How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban | Hungarian.lamareschale.org

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Ez már jó ideje írtam egy új bejegyzést, és úgy érzi, jó újra itt lenni! Ma megyek, hogy minden rendelkezésre álló módon vannak a keresni bitcoin interneten. Mielőtt elkezdem, csak azt, hogy valami nagyon egyértelmű:

Nincs könnyű módja annak, hogy jelentős mennyiségű Bitcoin

Csakúgy, mint nincs egyszerű módja annak, hogy jelentős mennyiségű amerikai dollárt vagy más értékes valutát, hogy az ügyben. A jó hír az, hogy ha hajlandó tenni az erőfeszítést, akkor lehet elérni néhány nagyon szép jövedelem az interneten. Később ezen a poszton, én ki néhány saját bevételeit, így láthatja, hogy mire gondolok.

Továbbá, nincs olyan, hogy „szabad bitcoin”. Ez mindig kerülni valamit, hogy a Bitcoin. Lehet, hogy nem mindig a pénz, de valamit meg kell kiégett, hogy itt az ideje, e-mail címét, hirdetések megtekintésekor, vagy bármi más.

Remélem, nem hajtja a buborék túl sok jogot elején ezt a bejegyzést, de ha még mindig itt vagy velem, nézzük belevetik magukat a különböző módon lehet keresni bitcoin ma.

# 1 - Micro Bevételek

Ez talán a legegyszerűbb niche bejutni, de ez is a leginkább időigényes. Módszerek, amelyek ehhez a hiánypótló rendszerint egy csomó időt, és fizet egy meglehetősen kicsi (szinte lényegtelen) mennyiségű bitcoin. Még ha sok szabad ideje van a kezedben, ez még mindig nem hozza meg túl sok jövedelmet. Emellett néhány, a honlapok, hogy fizesse ki a mikro jövedelem beépített vírusok és rosszindulatú programok, így meg kell, hogy maradjon a biztonságos és nem kattintson a linkekre, hogy nem bízik.

PTC vagy Paid-to-Click honlapok ($ 0,4 / órát átl.)

Ahogy a neve is mutatja, ezek olyan weboldalak, hogy kapsz kis mennyiségű Bitcoin megtekintésére hirdetések és internetes oldalak látogatása. A legnépszerűbb PTC honlap ma ads4BTC. Az oldalon kapsz egy választás között 5 másodperces hirdetések 10 másodperces hirdetések és 20 másodperces hirdetések, mint itt látható:

Mint látható, még ha nézzük a 20 másodperces hirdetések egész nap 24 óráig, mi lesz így 0.0216BTC. Tehát alapvetően, mi lesz így $ 9,612 24 óra munka.

Bitcoin csaptelepek ($ 0,054 / órát átl.)

Annak ellenére, hogy fut egy Bitcoin faucetcan nyereséges (erről bővebben később), egy csapot nem annyira. Csapok olyan honlapok, kapsz egy kis mennyiségű Bitcoin néhány percenként. Például a saját Bitcoin faucetgives 1000 Satoshis (0.00001BTC) ötpercenként. De még ha sikerült, hogy elérje a 1000 díjat minden alkalommal a teljes 24 órát, még mindig ki lehet téve csak 0.00288BTC. Tehát azt, hogy kb $ 1.31 24 óra munka (és mi van az egyik legjobban fizető csaptelepek az iparban).

Micro munkahelyek

Mindig fennáll a lehetőség, hogy megvalósuljon a mikro feladatokat annak érdekében, hogy fizetendő kis mennyiségű Bitcoin. Coinworkeris egy jó példa a mikro munkahelyek Bitcoin oldalon. Állás bármi lehet tesztelése egy webes alkalmazás egy böngésző retweeting egy bejegyzést.

# 2 - Írás Bitcoin

Írás Bitcoin időt igényel, a tudás és a képesség, hogy írjon az előírt nyelven (általában angolul). Az írás, akkor lehet kezdeni, hogy egy szép jövedelmet attól függően, hol úgy dönt, hogy írjon.

BitcoinTalk Signature kampányok ($ 2.67 / órát átl.)

Valahol 2014 közepéig, BitcoinTalk futásnak aláírás kampányokat. Ez azt jelenti, hogy használja a BitcoinTalk aláírása hirdetni Bitcoin termék és kap fizetett minden közzétételéhez írsz. A teljes listát a kampányok itt látható. Természetesen ez teremtett a sok „szemét” hozzászólás BitcoinTalk, mint az emberek, mondván, csak hogy „köszönöm”, vagy „félelmetes post”, és nem, hogy bármilyen valós tartalma.

Pénzt kap az Ön tagsági szinten BitcoinTalk. Általában aluliak teljes jogú tagja nem kap pénzt, hogy sok vagy fizetett egyáltalán. Ahhoz, hogy a teljes jogú tag, akkor szüksége lesz legalább 120 üzenetét szerint a biztonsági öv, és akkor kezdj 0.0005BTC átlagosan üzenet. Vannak is korlátozások hozzászólásokat írhat, mint az „eredeti üzenetét 60 vagy több karakter”, „Nem lehet negatív bizalmi vagy egyéb hirdetéseket”, stb Néha van még egy minimális követelmény utáni hetente.

Látva, mint beírni a konstruktív utáni legalább 60 szó vesz legalább öt percig, én hiszem, hogy ha a munka 24 órán keresztül, akkor lehet, hogy 0.144BTC. Tehát akkor lehet hogy $ 64,08 24 óra munka. Ez természetesen nem tartalmazza az álláshelyek számát be kell írni annak érdekében, hogy a szükséges tagsági szinten BitcoinTalk. Továbbá sok kampány van egy „maximális bejegyzés engedélyezett heti” politika, így nem lehet tudni, hogy a munka egy teljes 24 óra.

Írásban blogok és híroldalak ($ ​​31.25 / óra a átl.)

Ha úgy gondolja, van elég tudása, hogy hozzájáruljon körülbelül Bitcoin, akkor mindig lesz egy író egy blog, vagy egy hírportálon. Sok telek kell, hogy töltse fel a napi kvótát bejegyzéseit, és kétségbeesetten keresik a szerzők. Felvesszük az alkalmi író 99Bitcoins is, és azt lehet mondani, hogy a fizetése egy blogbejegyzést író jelentősen eltérhetnek tapasztalatai alapján, az irányítást az angol nyelv és a szakértelem. Ha egy remek író, akkor is, hogy akár 80 $ 1000 szavas blogbejegyzést. Átlagban, azt hiszem a legtöbb író kap valahol $ 35, 1000 szavas blogbejegyzést.

De kell egy jó blogbejegyzést időt vesz igénybe. Például, ez elvitt én körülbelül négy óra, hogy megírjam ezt 2400 szavas blogbejegyzést. Tehát mondjuk, elméletileg, hogy tudok dolgozni 24 órán keresztül; Leszek, hogy körülbelül 750 $. Ha azt szeretnénk, hogy író lesz, a legjobb módja, hogy megtalálják Bitcoin blogokat, hogy keres írók keresztül Coinality, amely összesíti az összes Bitcoin munkahelyet kiküldött online.

# 3 - Supply Bitcoin kapcsolatos szolgáltatások

Ez a kategória egy kicsit széles, hiszen magában foglalja minden lehetséges Bitcoin szolgáltatást, amit lehet gondolni, hogy valaki fizet. A legjobb módja annak, hogy ötleteket szolgáltatásokat tud nyújtani, hogy látogassa meg sem Coinality (amit már korábban említettük), illetve a szolgáltatások threadon BitcoinTalk. Néhány példa a szolgáltatások az emberek keresnek:

  • Blockchain fejlesztő
  • Weboldal manager
  • Grafikai design szakértő
  • Építőipari szakértő
  • Online marketinges, stb

Becoming a Bitcoin letéti ügynök

Egy példa a szolgáltatást tud nyújtani egyre Bitcoin letéti ügynök és egyre fizetett választottbírósági Bitcoin tranzakciók (erről bővebben itt). Természetesen ez azt jelenti, meg kell szerezni valamiféle hírnevet magának, mint egy megbízható személy a közösségben.

Nem igazán tudom, hogy egy ár becslés ebben a kategóriában, hiszen minden szolgáltatása. Ez az, amit meg kell személyesen kutatásokkal függően kívánt szolgáltatást nyújtani.

# 4 - Bitcoin hitelezési

Ha a saját néhány Bitcoin, és szeretné növelni értéküket, akkor mindig nézni Bitcoin hitelezés. Az ötlet nagyon egyszerű - ha kölcsönöznek ki egy bizonyos összeget a pénzeteket az emberek számára crypto kapcsolatos projektek (általában), és kérni őket vissza érdeke.

A jó hír az, hogy lehet kapni nagyon magas hozamot hiteleken keresztül. A rossz hír az, hogy a magas hozamok is jön a nagy kockázatot. Néhány ember akkor kölcsönöznek nem fog visszatérni a pénzt, vagy lehet, hogy üldözőbe őket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fizetni. Ezért fontos, hogy válassza ki a hitelezési projektek bölcsen. Itt az én saját személyes tapasztalatai a Bitcoin-hitelezés, és itt van, hogy válasszon egy jó hitelezési projekt.

Jelenleg három fő weboldalak foglalkoznak Bitcoin hitelezés - BTCJam, Bitbondand Loanbase.

Update: már nem a dolog, ez egy biztonságos módja annak, hogy pénzt keres a Bitcoin. Te nagyobb valószínűséggel elveszíti a pénzét, mint hogy vissza. Itt van néhány dolog, amit learnedalong az utat.

Bitcoin beruházási helyszínek (kerülni minden áron!)

Több száz oldalak körül az interneten, amely azt állítja tudnak szaporodni a Bitcoin, kapsz szuper magas napi kamatot pénzeteket, vagy nem mindenféle egyéb „mágikus” dolog, ha csak küldje el a pénzeteket. Ezek a területek az úgynevezett HYIPs (High Yield Investment Program), és az én személyes tapasztalat 100% -ban átverés.

Minden nap kapok legalább egy vagy két e-mailt az emberek, akik már conned ezeket a területeket. Mi a helyszínen általában nem az, fizet tagjainak segítségével új tag betétek, hogy jön. Ez addig folytatódik, amíg egy napon a helyszínen úgy dönt, hogy teljesen eltűnnek a web a legtöbb befektetőik pénzét.

Nem tudok eléggé hangsúlyozni, milyen veszélyesek ezek a helyek - elkerülni őket minden áron !! Ők nem egy utat keresni a Bitcoin, ők egy módja annak, hogy elveszíti a Bitcoin. Ha nem biztos, hogy egy site legális-e vagy sem, azt javasoljuk, hogy használja a Bitcoin átverés testto megtudja.

# 5 - Mine Bitcoin

Megyek, hogy rövid, erről a lehetőségről. Bitcoin bányászat nem ez a módja, hogy pénzt keres Bitcoin gyorsan, akár szabad. Beletelik egy csomó időt, a kutatás és a pénz, hogy szüksége lesz befektetni bányászati ​​berendezések. Ha egy újszülött, akkor valószínűleg nem kell követik ezt. Ha egy veterán, akkor valószínűleg már tudja ezt.

Persze, akkor képes lesz arra, hogy létrehoz a Bitcoin akkor is, ha használja a saját PC otthon, de ha egy bányászati ​​számológép, látni fogja, hogy akkor lehet hogy 0.00000968BTC nap ($ 0,0043) és a kiadások talán 100x hogy a villanyszámlát vagy lehűlés a számítógép (abban a reményben, hogy nem kap tönkre a folyamat). Ha már hiányzott a legújabb videó a Bitcoin bányászat, talán ez ad egy világosabb magyarázatot, hogy mi a bányászat, és miért kéne távol marad tőle:

Néhányan azt mondják, hogy „de láttam néhány felhő-bányászat honlapok, amelyek lehetővé teszik, hogy hasznot nem kell fizetni a költségeket az érintett bányászatban”. Nos, ebben az esetben meg kell talán olvassa ezt articleI írt egy kicsit vissza. TL; DR- IMO, a legtöbb, ha nem az összes, a Bitcoin felhő bányászati ​​honlapok ponzi schemesthat ritkán ténylegesen használni a beruházás, hogy az enyém a Bitcoin.

# 6 - Szerencsejáték

Ez a rész nem kell sok magyarázat, azt hiszem. Van egy csomó Bitcoin szerencsejáték honlapok arra nézve, hogy szívesen veszi el a pénzt az esélye a győzelemre egy nagyobb potot. Itt csak egy példa. A fejjel a szerencsejáték az, hogy nem vállal semmilyen különleges képesség, hogy kezdeni csinálja; A hátránya az, hogy ez sokkal valószínűbb, hogy akkor elveszíti az összes bitcoin, mint a ténylegesen nyerni semmit.

# 7 - Bitcoin kereskedelmi

Ma már számos formája Bitcoin kereskedelmi elérhető. Ha érdekel a most kezdődött kereskedés, meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy van a szükséges tudást. A következő hetekben, írok egy teljes kezdő tutorial Bitcoin kereskedés, de most itt vannak a főbb lehetőségek:

Bitcoin kereskedési napon

A napon belüli kereskedés a vételi és eladási Bitcoin ugyanazon a napon, alapján kisebb, rövid távú áringadozások. Tehát, ha úgy gondolja, hogy a Bitcoin ára fel fog menni, ez egy jó alkalom, hogy vásároljon néhány Bitcoin és eladni őket, miután nyereséget. Annak érdekében, hogy részt vegyenek a tényleges kereskedési nap, akkor meg kell, hogy a saját, vagy vásárolni a Bitcoin.

Bitcoin CFD-(CFD)

Bitcoin bináris opciók a kereskedési forma, amelyben megjósolni, ha az ár a Bitcoin emelkedik vagy csökken egy bizonyos ideig. Ha helyes, akkor keresni az opció kifizetése; ha hibás, akkor elveszíti a beruházás. Ezek az úgynevezett „bináris Options”, mert az eredmény sem nyer vagy veszít; nincs semmi a kettő között.

Alapvetően ez egyfajta szerencsejáték, ami fedezi fel egy szép név

Senki sem tudja megjósolni, pontosan mi fog történni a Bitcoin ára. Ha ez lehetséges, mi lenne mind milliárdosok. Azt javaslom, hogy maradjon távol a Bitcoin bináris opciók, hacsak nem akarod kockáztatni, és ha igen, ez rendben van, azt hiszem.

# 8 - Bitcoin affiliate marketing

Írtam egy csomó az elmúlt mintegy hogyan generál szép mennyiségű Bitcoin keresztül affiliate programok. Az az elképzelés, egy affiliate program, hogy támogassák valaki más termék és ők fizetnek neked cserébe értékesítési hozol. Így például azt is elősegítik Trezor (ami valójában egy fantasztikus termék, amit személyesen használják), és ha valaki úgy dönt, hogy vásárolni TREZOR és jöttek oldalamon, kapok jutalékot is. Csak, hogy megértsük a lehetséges e, itt vannak a TREZOR bevételeit az elmúlt hónapban:

* A negatív tranzakció január 5 egy tevődött TREZOR korábbi bevételeit.

Mint látható, ez is hozzáteszi, akár egy nagyon szép összeg, ha figyelembe vesszük, hogy egyszer én létrehozott egy bejegyzést, amely létrehozza áttétel, ez alapvetően minden robotpilóta onnan. Ha érdekli megy ezen az útvonalon, itt van még néhány információra affiliate marketing a Bitcoin. És itt van egy listof sok a Bitcoin affiliate programok odakinn.

# 9 - megnyitása csaptelep / forgató

Azért jöttem, hogy tudni ezt a lehetőséget csak a közelmúltban. Írtam egy kiterjedt poszt arról, hogy hogyan működik a saját Bitcoin csaptelep, de ha nem akarjuk, hogy a szóváltás kezelésének a csap, akkor is megpróbál felépíteni egy Bitcoin csaptelep forgató.

A forgató oldalon van egy telek, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan böngészhet a különböző csapok megnyitása nélkül egy új helyszínen, vagy lap minden egyes alkalommal. A linkeket minden csaptelep belsejében forgató vannak hivatkozó linkeket, és a forgató tulajdonos keresi a jutalék minden csaptelep meglátogatott rajta is. Akkor vessen egy pillantást a 99Bitcoins' forgató, hogy jobb ötlet, amit gondolok.

Azonban forgatók igényel karbantartást is, hiszen Bitcoin csapok jönnek és mennek elég gyorsan, és akkor frissíteni kell a forgató kell. Azt mondta, hogy ha egy sikeres forgató egy nagy forgalmú, akkor valószínűleg létrehoz egy szép jövedelmet.

# 10 - Játssz játékokat keresni bitcoin

Eltekintve szerencsejáték, amely szintén egy játék, vannak különböző Bitcoin játékok, amelyek nem igényelnek beruházást, és lehetővé teszi, hogy pénzt keres a Bitcoin közben őket. Gondoljunk rájuk, mint egy szórakoztató csaptelep, hiszen akkor valószínűleg az idejét vesztegeti, és kereső nagyon kevés is.

ChopCoin, Coinbrawland Bitcoin Aliens' mobil appare csak néhány példa arra, hogyan lehet, hogy a feladat a kereső kis mennyiségű Bitcoin élvezetes.

# 11 - Szerezz Bitcoin kérdések megválaszolásával

A weboldal jött a figyelmet, hogy nem is olyan régen az Bitfortip. Az ötlet a weboldal egyszerű, valaki küld egy kérdést a jutalom. Aki megválaszolja a kérdést legjobban megkapja a jutalmat. A kérdések igényelnek némi kutatást az interneten, íme néhány példa:

  • Találja meg a legolcsóbb ár az adott mobil telefon online
  • Keresse meg a legjobb Bitcoin hirdetési platform

Az összeg a Bitcoin jutalom kerül határozzuk meg az érdeklődő. Szükséges minimális összeg 0,0001 BTC. Nagyjából $ 0.06 a jelenlegi Bitcoin ára.

Nem tudom, hogy mennyire lesz képes keresni ezen az oldalon, mert úgy tűnik, hogy egy új kérdést küldte kétszer egy héten. Ez azt jelenti, hogy a helyszínen kell, hogy egy kicsit nagyobb forgalmat, mielőtt válhat életképes bevételi forrás azonban akkor feltétlenül nézd meg.

Bónusz lehetőség - Get rész / az összes fizetés Bitcoin

Bitwage olyan cég, amely ellátja a bankszámla a munkavállalók minden olyan országban, akik megkapják a bérek és az üzleti kifizetések az USA / EU / UK, majd fizeti ki őket Bitcoin. Így ha dolgozik minden munkát, amit fizetni kell Bitwage számlájára lehet kapni a fizetést Bitcoin. Azt is megteheti, hogy csak része a fizetés Bitcoin és a többi fiat valuta.

Itt egy rövid videó, hogyan működik:

Nincs olyan dolog, mint a könnyű pénz

Tessék, itt van; ez a teljes sor lehetőséget keresni a Bitcoin még ma az interneten. Mint mondtam az elején, nincs olyan dolog, mint szabad Bitcoin - minden ilyen lehetőség, akkor vagy kerülni időt és pénzt generálni több érmét. Ahhoz, hogy lezárja a dolgokat, tettem ezt chart mutatja, ahol az egyes lehetőségek imént felsorolt ​​található az „erőfeszítés - jövedelem” tengelyt.

Ha több ötletet kereső Bitcoin online sorolja fel a megjegyzés rovatba alább. Szeretném hallani róluk.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Blockchainról szól, nem Bitcoinról

Post Altcoin

Mi a Reddcoin?

Post Altcoin

Reddcoin forradalmi változása: a Velencei Poque (Pro-Velocity) bizonyítása

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple lemond

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig