Bitcoin alapjai | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin alapjai

Bitcoin alapjai

Minden Bitcoin kell tartani a „pénztárca”, így ha megy a kereskedelem, fogsz kell találni a pénztárca. Sok lehetőség van a Bitcoin pénztárca. Néhány ezek közül ingyenes, és néhány közülük számít fel díjat.

A legrégebbi és talán legelterjedtebb pénztárca Bitcoin QT. Ez a rendszer bebizonyította, hogy nagyon biztonságos és megbízható, de vesz fel sok memóriát (közel 8 GB), mert le kell töltenie az egész blockchain. Bitcoin QT is található néhány funkció és egyesek panaszkodtak, hogy nem nagyon felhasználóbarát. „Armory” egy népszerű és igen biztonságos alternatívája a Bitcoin QT, de ez is felemészti a sok memória, és a törzs a hardver.

Népszerű könnyű alternatívák közé Multibit és Electrum. Ezek az ügyfelek gyakran előnyben részesítik a felhasználók, mert nem használja fel annyi helyet a számítógépen. Ők is nagyon biztonságos rendszerek és az általános vélekedés szerint felhasználóbarát. Nem fogjuk, hogy a választás az Ön számára, de győződjön meg róla szorosan dönteni, hogy melyik tárca használni!

Egyes fizetős szolgáltatások lehetővé teszik, hogy tárolja a Bitcoin révén a szolgáltatást. Ezek a szolgáltatások általában csak minimális memóriát használ, és gyakran lehet hozzáférni a különböző platformok és eszközök, beleértve a PC, okostelefon vagy tabletta. Ezek a web pénztárcák veszélyes lehet azonban, mert ha a pénz eltűnik, akkor nem lesz képes visszaállítani a források. 2011-ben egy online pénztárca nevű MyBitcoin hirtelen kilépett. Ha a helyszínen megjelent néhány nappal később, a tulajdonosok azt állították, hogy a feltört és a fele az összes alap loptak. Sok felhasználó azt állítják, hogy a tulajdonosok maguk ellopta a pénzt. Szörnyű a felhasználók számára, akik elvesztették a pénz, de az élet leckét a többiek!A Bitcoin áttörése az Impossible Future platformok táplálását szolgálja 2. Rész: Ügyfél, Nyílt Bazaar és így továbbNéhány évvel ezelőtt írtam egy cikket arról, hogy a Bitcoin áttörés, a blockchain, vezettem a fejlesztők rendszereket létrehozni, amelyek korábban lehetetlennek tartott. Bár abban az időben, a remények középpontjában elsősorban a Ethereum, ami még mindig nagyon izgalmas, új fejlemény is világossá tette, hogy más rendszerek képesek arra, hogy teljesítse a sok Ethereum ígérete sokkal rövidebb idő alatt.

Coin rövid Ali Amindiscussed lehetséges az ilyen típusú fejlődés hónappal ezelőtt, az ő cikkek „Bit-thereum”, amely most válik egy nagyon is valós lehetőség. Legyen ez egy olyan rendszer, amely épül a Bitcoin, mint a szerződő fél, amelyik működik együtt vele, mint például Nyílt Bazaar, vagy az egyik, hogy kezdődik egy teljesen új blockchain, például Ethereum, biztosak vagyunk benne, hogy néhány elképesztő fejlesztések a közeljövő.

Nem csak a jól ismert rendszerek és platformok, amelyek azt már korábban említettük, az innováció serkentése, hanem egy egész ökoszisztéma új projektek ugrott fel az egész ötlet blockchain alapú decentralizáció. Kezdeni, vessünk egy pillantást az egyik, hogy már kezd sok figyelmet az utóbbi időben, Open Bazaar.


Bitcoin árakAbban az időben írom ezt a könyvet, Bitcoin árak már lebegett fölött 100 USD per BTC (körülbelül 103 dollár). Amikor Bitcoin-ben indult, akkor vegyél érmék kevesebb, mint egy fillért sem. Bitcoin ára peakedat több mint 250 USD áprilisban 2013 előtt elejtette vissza. Ezek a nagy ármozgások várható, mivel a Bitcoin egy olyan új típusú pénzügyi eszköz.

