Hogyan kell a Bitcoin árát analizálni? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan kell a Bitcoin árát analizálni?

Hogyan kell a Bitcoin árát analizálni?

Még azok is, amelyek nem tudják mi az a Bitcoin, vagy hogyan működik, valószínűleg hallott a hatalmas ármozgások zajlanak a digitális valuta. Bitcoin tett globális címoldalára a 2013 tavaszán, amikor az árak magasba a tizenévesek és a magas $ 256, küldés során az összes rendelkezésre álló valuta jóval $ 1 milliárd.

Az ár egy bitcoin zuhant alatt $ 100 után negatív hírek, hogy az alapító Silk Road, egy névtelen piactér értékesítési illegális áruk, letartóztatták. Ezt a csökkenést követte megújult érdeklődés, ami által kiváltott vásárol a bitcoin kínai spekulánsok. A Kína által vezérelt rally volt az ára Bitcoin jóval nagyobb mint a 2013. Tavasz magasságra, hogy minden idők magasságra több mint $ 1200 végére 2013-ban.

Azóta az árak már felkapott alacsonyabb következő hír, hogy a kínai központi bank intézkedések alkalmazásának visszaszorítása vásárlás bitcoinokat valamint a csőd MtGox, az egyik legnagyobb Bitcoin csere. Miután sok örömet és bánatot alatt 2014 közel vagyunk az évet kereskedési közötti tartományban $ 300- $ 400-ig.

Tehát mi hajtja az árat a bitcoin?

Mint bármely eszközt, az ár a Bitcoin hajtja a kereslet és kínálat. További igény megegyezik a magasabb árak, míg a megnövekedett kínálat okok eladási nyomás. A fenti példákban, az árak a bitcoin emelkedett 2013. Tavasz a kereslet a névtelen valuta növeli egy ciprusi pénzügyi válság, amely látta a kormány befagyasztása és raid bankszámlák polgárok és a vállalkozások az országban. Az árak akkor után csökkent az aggodalom, hogy Selyemút bezárása okozna a felhasználók a piacon eladni a bitcoin, amelyhez nem kell többé.

Ugyanez a kereslet és kínálat hatásai táplálta további gyűlések és csökken a bitcoin ára, mint Kína vált a piacon tevékenykedő, valamint MtGox csődje okoz negatív árnyék az iparban. Összességében, a megértés a kereslet és kínálat fontos elemzésekor az ár bitcoin. Ehhez két fő megközelítés; alapvető és technikai.

A fundamentális elemzés

A fundamentális elemzés, a kereskedők ellenőrzésére hírek, gazdasági események, amelyek változásokhoz vezethetnek a kereslet és a kínálat. Egy friss példa volt a növekedés jelentős cégek elfogadó bitcoin, mint a Dell, a Tiger Direct, és a Wikipedia. Ezt megkönnyítette, hogy kiad bitcoinokat meg ezek a cégek vásárolnak termékeket, vagy az adományok. Azonban ezek a cégek használja fizetési feldolgozó cégek, amelyek automatikusan átalakítani az összes bitcoin dollárt. Ezért minden vásárlás növelte a bitcoin hirdetést a piacon. A növekedés a Bitcoin kiadások a nagyobb cégek bízták, ami a csökkenés a Bitcoin ára a $ 650 és $ 300 júliustól októberig.

Összességében ha a fundamentális elemzés, a kereskedők keresni makro változásokat, amelyek hatással lehetnek a meglévő kereslet és kínálat bitcoin. Ilyen lehet például a kormány jár, hogy lehetővé tegye, vagy megtiltják a bitcoin kereskedés, új termékek, hogy növeljék a fogyasztók vásárlási az bitcoin, vagy csalás vállalatok, amelyek várhatóan csökken a felhasználók érdekeinek a nem hagyományos arány termékek.

Technikai elemzés

Technikai elemzés a legnépszerűbb módja a kereskedők elemzik az eszközök árában. Ellentétben a fundamentális elemzés, amely hasznos lehet meghatározó hosszú távú változásokat a kereslet és kínálat, technikai elemzés jobb rövidtávú mozog. Szeretem használni ezt az analógiát leírásakor technikai elemzés. Csakúgy, mint egy hőmérőt használunk hőmérséklet mérésére, technikai elemzés intézkedések a kereslet és kínálat.

Népszerű technikai elemzés példák trend vonalak, support / ellenállás vonalakat és Bollinger sávok.

Trend vonalak Trend vonalak diagramok megtekintésére használják-e kereslet növekszik-e vagy sem. A növekvő tendenciát mutatja, a kereslet folyamatosan nő, míg lefelé trendek azt mutatják kínálat emelkedik. Az alábbi példában, emelkedtek körül $ 350 és $ 385, két nap alatt. Az emelkedő trendvonal mutatott következetes kereslet növekedése a Bitcoin. Traders lehet használni egy ilyen tendencia, és fogja megvenni, amíg a trend megtörik. Alternatívaként tudnak rövid bitcoin, ha a tendencia szünetek, amely azt jelentené, rövid távon a kereslet csökkent.

Support / Resistance: Support vonal mutatja területein vásárlás kereslet, míg ellenállás vonalak mutatják területein a közelmúltban a kínálat. Az alábbi példában, miután az árak Bitcoin fölé emelkedett 370 $, aztán leesett, és visszapattant magasabb többször is. A zöld vonal azt mutatja, hogy nem volt támogatást $ 370, ahol nem volt kereslet a bitcoin tartotta áresést. Ezen információ felhasználásával a kereskedő lehet vásárolni közel $ 370, mint ahogy kinéznek a növekvő kereslet, hogy álljon az árak magasabbak. Ők majd eladni, ha az árak alá csökken $ 370, ami azt jelzi, hogy a rövid távú kereslet eltűnt.

Bollinger sávok: Név után az alkotó John Bollinger, Bollinger szalagok egyike a legnépszerűbb technikai indikátorok elemzése során az árak valuták. Bollinger szalagok (piros vonal) intézkedés áringadozást. Amikor az árak eléri az alsó sáv, az gyakran azt jelenti, hogy az árak oversold és ugrál kerül sor hamarosan. Ennek az ellenkezője igaz, amikor az árak elérik a felső Bollinger sávok. Amikor kereskedés Bollinger szalagok, a legjobb, ha kombináljuk őket más műszaki intézkedés, mint csak a vásárlás az alsó sávban, amikor az árak támogatást vagy egy emelkedés.

Ezt a cikket elő vendég hozzászólás DC mágnások, ahol valós idejű árak és a technikai elemzés Bitcoin és más digitális valuta ingyenesen elérhető a mi chart oldalakon.

Ha szeretné megtalálni, hogyan lehet használni a jelenlegi visszaesés a Bitcoin ára, hogy a nyereséget megtudja, hogyan lehet rövid eladni Bitcoinin ez a következő rövid cikket.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Reddcoin forradalmi változása: a Velencei Poque (Pro-Velocity) bizonyítása

Post Altcoin

Bitcoin és a pénz jövője

Post Altcoin

Bitcoin pénztárcák: inkább webalapú szoftvert szeretne, vagy inkább mobilra készülne?

Post Altcoin

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni

Post Altcoin

Mi a Dogecoin, a jótékonysági érme?

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

Milyen típusú gyógyszer az Altcoins?

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

Darkcoin hozzáadva Darknet kábítószer piacterekhez