Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

FONTOS UPDATE: Ez a folyamat nem működik már. Frissített útmutató a Bitcoin bányászat olvassa ezt a bejegyzést.

Ha már hallott Bitcoin akkor valószínűleg hallott Bitcoin bányászat. Bitcoin bányászat a folyamat fordult számítási teljesítmény tényleges Bitcoin. Ez lehetővé teszi, hogy létrehoz a Bitcoin, anélkül, hogy valóban vásárolni őket.

Most egy csomó ember azt mondja, hogy a bányászat nem lehet megtenni egy otthoni számítógépen, és hogy meg kell nagyon drága felszerelés megkezdése érdekében bányászat, de ez nem teljesen igaz.

Anycomputer lehet használni, hogy az enyém a Bitcoin, még a legrégebbi és a leggyengébb laptop már heverni otthon. Tulajdonképpen nem is olyan régen egy sikeres kísérletet tett, amikor egy 55 éves az IBM számítógépet használunk, hogy az enyém a Bitcoin.

De persze, amikor elkezdi keres útmutatók, hogy az enyém a Bitcoin ez mindig nagyon technikai olyan kifejezéseket, mint „hash-rate” és „SHA-256”, és mindenféle fura kifejezések. Így találja magát küzd ezekkel a feltételekkel, amíg végül csak feladja a fogalom bányászati ​​Bitcoin minden együtt, és csak lépni.

A jó hír az, hogy canmine bitcoinokat otthon, használja anycomputer már fektetés körül egy simpleand easyprocess.

Az egyetlen dolog, fogsz szüksége van egy számítógép, amely csatlakozik az internethez. Személy szerint azt javaslom, egy számítógép, amelyet még nem használt mást, mivel a bányászati ​​folyamat nagyon igényes, és lassú számítógép meg jelentősen.

FONTOS UPDATE: Ez a folyamat nem működik már. Frissített útmutató a Bitcoin bányászat olvassa ezt a bejegyzést.

Először is, menj Bitminter.com. A navigációs sáv válassza a „Csatlakozás”, és hozzon létre egy fiókot. Győződjön meg róla, hogy emlékezzen a felhasználónevet fogjuk használni azt a következő lépéseket.

Akkor megy a „szerszám”, „Bitminter ügyfél”, majd a „legújabb frissítés”. Ez letölti a fájlt a számítógépre, amely lehetővé teszi, hogy elkezd bányászat bitcoin.

Ha a fájl már befejezte a letöltést csak futni, és kövesse az egyszerű utasításokat. Nem számít, ha egy Mac, Windows vagy Linux számítógépen, akkor a program zökkenőmentesen bármely operációs rendszeren, akkor csak meg kell győződjön meg róla, Java telepítve. Ha nem a program kérni fogja, hogy telepítse ismét futtatni.

Miután a program akár klikk „Engine Start”, adja meg felhasználónevét és íme! Ön most a bányászat Bitcoin otthoni számítógépén.

Néhány fontos dolog, mielőtt arra a következtetésre jutunk. Győződjön meg róla, hogy a számítógép segítségével hűtik le a ventilátor vagy egy dedikált hűtő berendezés. Ha nem a számítógép túlmelegedhet, egy idő után, és károsíthatja magát.

Azt is észre, hogy ha az enyém az otthoni számítógépen akkor valószínűleg bányászat nagyon lassan, és nem kap elég Bitcoint, hogy még fedezi a villamosenergia-költsége fut a számítógépen. Például az otthoni gépemen tettem 13 satoshis után egy teljes nappal a bányászat.

Ha azt szeretnénk kiszámolni, hogy hány Bitcoin akkor enyém a saját számítógépén csak használja amining calculatorand adja meg a feldolgozási sebességet. Láthatjuk a feldolgozási sebesség a jobb alsó oldalán a Bitminter programot.

Ha azt szeretnénk, hogy növelje a bányászati ​​arány akkor mindig csatolja külön bitcoin bányászok otthoni számítógépén. A mai Bitcoin bányászok ismert ASIC bányászok, ASIC jelentése Application Specific Integrated Circuit, és ez alapvetően egy ultra nagy teljesítményű számítógép célja csak a bányászati ​​Bitcoin. Megtalálható számos használt bányászok az eBay-en, vagy csak vesz egy újat az interneten.

Összegezve a dolgokat akkor is az enyém bitcoinokat otthon használja anyold számítógépet. Valószínűleg nem lesz nagyon hatékony, de ha azt szeretnénk, hogy egy kis ízelítőt, hogy mit jelent, hogy egy Bitcoin bányász, akkor megteheti, mindössze 2 perc a technikát alkalmazva mi csak tárgyalt.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Multisig: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Fluttercoin: új ötlet a Bitcoin alternatíváiban

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar készen áll

Post Altcoin

A Bitcoin Gold (BTG) igénylése: lépésről-lépésre szóló útmutató

Post Altcoin

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

Post Altcoin

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Post Altcoin

Boldog 4.! Új Bitcoin és Altcoin eszközök az ünnep után

Post Altcoin

A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat

Post Altcoin

Cloud Bányászat - nyereséges vagy egy átverés evolúciója?