Az árak határozzák meg a kereslet és kínálat. Ha a kereslet a Bitcoin nagy, az árak általában emelkedik. Ha a kínálat az emberek hajlandóak eladni Bitcoin folyó áron magas, az árak csökkenni fog. Annak érdekében, hogy az árak emelkednek, vagy igény kell emelkedni, vagy ellátási kell vágni. Az árak emelkednek, amikor a kereslet meghaladja a kínálatot, és csökkenni fog, ha a kínálat meghaladja a keresletet.

A legnagyobb számú Bitcoin álló bányásznak 21 millió. Már körülbelül van az összes bitcoin már bányásztak. A bányászat rendszer is be van állítva, hogy egy új blokkot Bitcoin bányásznak tízpercenként. Kezdetben 50 Bitcoin vontak be minden új blokk azonban négyévente ez a szám a felére csökken. Jelenleg 25 Bitcoin szerepelnek minden blokkot, és körülbelül három és fél évben a felére fog csökkeni újra. Mint látható az alábbi táblázat, az emelkedés a számát Bitcoin piaci lassul. Ez biztosítja a folyamatos, de a csökkenő kínálat Bitcoin a piacon, amely segít megvédeni a valuta értékét, és folyamatosan magas árak.


Bitcoin mennyiségeAz egyik fontos mutatója a piacokon a „volume” vagyonérték vásárolt vagy eladott. Egyszerűen fogalmazva, hangerő utal állományok száma, amelyek vásárolt és értékesített. Ha van egy nagy mennyiségű Bitcoin kereskednek, ami azt jelenti, hogy egy csomó ember vásárol és eladása. A mélyebb kérdés, hogy miért van az emberek vásárlási és miért vannak értékesítés? Vannak Bitcoin felhasználók értékesítő érméket, mert az árak ütött nagyon magas, és úgy vélik, hogy az érmék több mint árú? Vannak Bitcoin felhasználók vásárolnak érmét, mert úgy vélik, hogy az érmék jelenleg alulértékelt?

Az embereknek a száma, akik meg akarják vásárolni a Bitcoin az aktuális áron lehet úgy, mint a „kereslet” a Bitcoin. Az embereknek a száma, akik szeretnék eladni Bitcoin az aktuális áron lehet elképzelni, mint a kínálat. Ha igény Bitcoin meghaladja a kínálatot az érméket az aktuális áron, akkor az ára Bitcoin általában emelkedik. Ez azért történik, mert az emberek egy része az emberek szeretnének vásárolni Bitcoin lesz hajlandó többet fizetni, mint a jelenlegi árak az érméket. Ugyanakkor, ha az embereknek a száma, akik szeretnék eladni Bitcoin az aktuális áron nagyobb, mint a kereslet, az árak rendszerint csökken. Ez azért történik, mert az emberek egy része az emberek szeretnének eladni Bitcoin lesz hajlandó eladni kevesebb, mint a jelenlegi árak az érméket.

Jelenleg Bitcoin árak átlagosan több mint 50.000 ágakban naponta. Mint látható, a fenti táblázat, a tranzakciók általában swing fel és le a nagy mennyiségű rövid ideig. Ez normális egy pénzügyi eszköz és látszik, hogy milyen ingatag kereskedést. Bár akkor gyűjtöget hasznos információkat forgalmat, győződjön meg róla, hogy nem több mint több mint gondolja kötetek, és olvassa el túl mélyen. Aktuális árak, hírek és egyéb fejlesztések, és egyéb dolgok jobb mutatók.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan vásároljunk NEO-t 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

10 Hasznos eszközök a Bitcoin piacához való kapcsolódáshoz

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Bytecoin (BCN) Multisig-ével van élesítve

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Post Altcoin

4 ok, amiért a kaptár egy forradalmi Bitcoin pénztárca