2018 Előrejelzések: Bitcoin Will Crash-CTech | Hungarian.lamareschale.org

2018 Előrejelzések: Bitcoin Will Crash-CTech

2018 Előrejelzések: Bitcoin Will Crash-CTech

Nyilvánvaló, hogy a most Bitcoin nem általánosan használt ügyletek (kivéve illegális tevékenység), és ez nagyon valószínű, ez meg fog változni a közeljövőben. Mi marad nekünk egy üzlet-az-mechanizmust, ami egyesek azt állítják, hasonló arany, de nem jobb, semmilyen módon, a kor ETF, ha aranyat kereskednek digitálisan.

Emberek, akik a vásárlás Bitcoin manapság elsősorban spekulálnak, feltételezhető, hogy cryptocurrencies az új és egyszerű módja annak, hogy gazdag. De egy bizonyos ponton, az ár leáll megy fel, és akkor az emberek megragadt egy „pénznem” nulla használatra.

Eulogy készült byAmit Karp4 lépés a Bitcoin biztonságos tárolásáhozEzekkel a 4 lépés, hogy elkerüljék a lopás, és tartsa meg a Bitcoin biztonságos.

1. Lépés - Válassza erős jelszót a Bitcoin pénztárca

Sokan bejutni a szokást választja ugyanazt a jelszót minden az online számlák. Ez teszi a bitcoin veszélyezteti. Válasszon egy erős jelszót a Bitcoin pénztárca. Használhatja szoftvert, mint 1Password vagy Roboform létrehozni és tárolni a jelszavakat az Ön számára - így soha nem fog használni ugyanazt a jelszót kétszer soha többé.

2. Lépés - Használjon 2 faktoros azonosítás

A legtöbb online Bitcoin pénztárca biztosítja a lehetőséget, hogy a 2 tényező hitelesítési folyamatot. Ez azt jelenti, hogy amikor belép a te hitelesítéshez szükséges magát egy további lépést eltérő jelszavát. Az idő nagy részében ez lesz egy ellenőrző szöveges üzenetet küldeni a telefonra. Annak ellenére, hogy ez lehet érezni nehézkes időnként elő 2 faktoros azonosítás csökkenti a lopás drasztikusan.

3. Lépés - Hát a Bitcoin pénztárca

A biztonsági másolatot a walletcan véd számítógépes hibák és sok emberi hibák. Azt is lehetővé teszi, hogy visszaszerezze a pénztárca után a mobil vagy a számítógép ellopták, ha folyamatosan a pénztárca titkosított.

4. Lépés - Használja hűtőház nagy mennyiségű Bitcoin

Ha a pénztárca tárolja nagy mennyiségű Bitcoint győződjön meg arról, hogy tartsa, amit ismert, mint a hideg tárolás. Hűtőház jelenti a pénztárca nincs jelen az interneten, vagy bármely más számítógépen. Egy példa hűtőházak lehet papír pénztárcát, vagy egy flash meghajtót, amely a privát kulccsal kódolt rajta.


Nyerj € 40-et a Bitcoinban. Ledger Wallet Nano Duo kiadásFrissítés: Ez a giveaway véget ért, és a nyertes Rendy Marandhika származó Cianjur, Indonézia. Rendy úgy döntött, hogy elfogadja € 40 Bitcoin (link a tranzakció). Köszönöm mindenkinek, hogy részt, és csatlakozzon hozzánk a következő hónapban egy másik giveaway.

April giveaway van ez így, és ebben a hónapban mi kidobnak egy Ledger Wallet Nano „Duo Edition”. Azoknak, akik nem tudják, mi Ledger, ez egy hardveres pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolni akkor a Bitcoin rajta. Nemrég vizsgáltuk meg itt.

Még ha egy Ledgerwallet még beléphet, mivel a győztes képes lesz választhatnak egyre tényleges Ledger notesz € 40 Bitcoin.

A verseny elég egyenesen előre:

  1. Válasz egy egyszerű kérdést, hogy bizonyítani, te emberi
  2. Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozzon 99Bitcoins
  3. Kattints a linkre belül a visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek
  4. Benne vagy!

Ne feledje, hogy amikor belép az e-mail, akkor tulajdonképpen előfizető 99Bitcoins levelezési listán - ez azt jelenti, hogy lesz egyre frissítéseket a blog hetente kétszer. Mi szinte soha nem küld ki promóciós dolgokat, és le lehet iratkozni bármikor, így a választás a tiéd.

Megadása után ellenőrizze a postaláda az utasításokat.

Ha nem találja az e-mail megpróbálja ellenőrzése spam mappába, mert lehet, hogy véletlenül megérkeztek. Ha használja a Gmail győződjön meg arról, hogy húzza az e-mailt az „elsődleges” fülre, ha beleesett a „Promóciók” lap”- ez így nem fog hiányozni, ha küldünk egy e-mailt, hogy már nyert (egy a korábbi győztesek nem kapta meg a díjat, mert nem válaszolt a nyertes e-mailben).

Emlékezz -Ha nyerni fogunk emailyouat ezt a címet, ha nem hallunk felőled 48 órán belül haladunk tovább a következő személyt a sorban.


5 Golden Rules követni, amikor vásárol BitcoinsAz alábbi 5 arany csalás elkerülése, ha vásárol a Bitcoin.

Szabály # 1 - Ellenőrizze a hitelességét a Bitcoin eladó.

Ha vásárol egy egyedi érvényesíteni hírnevét áttekinti azt kereskedő profilt, ha van ilyen. Ajánlatkérés Facebook, LinkedIn vagy bármely más közösségi hálózati profiljához érdekében annak megállapítására van egy valós személy mögött a képernyőn. Mint ökölszabály soha nem vesz Bitcoin valakitől, aki nem tud elszámolni a hitelességüket.

Ha veszel egy csere, ellenőrizze a csere nevét és a „vélemény”. Keres vélemények tőzsdék, sőt az egyének a Bitcointalk fórum is értékes információkkal szolgál.

Szabály # 2 - mindent dokumentálnia

Mivel a Bitcoin kissé követhetetlen, mint a készpénz, a csalás esetén nehéz lesz bizonyítani konkrét állításokat. Győződjön meg róla, hogy a dokumentum a kommunikáció az eladó oly módon, hogy könnyű lesz jelen, ha szükséges később.

Szabály # 3 - Várjon 1 megerősítés átadása előtt a pénz

A kis- és közepes tranzakció azt javasoljuk, hogy várjon legalább 1 visszaigazolást benyújtása előtt a befizetést. A nagyobb tranzakciók, várjon legalább 6 megerősítő.

Szabály # 4 - Használja letéti ha szükséges

Amikor végzett a nagy tranzakciók az egyének használni Bitcoin letéti szolgáltatás, hogy tartsa be a források amíg nem kapja meg a szükséges mennyiségű megerősítő. Így a pénz lesz az őrizetbe egy megbízható 3rd party, amíg meg nem kapja a Bitcoin.

Szabály # 5 - SOHA ne hagyja el a pénzt egy csere

Ha veszel a Bitcoin egy csere győződjön meg arról, hogy mozog a Bitcoin saját privát Bitcoin pénztárca a pillanatban kap őket. SOHA ne hagyja a Bitcoin belsejében egy csere, ez vezethet az elveszíti a Bitcoin a lopás vagy csalás.

Kapcsolódó hírek


Post Bitcoin

Hogyan fogadhatjuk el Bitcoin adományait a blogodon?

Post Bitcoin

Legjobb Ethereum Bányászati Hardver (2018 Frissítve)

Post Bitcoin

Bitcoin újságírók # 2: A szándék hatása a bitcoin tulajdonjog etikájára

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrázs - Hogyan értek el egy 12,12% -os ROI-t 1 óra alatt?

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Millionaires

Post Bitcoin

Soha nem látott: a Bitcoin bányászati hálózat meghaladja a 100 PH értéket

Post Bitcoin

12 félelmetes Bitcoin mém

Post Bitcoin

Bitcoin elfogadás: A Progresszió a Top 100 weboldalak között

Post Bitcoin

A Bitcoin Exchange OKCoin 104% -os tartalékot tartalmaz

Post Bitcoin

Bitcoin alapjai magyarázata: A BTC IJK-ja

Post Bitcoin

Bitcoin névtelen? Itt van a teljes válasz

Post Bitcoin

Bitcoin díjak magyarázata - Biztosan ingyenes a Bitcoin tranzakció?