükség van rájuk” van „a jövő héten.”

Talán a legnagyobb gyengesége, azonban az, hogy ha a Bitcoin valóban kiderül, hogy egy jó módja annak, hogy a kormányok az irányítást, gazdaságuk és polgárság, majd a kormányok összetörni.

Tehát amikor azt kérdezi: „Mi bitcoin jó?” A válasz, amit elér „nem elég ahhoz, hogy indokolja semmi, mint ezeket az értékeléseket.” Vannak mindenféle érdekes alkalmazások cryptocurrencies és blockchains. De hacsak nem lesz egy globális valuta, vagy a globális fizetési rendszer, azt nem értem, miért, 50 év múlva, hogy bárki lesz hajlandó fizetni a több tízezer dollárt kaparintani egyet.

Eulogy által Megan McArdle


A Bitcoin nem pénzt jelent - EngadgetAmi, ha a vanília Bitcoin megy innen, úgy tűnik, zárva a sorsa, mint a csere az arany, nem dollárban és euróban.

Bitcoin esetleg nem az eredeti küldetés, de a legnagyobb győzelem lehet, hogy nyissa ki az ajtót más, skálázható cryptocurrencies. Erejének a blockchain, projektek, mint Ethereum, amelyek kevesebb az előírt korlátok Nakamoto saját alkotás, képesek terjedni sokkal szélesebb. Talán néhány évtized, ember lesz megtakarítás a digitális helyek a Bitcoin, de vásárol a élelmiszert a Ethereum.

Eulogy által Daniel Cooper


A Bitcoin buborékban van, és ez hogyan fog összeomlani - a CNBCSzámítógép, biotech, internet részvények és ingatlanok, és minden összeomlott, amikor a túlzott optimizmus messze meghaladta az ésszerűbb elvárások általában társított körültekintő befektetés.

Így is lesz a helyzet a Bitcoin.

Egyelőre a Bitcoin is sikerül, mint a valuta több szempontból is.

A Bitcoin egy buborék, nem tévedés. Az epizód, néhány, a végén rosszul, míg mások arat a jutalom egyre akcióba korai és ami még fontosabb, kiszállok, mielőtt a mellszobor.

Eulogy tette Byron Insana


A Bitcoin (közel) minden halott - ActonMost Bitcoin leginkább csak halott. Mint egy befektetés, ez volt a legrosszabb 2014.. A probléma azonban az, hogy a Bitcoin valószínűleg nem éli túl, hogy erre a szintre az innováció. Will Bitcoin rajongók támogatására, miután rájönnek, már nem hasznos, mint a készpénz és egy szörnyű befektetés? Nem valószínű. Egy bizonyos ponton fognak észre, hogy azok támogató Bitcoin elméleti és érzelmi okokból úgy, hogy kihasználva a szabályozás kereső kockázati tőkebefektetők. Amikor ez megtörténik Bitcoin tolódik, hogy többnyire halott lenni minden halott.


A Bitcoin elavult tech - HackernoonJelenleg több mint 1500 cryptocurrencies újabb, mint a Bitcoin. Ezek az érmék hatékonyabb, gyorsabb, és olyan jellemzőkkel, hogy a Bitcoin hiányzik.

Van egy története első mozgatói vesztes az innovatív gyors követői. A kutatások azt mutatják, hogy az első mozgató térben 6-szor nagyobb valószínűséggel sikerül, a vállalkozások, hogy kövesse azt.

Bitcoin tette a nehéz munkája úttörő, és most a zsilipeket nyitott egy rakás modern versenytársai.

Bitcoin és blockchain súlyos hibákat.

  • A Bitcoin hálózat csak kezelni 7 ügyletek egy részét. Ez azt jelenti, csak 7 ember világszerte vásárolni vagy eladni a Bitcoin minden második... Alacsony tranzakciós sebességkorlátozás Bitcoin hatékonyság, mint a valuta. Azt is fáj azoknak, akik látják a Bitcoin, mint értékőrző.
  • Bitcoin pénztárca van kötve, hogy foglalkozzon hash (random szekvenciák betű). Miután a tulajdonos egy pénztárca azonosítanak minden a korábbi ügyletek és a jövőbeli ügyletek témához, hogy aki letölti a Bitcoin főkönyvi. Ez a történelem soha nem lehet törölni vagy módosítani.
  • Bitcoin tervezték, mint egy digitális valuta. A technológia lehetővé teszi, hogy csak az alapvető programozás. Ez megakadályozza, hogy a Bitcoin történő használatát bonyolultabb helyzetekben, mint például az intelligens automatikus végrehajtó szerződéseket. Gondolj rá úgy, mint egy számológép, mint egy számítógép.

Eulogy készült byCoin és Crypto

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC ABC-jei

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók # 2: A szándék hatása a bitcoin tulajdonjog etikájára

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics és Gavin Andressen

Post Bitcoin

Az AsiaCoin átmenet a cövek igazolásához

Post Bitcoin

Antonopoulos elhagyja a Bitcoin alapítványt Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin Ár: Amikor a hír és nem fontos

Post Bitcoin

Bitcoin átverés riasztás! Az aktuális Bitcoin csalások és csalók listája

Post Bitcoin

Bitcoin Valutaátalakító - Hogyan kell konvertálni Bitcoin dollárba

Post Bitcoin

Hogyan lehet a Bitcoin felgyorsítani vagy korlátozni a Fiat inflációt?

Post Bitcoin

Mi az 51% -os támadás - egyszerűsített Bitcoin bemutató

Post Bitcoin

Alibaba IPO felelős Bitcoin összeomlásért!

Post Bitcoin

Bitcoin 2014-ben: az évek felsők és lefelé