Ki támogatja a SegWit2x (pénztárcák, csereprogramok) teljes listáját | Hungarian.lamareschale.org

Ki támogatja a SegWit2x (pénztárcák, csereprogramok) teljes listáját

Ki támogatja a SegWit2x (pénztárcák, csereprogramok) teljes listáját

FONTOS UPDATE: A közelgő Segwit2x villa törölték szerinti bejelentést tett november 8. 16:58:41 UTC.

2017 óta az év Bitcoin villa. A jobb áttekinthetőség kedvéért, itt egy gyors lista:

1.Prior augusztus 1. 2017. Bányászok aktiválta a visszafelé kompatibilis SegWitsoft villát. Ez a frissítés a Bitcoin protokoll növelte a tranzakciós képességét blokkolja, fix egy súlyos hibát ismert tranzakciós alakíthatósága, és utat nyitott a Lightning Networks és a további fejlesztéseket.

2. Augusztus 1-én a visszafelé kompatibilis Bitcoin Cashhard villa történtek. Bcash osztott a fő Bitcoin blockchain létrehozásához altcoin 8 megabyte-os blokk, és nem SegWit végrehajtását. Minden Bitcoin egyenlegek tartott elágazásnál időben jóváírásra került azonos mennyiségű Bcash (BCH). Lásd a Bitcoin készpénz articlefor további részletekért.

3. Október 24-én a visszafelé kompatibilis Bitcoin Goldhard villa történtek. Bitcoin Arany kemény villás távol a fő Bitcoin blockchain létrehozásához altcoin egy megváltozott, ASIC-rezisztens bányászati ​​algoritmus ismert Equihash. Minden Bitcoin egyenlegét tartott villával időben kerül jóváírásra azonos mennyiségű Bgold (BTG), amikor a Bgold hálózati bevezetések (feltehetően a közeljövőben). Lásd a Bitcoin Arany articlefor további részletekért.

4. A SegWit2x (más néven S2X / B2X) hátra-inkompatibilis kemény villa van ütemezve körülbelül november 16. B2X fog villát a Bitcoin blockchain hogy készítsen altcoin 2 megabyte-os blokkok és SegWit támogatást. Minden Bitcoin egyenlegét tartott villával időben kerül jóváírásra azonos mennyiségű B2X. Lásd cikkünket a New York-i megállapodás (amely előkészítette a terepet SegWit2x) további részletekért.

SegWit2x Részletek bontás

Amikor?

A SegWit2x villa a tervek szerint a Bitcoin blokk 494.784, amelyet bányásznak tájékán November 16, 2017 A frissített vetülete a dátumot és a pontos időt a bányászati ​​blokk 494.784, keresse fel a 2x Countdown oldalon.

Miért?

Egy Bitcoiner szemszögéből SegWit2x egy támadás nagy bányászok és a vállalati érdekek, és amelynek célja, hogy megragadják az irányítást Bitcoin fejlődését. Ez felfogható támadás elsősorban a konszenzus hiányát és visszajátszás védelem, amely szinte bizonyosan a káosz, a zűrzavar, és a veszteségeket. Nyilatkozatok a S2X csapat egyértelműen jelzi, hogy S2X hivatott lecserélni a meglévő Bitcoin.

Ki?

Reddit-felhasználó readish összeállítani a következő listof egyének támogató ismert S2X nyilvánosan:

Fejlődés

Bitcoin Core és más kulcsfontosságú a fejlesztők, akik már kinyilvánították véleményüket SegWit2x itt felsorolt ​​(összes egyhangúlag ellene).

Volt Core dev és Bloq vezérigazgatója Jeff Garzik az egyetlen SegWit2x fejlesztő. Garzik kritizálták egyszerre dolgozik egy újabb ICO altcoin nevű metronóm.

„Ma, Bitcoin arcok egzisztenciális fenyegetés villa, fejlesztő dráma, és így tovább.”
- Jeff Garzik a Metronóm motivációja

Van egy nyilvánvaló összeférhetetlenség rejlő fejlődő vitás kemény villa, ugyanakkor a fejlődő ICO meghatározná korlátozó zavar az ilyen villa. A Bitcoin közösség reakciója ez a hír volt, túlnyomórészt negatív és foglalta össze a legjobban a Samson Mow'soutraged tweet:

Kód

SegWit2x klónozták Bitcoin Core 0,14. Bár Core legújabb verziója, 0,15, került folt ellen node-összeomlik exploit (disclosedby Chris Jeffry a Breaking Bitcoin konferencia [02:29]), a SegWit2x ügyfél (más néven btc1) továbbra is sérülékeny.

Esélye a sikerre

Ahhoz, hogy valaki követi a fejleményeket, akkor egyértelmű, hogy SegWit2x élvezi a kis szerves támogatást. Mit jelent, hogy egy magas fokú bányász jelzés:

83% blokkok jelenleg jelezze a bányászok támogatja a NYA. Statisztikák származó Coin.Dance.

Ugyanakkor szem előtt tartani, hogy a jelzés meglehetősen lényegtelen ebben az összefüggésben. Jelző számára Emergent konszenzus (más néven a Bitcoin korlátlan villa, amely nem indít) elérte a 45% hatás nélkül. Hozzáadása egy jel, hogy az egyes blokkok bányászott költségek bányászok semmit (és még keresni őket extra pénzt, ha S2X támogatói hajlandó fizetni), így nem kell figyelembe venni megbízható mutatónak.

Mi végül fontos, hogy melyik lánc bányászok lesz az enyém; minden jel mutat arra, hogy ez a lánc a legnagyobb értéket (a felhasználók többsége és a gazdasági aktivitás). Ez nagyon valószínű, hogy a S2X oldalon.

Piacok jelenleg árak B2X határidős 15% és 25% BTC:

Bitfinex jelenlegi pricefor B2X határidős ellen Bitcoin 14,5%.

HitBTC jelenlegi pricefor a B2X elleni jövőbeni Bitcoin valamivel magasabb, 23%.

Exrate jelenlegi pricefor B2X határidős ellen Bitcoin 15%.

SegWit2x Exchange támogatás

Ha azt szeretnénk, hogy a kereskedelem SegWit2x most, akkor küldje el a meglévő bitcoin bármely fent említett cserék (Bitfinex, HitBTC vagy Exrates) osztott őket Bitcoin és B2X határidős zsetont. Ez az opció a fejlett kereskedők csak; ha megy all-in B2X határidős és a villa nem történik meg, akkor mindent elveszít. Tanulmány a feltételek által kínált ilyen cserék szorosan mérlegelése előtt ezt a lehetőséget; Számos fogások és a szövődmények alkalmazni.

Az Easy Way to Get B2X

A legegyszerűbb (szemben a legbiztonságosabb) utat Bitcoin tulajdonosainak, hogy SegWit2x érmék küldeni bitcoin egy cseréjének támogatása, mielőtt a villát bekövetkezik. Csak bitcoinokat birtokában a csere időpontjában a villa kerül jóváírásra SegWit2x.

Megjegyzés: A Bitcoin hálózat lassú lehet, ha van egy rohanás az emberek mozgó érmék, mielőtt a villát. Azt javasoljuk, hogy küldje el a pénzérmék jó előre egy ésszerű díjat.

Ezek a cserék is jóváírja felhasználók B2X amennyiben úgy ítélik meg, hogy biztonságosan megteheti:

  • CryptoFacilities (ha teljes visszajátszás védelmének megvalósítása) - nem hivatalos nyilatkozat
  • CoinCheck (ha teljes visszajátszás védelmének megvalósítása és más biztonsági feltételek teljesülnek) - nyilatkozat
  • CoinJar (január 2018 legkorábban) - nyilatkozat

Tartása érmék cseréje olyasmi, amit általában nem javasoljuk, hogy-ha nem ellenőrzik a privát kulcsot, akkor nem ellenőrzik a bitcoin. Cserék sértheti a nyilatkozatok, nem technikailag csődbe megy, vagy kap csapkodott, a többi között, és mindezeket a lehetőségeket veszteséget okozhat. Annak a valószínűsége, csere gondjai alatt nő a zavaró esemény, mint például a közelgő villát.

A legbiztonságosabb módja, hogy a B2X érmék az, hogy a bitcoin a személyes pénztárca, és csak azt állítják őket keresztül a pénztárca hivatalosan ajánlott folyamata.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy egy kis időt, hogy végre pénztárca megfelelő megoldást. Közben az ára B2X zsetont lehet mozgatni ellen.

Akár úgy dönt, hogy támaszkodni csere jóváírja Önnek B2X, illetve azt át a saját Bitcoin pénztárca, ha szándékában áll a kereskedelem, akkor meg kell tartani azt, vagy küldje el egy cseréjének támogatása. Nem minden cseréje kibocsátó B2X felhasználóknak kínál egy piac is.

Megjegyzés: Ez az a helyzet áll, mint a november 6-a legjobb tudásunk. Több cserék várhatóan bejelenti helyüket megy előre. Nézz vissza friss ezt a cikket.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Az Ethereum 6,4 millió dollárt emel a Genesis Sale első negyedévében

Post Altcoin

Mi a Peercoin? A Hybrid Cryptocurrency

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple lemond

Post Altcoin

Hogyan védheti Bitcoin tárcáját?

Post Altcoin

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Post Altcoin

Mi az a Primecoin? A Prime Number Hunter

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk Stellar Lumens-et 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Mi a Namecoin, a Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább