Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell | Hungarian.lamareschale.org

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Bitcoin walletsare alapvető része a cryptocurrency folyamatot. A virtuális világban, nem tudjuk folytatni a Bitcoin a zsebünkbe, így pénztárca kötelező. Van azonban még néhány dolog, amit érdemes tudni erről a digitális tételt. Szóval, itt van négy kíváncsi tényeket a jelenlegi, vagy ki tudja, jövő pénztárca.

Tény 1: Old pénztárcák és azok tartalmát lehet letölteni

Ezt a tényt le, mint egy gyengeség Bitcoin Wiki és ez kapcsolódik a jogszabály megváltoztatásának a pénztárca jelszót. Szerint a Bitcoin Wiki „egy régi példányát a pénztárca a régi jelszó gyakran könnyen visszakereshető keresztül egy meglévő biztonsági eszköz (különösen az Apple Time Machine): elvezetését, hogy a régi pénztárca, régi jelszót, leereszti a jelenlegi tárca a jelenlegi jelszó - ez ellentétes a legtöbb nem-technikai felhasználók elvárást »megváltoztatni a jelszót a pénztárca« kellene jelentenie következő jelszót kompromisszum”. Ez nem valami olyan egyszerű, mint a legtöbb ember úgy gondolja, de ez az, amit meg kell tennie, ha azt szeretné, hogy hozzon létre egy új pénztárca: meg kell küldeni a mekkora az az új fiókot új jelszavakat.

Tény 2: Pénztárca tárolja titkosítatlan alapértelmezés

A korai alkalmazók Bitcoin és a tech savvies már tudjuk, most, hogy a pénztárca szüksége titkosítás biztonságos. De sok újonnan kevésbé valószínű, hogy egy lépést, mint ez, főleg azért, mert nem igazán tudják a Bitcoin világában, vagy azért, mert egyszerűen nincs ilyen készség. Azonban, ahogy egyre többen fektetnek be Bitcoin, sokkal fontosabb az alapértelmezett titkosítási lesz. Sajnos, ez nem jelenti azt, hogy az emberek elkezdenek csinálni gyakrabban.

3. Tény: Bitcoin lopások történtek

Ez több, mint egy emlékeztetőt Valójában, mivel szinte mindenki, aki birtokolja a Bitcoin tudja ezt. Pénztárca nem teljesen biztonságos, és a jelentések szerint a lopások. 2011 júniusában például az egyik felhasználó azt állította, a Bitcoin fórumot, hogy valaki ellopta 25.000 Bitcoin tőle, ami megegyezik a $ 375.000. És az utolsó botrányra csere platformok nem segít.

4. Tény: A probléma származhat, ahol a legkevésbé számítunk

Van egy idézet a Bitcoin Wiki, ami mindenki gondol, aki foglalkozik a pénzünket: „nincs garancia, hogy minden eWallet szolgáltatás nem fog egy nap szedje a bitcoin és eltűnnek.” Sokan nem is gondolnak erről, de ez az igazság. Milyen törvény vagy suthority leáll a platform, mint ez? Mi megy előre, és azt mondják, „nincs”.

Via techhive.com

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Mi a Reddcoin?

Post Altcoin

A Bitcoin névtelenül az interneten történő használatának teljes útmutatója

Post Altcoin

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

Bitcoin, mint hosszú távú befektetés

Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő

Post Altcoin

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatunk Monero-t 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója