Három egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásának elkezdéséhez | Hungarian.lamareschale.org

Három egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásának elkezdéséhez

Három egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásának elkezdéséhez

Mint már tudjuk, különösen akkor, ha egy kereskedő, elfogadó Bitcoin mint fizetési módot a termékek vagy szolgáltatások kínálnak egy csomó előnye és minél több ügyfél.

Ezen okból, több vállalkozás, az online és a fizikai, a közelmúltban kezdett elfogadó cryptocurrency: ez egyszerű, látják a lehetőségeket, és szeretné, hogy egy falatot ez a finom Bitcoin pite. Ez is oka, hogy már több közelmúltbeli beruházások Bitcoin companieslike CoinBase vagy BitPay. És mi van veled? Gondolsz a korszerűsítés a vállalat is? Miért nem indul elfogadó Bitcoin? A folyamat nagyon egyszerű, mint mi vagyunk arról, hogy mutassa meg.

Először is, meg kell válaszolni néhány questionsto meghatározza lényeges paramétereit az üzleti: te tényleg megérteni az alapvető információkat Bitcoin; lehet az üzleti vonzza Bitcoin számára; milyen könnyű lesz ez integrálni cryptocurrency a jelenlegi fizetési lehetőségek; hogyan fogja át a Bitcoin a Fiat valuta (például dollár); látod a Bitcoin, mint egy befektetés; és tisztában van azzal, hogy a Bitcoin értéke ingadozhat?

Ezen kérdések megválaszolása után és súlyozása a előnyeiről és hátrányairól, itt az ideje, hogy valóban mozog a második fázis: módot választani, hogy elfogadja Bitcoin kifizetéseket. Ha szolgáltatást nyújtó, például, akkor létrehozhat egy pénztárca és egy címet, hogy megkapja a digitális érmék keresztül elérhető szoftver. Vagy akkor regisztrálja vállalkozása BitPay, hogy az egész fizetési feldolgozási könnyebb.

Kész? Menj be a harmadik és egyben utolsó lépés: hogy mindenki tudja, hogy elfogadja Bitcoin. Adjon hozzá egy „Bitcoin elfogadott itt” megjelölés a honlapon (lehet kapni ingyen Bitcoin Wiki), és egy bejegyzést megosztani a híreket. Egy másik módja, hogy támogassák az új fizetési lehetőség az, hogy elősegítse a hírt a Bitcoin Wiki kereskedelmi listák. Ez csak a költségek 0,01 BTC! És tessék, teljesen kész elfogadni a digitális érme.

Ez egy nagyon egyszerű folyamat, mint látható. Csak bizonyos időre van szükség, hogy tanulni egy kicsit a Bitcoin, kiválasztja a legjobb szoftver az üzleti, és a legjobb módja annak, hogy reklámozza a választás.

Via themodernentrepreneur.com

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A GAW bányászok vezérigazgatója a KNC titánján: A Scrypt Mining az én házam

Post Altcoin

Mi a Reddcoin?

Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

Bevezetés a Bitcoin kereskedelembe

Post Altcoin

Bitcoin pénztárcák: inkább webalapú szoftvert szeretne, vagy inkább mobilra készülne?

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)