A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én) | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)

Szerint a Bgold pályán, visszatérve Bitcoin miningto otthoni felhasználók teremjen nagyobb decentralizáció. Azonban hatalmas Russianand JapaneseBitcoin bányászati ​​műveleteket terveznek 2018, úgy tűnik, hogy a Bitcoin bányászat központosítás problémája lassan megoldása is.

A férfi mögött Bgold, Jack Liao, szintén a vezérigazgató LightningASIC, a Hong Kong-székhelyű cég, amely bányák nagyrészt litecoin és gyárt cryptocurrency hardver. Ez biztosan nem véletlen, hogy LightningASIC termel multi-GPU bányászat egység, amelynek jelenleg fennálló 913 db. Amennyiben Bgold sikerül piaci részesedésének távol Bitcoin, LightningASIC nagy előnyt jelent mind a bányászat az új altcoin és eladási bányászok érte.

Mivel a Bcash és Segwit2x villa ugyanolyan átlátható pénzügyi motivációjú önérdek, nehéz kiválogatni LightningASIC intézkedéseit. Arra Bitcoiners nem kompenzált ingyenes altcoins ezek spin-off villa a zavart és zavar amit okoztak számára elviselhetetlen lenne. 

Hogyan bizton állíthatjuk Bitcoin arany

Bármilyen bitcoin (BTC) tartott a Bitcoin walletat amikor a villa bekövetkezik megadja neked azonos mennyiségű BTG. Ez csak akkor, ha van, hogy a privát kulcs a tárca, így nincs csere pénztárcák alkalmazni.

Bár a villa fog bekövetkezni október 25-én, csere valószínűleg csak nyitott Bgold kereskedési egy héttel később, november 1 Ez időt ad a technikai kérdéseket kell megoldani minden résztvevő számára.

Most nincs egyértelmű utasítások állnak rendelkezésre hogyan oszlik meg BTC a BTG. Feltételek és szoftver / hardver walletsare még nem döntött arról, hogy akkor támogatják ezt a villát.

Ha részt a Bitcoin készpénz split, az eljárás hasonló lesz, bár valószínű, simább, mint cserék és pénztárcák volt a gyakorlat és több felkészülési idő. Mint mindig, a legfontosabb dolog az, hogy megvédi a Bitcoin privát kulcsokat, mivel BTC értéke jóval magasabb, mint a BTG években.

Figyelmeztetés: Óvakodj scammerswho ígéretet, hogy az Ön BTG korai ha megosztja a Bitcoin privát kulcs velük. Legalább egy ilyen átverés webhely jelenleg működik. Megosztása a privát kulcs a Bitcoin pénztárca megosztás teljes ellenőrzést minden és az összes bitcoin ott. Óvakodik!

Bitcoin Gold: Tartás vagy Sell?

Amikor találgatás a jövőben ára Bgold, a legközelebbi példa, hogy kövessék Bcash. Ez elvárható, Bgold, hogy egy jóval alacsonyabb áron, mint a dob Bcash elérni. Bgold élvez jóval kevesebb támogatást bányászok, a vállalatok, és mi lehetne nevezni az „anti-Core közösség.”

Az én személyes elvárás, hogy Bgold kezdetben kereskedelmi, -10% Bitcoin értékét legfeljebb valószínűleg közelebb 5%. Elvárom magas volatilitás november 1-jén, amikor elindul a cserék, majd éles sell-off, a későbbi szivattyúk, és (attól függően, hogy milyen Bgold alakul) folyamatos csökkenést. Más szóval, látni fogjuk megismételni a Bcash minta, de alacsonyabb árszintet.


Bcash beárazott Bitcoin a HitBTC csere, augusztus 1. - október 9, 2017-ben

Okai Optimizmus

A Bgold csapat úgy tűnik, hogy több szakmailag illetékes mint Bcash a fejlesztőknek. Bgold a GitHub repositoryappears aktívabb, mint Bcash azon, például. Ellentétben Bcash honlapján Bgold azon nem fut Wix, noob-barát honlap készítő.

Tekintsük a technikai különbségek Bitcoin és a különböző trónkövetelők annak koronát:

Mivel Bcash szándékosan elutasította a Bitcoin SegWit frissítés, Bgold felkarolta azt. Így Bgold másolhatja közelgő Bitcoin fejlesztések, mint például Lightning Networks.

Úgy tűnik, hogy Bgold tervezi megváltoztatni címformátumok túl örvendetes változás történt, hogy megakadályozza a véletlen küldését BTC villa-érme címeket.

Továbbá Bcash újonnan kialakuló Nehézségi algoritmus (EDA) készített kiszámíthatatlan blokkidőiről, amelyek vagy túl lassan vagy túl gyorsan. Bgold egy főre blokk nehéz kiigazítás valószínűleg nehézségekbe ütközik a saját.

Ezek a technikai szempontok vezetnek, hogy elhiggyem, hogy Bgold jobb esélye van a hosszú távú fenntarthatóság, mint Bcash. Mivel a vonzó kilátás otthon bányászat Bitcoin, Bgold végül elnyeli sok Bcash értékét. Azonban, mint egy egyszerű klón, kétségesnek tűnik, hogy ez lesz nagy hatással a Bitcoin is.

Okai pesszimizmus

Bgold eredetileg bejelentették, ICO, bár ezek a korai bejelentések Azóta már (sikertelenül) átengedni az interneten. Finoman fogalmazva, úgy tűnik, hogy a BTG terv átesett több változata.

Komoly kérdés marad, hogy vajon LightningASIC és partnerei lesznek bányászat BTG között a villát és a tőzsdei bevezetésében dátumokat. Ez a fajta midstream pre-én fog küldeni ilyen erős átverés jelek LightningASIC ostobaság lenne, hogy megpróbálja azt.

Egy másik lehetséges probléma az, hogy Bgold és SegWit2x még nem hajtották végre visszajátszás védelmet. Hacsak ezt a funkciót adunk hozzá, a küldő BTG, a felhasználó esetleg véletlenül küldeni BTC is, ami lehet egy költséges tévedés.

Frissítés: Bitgold oldalára állítja, hogy Replay védelmet adunk hozzá.

Figyelmeztetés: elkerülni kereskedelmi BTG (és S2X), amíg visszajátszás védelem a helyén van!

Tovább kényszerítő ok arra, hogy a mogorva Bgold hogy egyszerűen nincs valós igény rá. Arra BTG indítani, mint egy újabb Equihash érme előnye nélkül Bitcoin nevét és tranzakciós előzményeit, mennék jórészt észrevétlen. Az egyetlen ok, Bgold az érdekes, hogy ez lesz a szabadon terjeszthető a Bitcoin számára. Ha a többség Bitcoin tulajdonosai ellenséges rá, akkor az tank.

További figyelmeztetések tekintetében Bitcoin Gold, nézd meg ezt a Reddit menet. Miközben a menet talán túl kemény, egyetértek azzal, hogy a vásárlás Bgold kockázatos és legjobb elkerülni.

Úgy vélem, a kérdés csak az, hogy mennyi Bgold dump és mikor. Kezében egy kis százaléka (talán 5% -25%), hosszú távon, hazárdjáték jövő fejjel, úgy tűnik, nem teljesen ésszerűtlen.

Itt a Bgold kereskedési tervet

A következő az én személyes veszi Bgold, és nem minősülnek befektetési tanácsadás.

Míg kirúgtam az én Bcash a lehető leghamarabb, én valószínűleg sokkal inkább a beteg stratégiát Bgold. A Bcash, volt az előnye, hogy képes eladni, mielőtt a legtöbb más piaci szereplők. Ez nem valószínű, hogy a helyzet Bgold. Várok nagy rohanás eladni, ha megy él.

Hacsak Bgold süllyed nyom nélkül fel elindítása, Bcash történelem azt sugallja, hogy ez jobb, hogy várjon egy későbbi szivattyú eladni. Ha egy határidős piac fejlődésével a BTG-hasonlít Bitfinex a BT1 és BT2 zsetonok Bitcoin és SegWit2x-ez nagyban segíti a döntést, hogy mennyi Bgold (ha van ilyen), hogy eladja elindításánál. Úgy tűnik azonban, mint a legtöbb cserék elhallgatták Bgold ebben az időben, így a határidős piac valószínűleg nem jelenik meg.

A következtetés, Itt van 3 dolog amivel maradnak Hard Fork:

  1. Győződjön meg róla, hogy a Bitcoin vannak a tárca, hogy ellenőrzik a privát kulcsot (lásd a fulllist tárca itt). Néhány példa Electreum, hardver pénztárca (Ledger, Trezor, stb), és Exodus.
  2. Kerülje ügyletek után nem sokkal a villát.
  3. Miután megkapta a teljesen világos nyissa meg az új érméket. Ezen a ponton, akkor át őket egy kijelölt pénztárca, vagy eladni őket.

Kövesse Bitcoin Arany fejlemények a hivatalos Bitcoin Arany Twitter fiókot.

Mi a véleményed a Bitcoin Gold? Szeretném hallani őket a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar készen áll

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) A valódi névtelen kriptográfia

Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére