Mi az Altcoins és az ICO - Bitcoin Whiteboard kedd | Hungarian.lamareschale.org

Mi az Altcoins és az ICO - Bitcoin Whiteboard kedd

Mi az Altcoins és az ICO - Bitcoin Whiteboard kedd

A mai téma altcoins és nemzetközi áruszervezeteknek. Ebben az epizódban, megyünk át néhány a különböző cryptocurrencies ki és magyarázza mik nemzetközi áruszervezeteknek. Tehát kezdjük!

Altcoins vagy alts rövid, olyan cryptocurrencies amelyek nem Bitcoin. A szó altcoin rövidítése az alternatív érméket. Tehát litecoin, Ripple, Dashor bármely más nem-Bitcoin cryptocurrency minden csoportjába tartoznak a altcoins.

Most akkor kérdezd meg magadtól: „Miért is kell altcoins az első helyen?” A válasz egyszerű: a Bitcoin nem tökéletes. Általában altcoins megpróbál létrehozni egy jobb vagy eltérő változata Bitcoin.

Például litecoin egy alt, amely megerősíti tranzakciók gyorsabban Bitcoin. Dash és Moneroare altcoins, amelyek középpontjában a névtelenség szempont, ami tranzakciók szinte lehetetlen nyomon követni. Minden altcoin saját „egyedülálló dolog” ez nem a legjobb.

Altcoins is változhat a Bitcoin, ahogy ők bányásznak. Például a Bitcoin bányászat algoritmus az úgynevezett SHA-256, míg litecoin bányászati ​​algoritmus az úgynevezett Scyrpt. Különböző algoritmusok igényelnek különböző hardver, hogy az enyém.

A másik dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy ha egy altcoin viszonylag új, vagy nem olyan jól ismert, akkor valószínűleg nehezebb vásárolni, és lesz kevesebb pénztárcák, amelyek támogatják.

A mai napig, több ezer altcoins vezettek be a piacra, de csak egy maroknyi sikerült szert jelentős következő hasonló Bitcoin. Az egyik módja annak, hogy kitaláljuk, melyik altcoins egyre népszerűbb a mérésével piaci sapka.

A piaci sapka azt jelenti, hogy mekkora egy érme piacon dollárban kifejezve. Ez számítják ki, hogy számos forgalomban lévő érmék és megszorozzuk a dollár árfolyam. Ha például van 16 millió bitcoin forgalomban, és az ár egy Bitcoin 2500 $, a piaci kapitalizáció Bitcoin lenne 40 milliárd dollárt.

Hosszú ideig, a Bitcoin piaci sapka 90% -át a teljes cryptocurrency piacon sapka. Ma, amikor több altcoins egyre figyelem és örülnek az ár, a Bitcoin piaci sapka teszi ki kevésbé a teljes cryptocurrency piacon sapka, amelynek már sikerült meghaladhatja a 100 milliárd dollárt 2017-ben.

Hogyan valóban úgy dönt, amelyben érme befektetni?

Az első és legfontosabb, azt javaslom, olvassa el a altcoin ha érdekel. Győződjön meg arról, hogy érti, mi teszi egyedivé és nézd meg, hogy van értelme az Ön számára. A legfontosabb nem fektetnek egy érme, csak azért, mert a buzz körülötte.

Sok érmék ott alkalmazzák az úgynevezett „szivattyú és a dump” rendszerek. Ez azt jelenti, az érme alkotók generál egy csomó hype adott érme annak érdekében, hogy az embereket, hogy fektessenek be, és fújja fel az érme ára. Miután az érme felértékelődik az alkotók értékesíti teljes érme egy profit, míg összeomlik az ár miatt a hatalmas kiárusítása. Ez a művelet a legtöbb befektető egy csomó felesleges érmék és senki eladni őket.

Egyebek meg kell vizsgálnia a tartalmazza az érme piacon sapka ez ad egy ötletet, hogyan jól ez altcoin érkezett a közösségben.

Azt is javasoljuk, bekapcsolódnak a érme közösség. Általában a legtöbb nagy érme az egy hivatalos fórum, a Facebook-csoport, subreddit és más helyeken összejövetel, ahol lehet kérni a fejlesztők az érme bizonyos kérdésekre. Egy erős közösség egy fontos előrejelzője egy érmét sikeréhez.

Most már tudom, mi altcoins van, és tudunk lépni a következő témánkhoz, amely szorosan kapcsolódik-nemzetközi áruszervezeteknek.

Mi az ICO?

ICO jelentése eredeti érme áldozatul. A kifejezés az a hagyományos finanszírozási ciklus, IPO (vagy első nyilvános ajánlattétel).

IPO leírására használják a dob egy új cég a tőzsdén, vagy más néven megy nyilvános. A cél egy IPO eladni állomány a cég annak érdekében, hogy tőkét a nyilvánosság számára.

Nemzetközi áruszervezeteknek másrészt eladni érmék, más néven token, mint úgy, hogy támogasson egy konkrét projekt. Az általános elképzelés, hogy ha hiszel a projekt sikeres lesz, akkor vásárolja meg a zsetont, hogy a hatalom a projekt előzetesen a kedvezményt, és akkor képes lesz arra, hogy eladja azokat később nyereséggel miután azok projekt sikeres.

Nézzük ezt a folyamatot le egy kicsit tovább.

Amikor egy cryptocurrency cég akar indítani egy új projekt révén ICO, létrehoz egy elemzést. A whitepaper olyan dokumentum, amely megállapítja, hogy mi a projekt is szól, mit igényel a projekt teljesíti, hogy mennyi pénzre van szükség a projekt, és milyen hosszú az ICO a projekt tart.

Miután a ICO van beállítva, a nyilvánosság lehet kezdeni befektetés az ICO által küldött pénzt a projekt és a fogadó projekt zsetonokkal vagy érméket cserébe.

Ha a pénz által felvetett ICO nem felel meg a minimális szükséges forrásokat a Fehér Könyvet, a pénz visszakerül a támogatókat, és az ICO minősül sikertelen. Ha az alap követelmények teljesülnek a megadott időkereten belül, az alapító csapat most kap munkát, és hogy a projekt életre használata révén a bevont tőke.

Összefoglalva, nemzetközi áruszervezetek olyanok, mint a Kickstarter a crypto projektek.

A legjobb példa a nagyon jövedelmező ICO volt az eladás előtti a Ethereum zsetont. A 2014 közepéig, egy Ether token (más néven ETH) értékesített mintegy 40 cent. Ha vásárolt száz dollár értékű ETH akkoriban, ha lett volna egyenértékű 75.000 dollárt 2017-ben.

Ma már egyre több projekt megpróbálja utánozni sikere Ethereum a ICO. Nemzetközi áruszervezeteknek folynak át a Ethereum platform, és ezért meg kell vásárolni a Ethereum token, az úgynevezett éter, annak érdekében, hogy részt vegyen bennük.

A közelmúltban nagy mennyiségű nemzetközi áruszervezeteknek okozott Ethereum ára, hogy tüske és elárasztják a Ethereum hálózat. Ez okozta késleltetett vagy sikertelen tranzakció, ami a felfüggesztés Ethereum kereskedelmi több csere és a problémák ICO finanszírozást.

A legrosszabb példa egy katasztrofális ICO van a DAO. A DAO vagy decentralizált autonóm szervezet, projekt sikerült emelni 150 $ értékű Ethereum. Azonban röviddel az ICO véget ért, a hacker sikerült lecsapolni a harmadik a felvett összegnek egy hiba miatt a Ethereum kódját.

Ez a válság, és a különböző vélemények, hogyan kell kezelni szakadáshoz vezetett a Ethereum hálózat kialakítása, valamint mind a Ethereum és Ethereum klasszikus altcoins.

Csakúgy, mint bármely más pénzügyi eszköz, ahol lehetőség van a nagyszerű jutalom is van, nagy a kockázata is, és nemzetközi áruszervezetek tartalmaz egy hatalmas kockázatot jelent.

Nemzetközi áruszervezeteknek lehet tekinteni magas kockázatú gambles on cryptocurrency startup cégek. Sokan ma befektetni nemzetközi áruszervezeteknek nem azért, mert hisznek ebben a projektben, hanem azért, mert csak szeretnénk, hogy a gyors nyereség. Ez viszont, létrehoz egy általános hype mielőtt a projekt elindul.

De ahogy a buzz elhalványul, a projekt alkotói és a korai befektetők szeretnék, hogy pénzt le az asztalra, így kezdődik eladási hatalmas mennyiségű jelzőt. Ez okozhatja az ár meredeken csökken.

A másik dolog, hogy fontolja meg, hogy a bár létrehozásához ICO ma elég alacsony. Míg folytat IPO igényel ahhoz, hogy egy csomó szabályozás nemzetközi áruszervezeteknek hagyja az egész nehézkes eljárás szerint pénzszerzési kizárólag cryptocurrency amelyet még meg kell szabályozni.

Szeretne létrehozni egy ICO?

Csak hozzon létre egy fényes honlap bemutatja a koncepció, hozzon létre egy digitális eszköz, egy kis crypto Celeb mondani szép dolog, és eladni a beruházási eszközök közvetlenül az emberek szerte az interneten. Nem is kell, hogy legyen egy működő termék.

Ezek az alacsony belépési korlátok hozni a hatalmas mennyiségű alacsony minőségű projektek, amelyek soha nem fogja látni a napvilágot. Ez lehet az oka annak a ténynek, hogy az alapítók nem rendelkeznek a szükséges készségekkel, hogy a projekt végrehajtásához, vagy azt, hogy az ICO volt, csak egy sima átverés kezdeni.

El tudod képzelni, hogy ez egy csaló álma vált valóra. Minimális befektetési idő és pénz, akkor kap tonna emberek, hogy küldje el a pénzt anélkül, hogy bármilyen jogi kitettség vagy kötelezettség a nyilvánosság számára.

Annak érdekében, hogy hangsúlyozzák a absurdness mennyi „buta” pénzt költenek nemzetközi áruszervezeteket egy fejlesztő odáig ment, hogy létrehoz egy hely az úgynevezett „Haszontalan Ethereum Token”.

A honlapja szerint:

„Te szó, amely a pénzt valaki az interneten, és egyre teljesen felesleges jelzőket cserébe.

Nincsenek „esettanulmányt,” nem „termékek”, és nem „szakértők”. Csak te, én, a nehezen megkeresett Éter, és a bevásárló listát.”

Meglepően elég, még a haszontalan Ethereum Token projekt sikerült emelni több mint hatvanezer dollárt.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy pénzt veszít egy ICO nem a szándékolt átverés, de mivel a hacker manipuláció. Például nem is olyan régen egy hacker sikerült feltörni egy ICO weboldalt, és megváltoztathatja a Ethereum ICO betét címet saját Ethereum címét. Ez okozta több mint $ 7.000.000-ről neki. Persze, hogy a pénz most örökre elveszett.

Összefoglalva, nemzetközi áruszervezetek kell tekinteni kockázatos, mint a szerencsejáték. Mivel a visszafordíthatatlan és szabályozatlan jellege cryptocurrency, akkor gyakorlatilag kizárt, ha az ICO kiderül, hogy egy teljes átverés, vagy csődbe megy.

Tehát hogyan tudod, ha kell befektetni egy ICO?

Nos, először is meg kell tudni, hogy mit befektetni. Ez azt jelenti, meg kell venni az időt, hogy olvasni az ICO tanulmányunkat, a kutatás a projekt alapítói és vegyenek részt a közösség körül.

Is, győződjön meg, hogy a zsetonok a projekt kerül kiosztásra. Nemzetközi áruszervezeteknek amelyek rendelkeznek a oroszlánrészét zsetonok az alapítók a végén eladja ezeket tokeneket annak érdekében, hogy a gyors profit után ICO véget ér.

Egy másik fontos kérdés, hogy mennyi pénzt felvetett és milyen célból?

Ha nincs sapka az összeget felemelkedik, a projekt kaphat túlfedezett. Több pénzt, mint amire szükség is hátráltathatja a projektfejlesztés, mint a lustaság, és nem egyértelmű fókuszt bekövetkezett. Néhány projektet sikerült, hogy több tízmillió dollárt, mielőtt az első kódsor is írt.

A legfontosabb, hogy soha ne fektessenek be valamit, amit nem értek.

Összefoglalva, nemzetközi áruszervezetek egy új formája, amely crowdfunding nagyon kevés ember érti. Ha még csak most kezdődött cryptocurrencies és nemzetközi áruszervezeteket, akkor valószínűleg kell csinálni egy szép összeg a további kutatást, mielőtt elkötelezné a pénzt minden projekt olyan izgalmas, mint amilyennek hangzik.

Ez összegeket fel ma. Remélem élvezték ezt a leckét a Bitcoin faliújság, kedd és találkozunk....a egy kicsit.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk Stellar Lumens-et 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

Post Altcoin

A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

A drágakövek mindenkit a Crypto-hoz hoznak

Post Altcoin

Három egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásának elkezdéséhez