Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére | Hungarian.lamareschale.org

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Mindig van egy csomó beszélni arra vonatkozóan, hogyan kell tartani a Bitcoin biztonságos. A mai bejegyzésben szeretnék bevezetni egy új pénztárca, amely most már elérhető, ami drasztikusan növelni a biztonságot az bitcoin.

Multisig - A Nukleáris Launch Protocol for Your Bitcoin

Ha már évek óta foglalkozik a Bitcoin elég hosszú akkor valószínűleg hallott a „Multisig”. Nem is olyan régen Bitpay indított Copay- egy Multisig Bitcoin pénztárca. De mit jelent multisig valójában?


Multisig címek vagy multisig pénztárcák pénztárcák, hogy szükség van a autherization egy bizonyos mennyiségű ember annak érdekében, hogy a tranzakció lebonyolítására. Képzeljük csak el, ezt a saját személyes dual visszaigazolás nukleáris dob eljárást. Íme egy példa:

Tegyük fel, hogy szeretnénk létrehozni egy Bitcoin cég 3 további partner. Úgy dönt, hogy nyit egy Bitcoin venni erre a célra, és meghatározza, hogy annak érdekében, hogy visszavonja alapok a tárca legalább 4-ből 3 aláírás szükséges. Így senki sem tudja, hogy bármilyen pénzügyi döntés egyedül az ő hozzájárulásával legalább 2 embert.

Regisztráljon copay

Számla nyitásával copay könnyű. Abból a célból, ez a bemutató, amit használnak a webes változata copay de van még egy Android változata egy olyan böngésző kiterjesztés. Kezdjük azzal, hogy csak nevet a pénztárca, hogy hány ember lesz kötve, és hogy hány aláírás lesz szükség. Ez nem ajánlott használni copay nélkül résztvevőket.

Kérd meg a pénztárca résztvevői

Miután a tárca jön létre akkor kap egy titkos kulcsot, amely meg kell küldeni a többi résztvevőt. Ők viszont csatlakozni egy meglévő pénztárca be ezt a titkos kulcs a belépési jelszót. Miután minden résztvevő csatlakozott lehet kezdeni dolgozni a pénztárca (azt hiszem, akkor lehet, hogy még akkor is, mielőtt az összes 4 jöttek a fedélzetre).

Azt javasoljuk, hogy minden résztvevő hát a pénztárca, és tartsa a biztonsági legalább 2 különböző helyeken - például az e-mail és a flash meghajtót.

Miért olyan fontos ez az én Bitcoin biztonság?

Használhatja a multisig pénztárca megelőzése érdekében Bitcoin lopás. Ha valaki csapkod a Bitcoin wallet'sprivate kulcs még mindig nem lesz képes ellopni a Bitcoin, mivel nem lesz elég aláírás engedélyez tranzakciókat. Ezért tartása van érmék egy multisig pénztárca nagy biztonsági intézkedés. A részletes leírást, hogyan kell használni copay nézni a videót a tetején ez a videó.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

Bitcoin és a pénz jövője

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

Multisig: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Bit-ezum - Bitcoin, Ethereum és Orisi potenciálja, második rész

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját