Befektetési stratégiák | Hungarian.lamareschale.org

Befektetési stratégiák

Befektetési stratégiák

Ebben a részben bemutatjuk, néhány alapvető fogalmak Bitcoin befektetés. Mi lesz bizonyítani a különbség a hosszú távú és rövid távú befektetés. Mi is az online általános fogalmak, amelyek elengedhetetlenek az olyan Bitcoin kereskedő. Ha elolvassa ezt a részt, akkor kapnak egy alapos megértése alapvető trendek a Bitcoin piacon, amely akkor segít fejleszteni a saját kereskedési stratégiákat.

Bitcoin gyakran nevezik BTC a pénzügyi piacokon. Ez hasonló a valuta szimbólum, vagy egy állomány „ticker”. Például az USA-dollár gyakran nevezik „USD”, és a Ford Motor állomány használja a szimbólum „F” a tőzsdéken. Tehát, ha látsz a „BTC”, vagy ez a könyv, vagy máshol, akkor valószínűleg utalva Bitcoin.

Megértése riskis elengedhetetlen minden befektető bármilyen beruházási típusú. Nem csak ott van kockázata annak tekintetében, hogy a veszteségek a beruházások, de ha befektetni túl későn, vagy rossz időben, akkor elveszítheti a lehetőséget, hogy hatalmas visszatér. Óvatos általában jó ötlet, de ha túl óvatos lehet kihagyni nagyszerű lehetőségeket. Először azonban nézzünk át néhány fontos fogalmak.

Vételi és eladási Bitcoin

Befektetés központok körül a vételi és eladási eszköz, ebben az esetben a Bitcoin. Az alapvető előfeltétele egyszerű, vásárlás Bitcoinswhile ezek az árak alacsonyak, eladni Bitcoinswhile árak magasak. Egy ideális világban fog vásárolni a Bitcoin, amikor az árak mélypontját, vagy a hit olyan alacsony az ára, mert megy, és eladni Bitcoin, amikor az árak „csúcs”, vagy elérték az ár olyan magas, mint akkor fog menni, mielőtt csökken. Ez a koncepció, amit az emberek utalva, amikor azt mondják: „alacsony vásárolni, eladni magas.”

Tőzsdék is erősen befolyásolja a „pszichológiai” tényezők, így gyakran az árak gyorsan emelkednek, és esik. Ez lehetőséget teremt a befektetők számára. By kitalálni, amikor az árak emelkednek vagy csökkennek, a hozzáértés befektető maximalizálja saját nyereségét ki a kereskedés. Persze, valójában előre, amikor az árak emelkedése vagy csökkenése nem könnyű feladat, és mindig van sok a bizonytalanság.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Post Altcoin

Cloud Bányászat - nyereséges vagy egy átverés evolúciója?

Post Altcoin

Bevezetés a Bitcoin kereskedelembe

Post Altcoin

Mi az a Darkcoin, a névtelen pénznem?

Post Altcoin

Útmutató: 4 gyalázatos programok, amelyek elfogják a Bitcoin fájlokat

Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Post Altcoin

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Reddcoin forradalmi változása: a Velencei Poque (Pro-Velocity) bizonyítása