Új befektetési tippek | Hungarian.lamareschale.org

Új befektetési tippek

Új befektetési tippek

Először is, győződjön meg róla, hogy mindig az érzelmek kordában. Nem hatnak az impulzus. Ha az árak kezdenek az egekbe szöknek, nem feltételezik, hogy a nő is ugyanígy folytatódik. Az idő nagy részében, az árak tüske, majd pop. Ugyanez igaz az áresés. Ehelyett, lépjen vissza, vegyünk egy mély lélegzetet, majd próbálja meg kitalálni, hogy mi folyik itt. Elemezze a helyzetet, és próbálja ásni mélyre, hogy megértsék, miért piacok jár így. Ez csak átmeneti törést a piacon, vagy egy nagyobb trend?

Másodszor, meg kell, hogy végezzen egy csomó kutatást, ha azt szeretné, hogy egy sikeres Bitcoin kereskedő. Nincs Wall Street Journal vagy a Financial Times a Bitcoin. Van egy csomó jó kis honlapok azonban ügyeljen arra, hogy létre kell hozni egy stabil közötti 5-10 weboldalakon, hogy ellenőrizze rendszeresen. Monitor fejlesztések és ennek megfelelően reagál, miközben olyan szintű vezetője természetesen. Soha ne bízz egyetlen olyan forrás, nem számít, mennyire jó is tűnhet, az Ön összes híreket és információkat.

Harmadszor, győződjön meg róla, óvatos át pénzt. Az internet tele van scamsand Bitcoin nem különbözik. Javasoljuk, hogy használjon egy megbízható csere, mint a Mt. Gox, az összes kereskedelemben. Igen, akkor meg kell fizetniük, de a plusz biztonságot nyújtott megéri a költségeket. Ez különösen igaz, mivel, milyen nehéz nyomon követni az embereknek a Bitcoin rendszer (ez szinte lehetetlen). A Dogecoin Pt. Állapota IIEz a cikk folytatása a "The State of Dogecoin Pt. 1"

Augusztus 23, 2014

Atlanta, Georgia, Egyesült Államok

Lehetővé teszi, hogy vegye fel a 2013. December Mert ebben a hónapban forró volt, képletesen szólva természetesen. De mit jelent az, hogy ez volt az a 2 éves pontot, ahol cryptos egészének kezdett virágozni. Ha a "All Things Digital vált egy startup, havonta, akkor most lenne már feliratkozott a napi kiadása„All Things Alt.”. Abban az időben, én a végrehajtási szakaszba lép az átváltási 1,5 évvel a munkálatok, de valahogy találtam magam „Hangouts On Air” ülések csoportja kripto-rajongó arról, hogy új érme, és létrehozza a globális konferencián hasonló WWDC és a Google I / O - ez utóbbi még a munkálatok btw.

Hogy én és a 11 hónappal azelőtt, hogy látta a megtestesítője elfogadása; a beáramló minden Keizer jelentés nézőt; kereskedő, aki megérti indexet anya és pop, aki hallott valaki le egyre éjszakán át; minden szélhámos, aki látta a lehetőséget; és minden dev aki, mint minden tizenéves, aki látta a „Social Network” úgy érezte, hogy a következő Zuckerburg, úgy érezte, hogy a következő Satoshi.

... December forró volt. És járt Dogecoin. Annyira cool.

Ez alatt az én Twitter napok, amikor mint most, cryptocurrencies voltak inkább aktivista mozgalom, mint bármi. Ha lehetne elképzelni a vér kifutott az arcom, amikor megláttam Dogecoin lecsúszni én idővonal........I kihívás, mert nem vagyok fehér. Lulz.

Nem, de komolyan: Anoncoin, Megacoin, Digibyte tudtam foglalkozni. Hobonickels, Goldcoin, Infinitecoin, akkor kellett viccel. Amikor megláttam Dogecoin... Dühös nem vágjuk. Láttam veszélyt az aktivista mozgalom. Igazam volt, még rossz egyidejűleg. És ez azért volt, mert a közösség.

- Vége a rész -


Az érme rövid címke vitorlázóversenyének győztese és 250000 ReddcoinKözvéleménykutató véget ért, és az eredményeket összeszámlálása. A győztes a Coin rövid szlogen verseny, és 250000 Reddcoin van @TheSciNerd a „saját Open Source Digital Valuta News”

Köszönöm mindenkinek a szavazást, és köszönjük mindenkinek, hogy benyújtott egy szlogen megfontolásra! Nagyra értékeljük azt, és lesz más akciók, vetélkedők, versenyek a jövőben!

A futó-up mindegyike megkapja 10000 Reddcoin, mivel minden a beadványok nagy volt.

@ Tipreddcoin + tip @ TheSciNerd250000 RDD Gratula tudtuk nyerni a szlogent verseny !!! http://t.co/zOmbsIIHCN

- Coin Brief (@CoinBrief) június 14, 2014


A legjobb hely a digitális érmék frissített árának ellenőrzéséreKeres gyors és egyszerű módja, hogy ellenőrizze az ár a Bitcoin vagy más virtuális pénznemek dollárt? Szerencsére, találtunk egy pár helyen, ahol meg lehet csinálni, és kap egy folyamatosan frissített érték a Bitcoin.

Nem kell regisztrálni, csak kattints a linkre, és ellenőrizze az ár a kedvenc cryptocurrency.

1. Alternapost

A minimalista design és a nagy karakterek, Alternapost a tökéletes hely a Bitcoin (és litecoin és Peer-to-Peer Coin) rajongók. Ez csak a számokat, megjegyezve mást. Mentheti meg a böngészőben, vagy add hozzá a parancsikont iOS.

2. Preev

Ez a weboldal bemutatja magát, mint „egyszerű Bitcoin konverter”. Preevallows teszi, hogy a Bitcoin árfolyam, valamint konvertálni bármilyen összeget saját pénznemében vagy fordítva.

3. QZ

Mint az első lehetőség, QZis is elég minimalista, de sötétebb és egy pop színes. Mint egy bónusz, ez magyarázza, hogy a ráta kiszámítása, ha meg akarja tudni.

Via coindesk.com

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) A valódi névtelen kriptográfia

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatunk Zcash-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

BTC.com eladta Josh Garza GAW bányászoknak

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Litecoins eladó Paypal készpénzzel USD vagy EUR

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

Útmutató: 4 gyalázatos programok, amelyek elfogják a Bitcoin fájlokat

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta