Bitcoin és rövid távú visszatérés | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Bitcoin piacok nagyon ingadozó, ami azt jelenti, hogy az árak is emelkedni és ősszel nagy mennyiségű egyetlen nap. Ha vásárolni és eladni a megfelelő időpontokban, akkor lehet, hogy egy csomó pénzt. Vásárolni vagy eladni a rossz idő, és elveszítheti. Segítségével hosszú távú investingyou nem kell aggódnia származó veszteségek a rövid távú ingadozások. Ugyanakkor azonban lesz kihagyni a potenciális nyereség. Rövid távú befektetők, hogy pénzt a fogadás kijavítása a napról-napra (vagy akár óráról óra) áringadozások.

Korábban ez az útmutató már rámutatott a fogalom vásárlás és beváltás ki. Bár ezek a feltételek fontos a hosszú távú befektetés, azok feltétlenül szükségesek a rövid távú befektetés. Ha érdekel a rövid távú befektetés, ügyeljen arra, hogy megértse ezeket a fogalmakat. A hosszú távú befektető javára, hogy nem kell szorosan figyelemmel kíséri a piacok. A rövid távú befektető azonban folyamatosan meg kell nézni árváltozások. Rövid távú befektetők, hogy pénzt off a rövid távú ingadozások az árak, így nyilván jól kell ismeri ezeket a változásokat.

A rövid távú befektető, a cél az, hogy megértsük a mozdulatokat Bitcoin piacokon. Meg kell folyamatosan követik a piaci híreket és az alap a szakmák mondta híreket. Ha az amerikai kormány bejelenti elleni intézkedéseket Bitcoin, az árak valószínűleg zuhannak. A feladat az lenne, hogy kitaláljuk, ha a) a kormány cselekvési elpusztítja Bitcoin (mint például az e-gold) és B), ha nem, mikor már az árak mélypontját. Például, ha a kormány bejelenti a lépés, hogy szabályozzák a Bitcoin, hogy biztosítsák ellen terrorista tevékenység, az árak valószínűleg csökken, de a valuta önmagában nem kell semmisíteni.

Ha az árak mélypontját, meg kell húzni a ravaszt, és a vásárlást. Akkor, akkor meg kell várni, amíg az árak emelkednek. Folytatva a fenti forgatókönyv a kormányt, hogy felvázolja álláspontját, és a Bitcoin közösség megérti, hogy a szabályozások minimális lesz. Az árak talán majd ugrani jelentősen. Ha az árak csúcs, ez a legjobb alkalom, hogy eladja. Miután eladták a Bitcoin, meg akarja várni, amíg az árak csökkenése újra. Egyszer mélypontot, akkor a vásárlást és az egész folyamat kezdődik elölről.

Van Bitcoin egy jó rövid távú befektetési jármű?

Igen. Nem a hosszú választ kerestek? Nos, hadd magyarázzam meg. Egy jó rövid távú befektetési eszköz illékony egyet. Ez azt jelenti, hogy az árak jelentősen megváltozik egy rövid ideig. Minél több az árak változnak, annál nagyobb az esély van, hogy a nyereséget. Természetesen a további árak változása, annál nagyobb az esély van, hogy pénzt veszít.

A rövid távú befektetési lehetőségeket általában magas kockázatú lehetőségeket. Rövid értékesítési állomány, penny készletek, az illékony termékek (azaz olaj a vezet fel a háború vagy a recesszió), és számos egyéb beruházások is számít nagyon illékony beruházások és Bitcoin jól illik a tömegben.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Litecoins eladó Paypal készpénzzel USD vagy EUR

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

A Reddcoin hivatalosan is kiadja a POSV-t - a 2. augusztusban kezdődik (most élő)

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk Stellar Lumens-et 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Mi a Dogecoin, a jótékonysági érme?

Post Altcoin

Hogyan védheti Bitcoin tárcáját?

Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar készen áll

Post Altcoin

Kezdõ Útmutató a saját Bitcoin ATM üzemeltetéséhez

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő