Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Az a gyanúm, hogy valószínűleg már ment végig a „közönséges” ilyesmi, kereskedés bitcoinokat próbál enyém őket, talán még tekintve arbitraging a különböző árfolyamok (Tudom, hogy nem). De azt hiszem, sok ember néz az egyik legjövedelmezőbb módon lehet pénzt ki Bitcoin ma.

Azoknak, akik nem olvassák ezt a blogot rendszeresen, örülök, hogy találkoztunk. A nevem Ofir és én már fut 99 Bitcoin az elmúlt 2 évben. Lehet, hogy vajon hogyan lehet futtatni egy blog, amely nem mutat semmilyen hirdetést, és még mindig marad nyereséges.

Hát itt van, ahol ez lesz érdekes:

ÉN használ affiliate marketing belsejében Bitcoin ipar megszerzése érdekében állandó visszatérő jövedelem blogomban. Affiliate marketing, azok számára, akik nem ismerik a kifejezést, egyfajta marketing ahol kapok pénzt a pácolással fizető ügyfeleket a meglévő Bitcoin vállalkozások számára.

Tehát akkor is, ha nem a saját Bitcoin üzleti, még most is kihasználja, hogy léteznek más Bitcoin vállalkozások, és azokat az új ügyfeleket. Kapok pénzt ezeknek az új ügyfelek, és ez hogyan pénzt a Bitcoin iparban.

De mindez nem lenne érdekes, ha nem mutatok néhány élő eredmények lenne?

Azt nem hiszem.

Szóval vessünk egy pillantást az elmúlt 12 hónapban, hogy már évek óta foglalkozik ezzel. Az első példa fogok adni származik TREZOR, amely egy cég, hogy valószínűleg tudja, ha már évek óta foglalkozik a Bitcoin. TREZOR gyárt Bitcoin hardver tárca.

Itt vannak a TREZOR jövedelem az elmúlt 6 hónapban:

Mint látható, az elmúlt 6 hónapban Csináltam majdnem 6 Bitcoin összesen. Az átlagos Bitcoin árfolyam körül ez az időkeret körül volt 300 $. Ez azt jelenti, Csináltam 300 $ / hó átlagosan egy marketing módszer (amit majd ki hamarosan).

$ 300 / hónap nem valami írni Home

Valóban, de mi a helyzet 3000 $ / hó? Vessünk egy pillantást egy másik kereskedő én támogatása - Plus500. Plus500 egy Bitcoin CFD kereskedési platform. Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan hely, ahová az emberek a kereskedelem bitcoinokat annak érdekében, hogy a nyereséget az árfolyam. Nem kap, hogy a tényleges Bitcoin magukat (erről többet itt).

Itt vannak a nyereség a múlt évben előmozdítása Plus500:

Az összes ilyen kifizetések tesz ki $ 29.036 - kb $ 2419 havonta. Add, hogy a $ 300 / hónap TREZOR és láthatjuk a lényeg - van nagy pénz kell belsejében Bitcoin iparban. Persze, hogy van még sok más társaságok, amelyek további bevételi források.

Itt egy settenkedik csúcs, hogyan csináljak, amit csinálok

A fő ötlete, hogy az üzleti generál pénzt Bitcoin nagyon egyszerű:

  1. Keressen egy Bitcoin igénylő problémát megoldó
  2. Adjon meg egy megoldás
  3. Bevételszerzés az oldatból

Ahogy ígértem korábban, hadd mutassam meg egy példa, amit tettem TREZOR az affiliate programot. TREZOR egy fantasztikus termék (használom magam), de a legtöbb ember a vásárlás előtt valamit online általában keresni véleménye a termékről.

Tehát a problemwould adni, hogy az embereknek szükségük van TREZOR véleménye, és mysolutionis hogy saját felülvizsgálatát TREZOR amit azután is monetizeinto partner kereső.

A végeredmény az lenne, hogy ez a felülvizsgálat eléri az 1. Oldalon a Google, ha valaki keresi a „TREZOR felülvizsgálat”. Így azt, hogy egy passzív jövedelem stream TREZOR az affiliate programot, mivel a Google elvezet a szabad forgalom.

Most nem kérkedik, de mielőtt lépnénk, nyugodtan felkeresheti a Google és keressen a „TREZOR felülvizsgálat”, és mondd el, mit látsz jön az első 3 eredményt.

Hogyan jutok el oda? Hát ez egy hosszú történet, de egy praktikus tipp adhatok, a következő:

Az emberek általában keresni „cég X vs Y cég” -, és ha írsz egy bejegyzést, amely leírja egy ilyen összehasonlítás akkor lehet, hogy az első oldal a Google elég gyorsan.

Természetesen én is elősegítik Ledger (TREZOR versenytársa) ezen az oldalon keresztül egy affiliate program. Így tudok bevételt igyekezetem tartózkodásuk célját.

Azt akarja mondani, mindezt csak azért, hogy dicsekedni?

Igazából én mondom ezt, hogy tudd, hogy amit teszek, az nem igazán különleges, és meg lehet tenni bárki némi józan ész és a hajlandóság, hogy tanulni. Az elmúlt 2 évben, hogy én már dolgozom 99Bitcoins sikerült nőnek, hogy szinte 100% automatizált üzleti generál $ 120K évente.

Nem egy nagy irodában, nincs sok munkavállaló (valójában nincs munkások). Azt otthonról dolgozni, és foglalkozik, amit én szeretem, hogy létrehoz nekem egy állandó bevételi forrást. Így sokan keresik a módját, hogy egy gyors bak Bitcoin bányászat és kereskedelem, hogy nem tudják, hogy nézd meg a nyilvánvaló módszerekkel, amelyeket már évek óta!

Affiliate marketing már kb 1994 óta! Ez egy jól bevált modell, hogy a pénzt az üzleti.

Egy másik jó példa az, hogy hogyan támogassák a Bitcoin üzleti

Coinbaseoffers $ 1 Bitcoin minden új fizető ügyfél hozza a fedélzeten. Nem vagyok nagy rajongója az affiliate program, mint a jutalék elég alacsony. Mindazonáltal Soha ne hagyj ki egy kiaknázatlan lehetőség :)

Ha elindul, megy a Google és írja be a „Coinbase vs és mit automatikus kiegészítéshez. Természetesen az első javaslat lenne»Coinbase vs kör«.

Most már csak annyit kell tennie, hogy írjon egy hozzászólást arról Coinbase vs. Circle, telepíteni néhány további (nagyon egyszerű) taktikát, és te az 1. Oldalon a Google. Tud kitalálni, mi website fogsz találni, ha keressük ezt a kifejezést a Google most?

A „Vissza a jövőbe” módszer a rangsor a Google-on

Ez egy jó csapkod, hogy rangsorolják a Google rendkívül népszerű keresési kifejezések, mielőtt zsúfolt versenyt. Például, ha azt szeretnénk, hogy rangsorolja a „Bitcoin ára előrejelzése” lenne szinte lehetetlen, mert akkor lenne versenyben létrehozott weboldalak, mint Nasdad, Coindesk és Pando Daily.

De van még egy módja annak, hogy legyőzni ezeket a fickókat:

Mi lenne, ha a rangsorban a keresési kifejezés, hogy nem létezik még? Például a „Bitcoin ára jóslat 2016”. Úgy értem, senki sem ír erről most, mivel nem vagyunk 2016-ban még. De ha kap egy előnyt, majd amikor az emberek kezdeni a keresési kifejezésre, kitalálni, hogy mi weboldal jön létre?

Igazából ezt a módszert végén 2014 és megírta ezt a articleabout Bitcoin ára becslés 2015-ben ez óriási siker volt, és egészen az utóbbi időben sikerült fenntartani az 1. Oldalon összesen ezt a kifejezést. Csaknem 2000 ember vett részt a felmérésben, hogy volt ezen az oldalon!

Persze egyszer kaptam az embereket, hogy a honlapomon tudtam akkor támogassák a különböző ajánlatokat illetően Bitcoin kereskedelmi nekik, úgy értem, már tudja, hogy érdekli a Bitcoin ára előrejelzéseket.

Tehát gondolj bele egy pillanatra, valahányszor érzékeny kívánt keresési kifejezés rangsorban -, akkor csak kap egy előnyt az írás róla előtt nem lesz keresett a Google.

Az új könyv egy 278 oldalas útmutató, hogyan kell másolni a sikert

Igen, ez az egész poszt egy szégyentelen dugó, van nekem. De ha megtalálta a tájékoztatást hasznosnak talán azt szeretné, hogy nézd meg a „My Dirty Kis Bitcoin titok”. Ez egy videó persze, hogy elmagyarázza példa, mint az imént olvasni és még sok más.

Nem megy róla, mivel az összes részleteket a termék oldalon, de ha komolyan pénzt a Bitcoin ez valószínűleg a legjobb módja annak, hogy kezdeni.

BTW - A teljes összeg töltöttem létrehozására 99Bitcoins a saját zsebéből csak 80 $. Ez a legtöbb pénzt, amit valaha szükség, hogy kockára létrehozása érdekében a sikert a Bitcoin iparban. Ha bármilyen kérdése van a könyv, vagy amit én csak magyarázta nyugodtan kérje meg őket a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Fluttercoin: új ötlet a Bitcoin alternatíváiban

Post Altcoin

10 Hasznos eszközök a Bitcoin piacához való kapcsolódáshoz

Post Altcoin

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

Útmutató: 4 gyalázatos programok, amelyek elfogják a Bitcoin fájlokat

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

Multisig: egy kezdő útmutató