Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához | Hungarian.lamareschale.org

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Itt egy kötelező cikket bármely honlapján találhatóak a Bitcoin, mint a mi 99Bitcoins. Ha az egyik új digitális valuta szerelmesek, meg kell tanulni, hogyan kell helyesen vásárolni, transzfer és használja a Bitcoin.

Először is, felejtsd el a bányászati ​​folyamat. Létrehozása a Bitcoin már nem érvényes lehetőségnek, hiszen igényel speciális bányászati ​​hardwareand hatalmas működését. Legalábbis ezek a szabályok, ha azt akarjuk, hogy némi nyereséget.

A következő választás vásárolni bitcoin által küldött néhány valódi pénzt a Bitcoin csere. A legismertebb Kraken vagy Bitstamp. De, ha azt szeretnénk, hogy megnézzük az összes lehetőséget, menjen Bitcoin Charts.

Ezután kezdi el használni a valódi pénzt és felejtse el a hitel cards.Wire transzferek a legjobb választás, mert a hitelkártya veszélyeket és a kapcsolódó csalások. Tehát át a pénzt, és kap néhány amerikai dollárt az online számla az egyik a fent említett honlapokon, ami (természetesen) keresni egy kis jutalékot.

Csak kövesse a honlap utasításai szerint és kapsz Bitcoin szinte azonnal. Most meg akarjuk használni őket, így van, hogy kap egy Bitcoin pénztárca. Kap egy hasonló Coinbase vagy Blockchain.info. Ez pénztárca lesz a tiéd, és hivatkozásokat a digitális valuta. De ha veszít, akkor elveszti az összes pénzét. Csakúgy, mint a valós világban.

Most megtudhatja, hogyan lehet küldeni a pénzt. Minden pénztárca van egy addressto ahová elküldheti a bitcoin. Ha a szinkronizálási folyamat eltart egy ideig, ne aggódj. Ez általában valami, ami akár órákig is tarthat.

A következő lépés egyszerű. Például, ha azt szeretnénk, hogy átutalja a pénzt más számlára, meg kell egy címet, és ez alapvetően azt. Csak légy tudatában, hogy a tranzakciók eltarthat egy darabig.

Ahhoz, hogy vásárolni valamit digitális valuta, akkor csak meg kell keresni a „bolt”, hogy elfogadja a Bitcoin. Meg kell, hogy kövesse az utasításokat, és ebben az esetben használja BitPay az eszköz, amely kezeli az összes Bitcoin kifizetéseket. Ezután kap egy címet, ahol meg kell küldeni a pénzt, annak érdekében, hogy megkapja a terméket. Csak megy a pénztárca és vásárolni bármit is kell. Egyszerű az egész!

Via zdnet.com

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

PGP titkosítás - kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta

Post Altcoin

FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival

Post Altcoin

Bitcoin alapjai

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

Bit-ezum - Bitcoin, Ethereum és Orisi potenciálja, második rész

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez