Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

NEM (XEM) egy decentralizált, peer-to-peer cryptocurrency és blockchain platform indított 2015. Március Azóta nőtte ki magát a Top 10 cryptocurrency piaci sapka több mint $ 1800000000 (abban az időben ennek a írás).

Vannak 9000000000 XEM érmék, amelyek előtt jöttek létre a dob. NEM Java nyelven íródott, és épült az alapoktól kezdve, annak érdekében, hogy kérdésekkel foglalkoznak, amellyel számos cryptocurrencies ma (mint például a könnyű használat, a sebesség, és a skálázhatóság).

Itt van 3 Főbb jellemzői NEM:

Igazolása fontossága

NEM bevezetett egy új funkció, hogy blockchain technológia néven igazolása fontossága (POI). Ez némileg hasonlít igazolása a tét, de ez magában foglalja a több változó. NEM-mel POI, a több érmét egy felhasználó-és több ügylet teszik-annál nagyobb jelentőséget nem kapnak. Ez a hatás arra ösztönzi aktívan használó XEM érmék, ahelyett, hogy egyszerűen tartjuk őket.

Aratás

Ahelyett, hogy a bányászat, NEM szolgáltatással rendelkezik betakarítás. Nem igényel semmilyen speciális hardvert, de kezdeni a betakarítást, ha nem kell, hogy legalább 10.000 felruházott XEM érméket. Aki a szupercsomópontok (lásd alább) és a feldolgozási műveletek fizetnek feldolgozásával a kifizetéseket a hálózathoz.

Az előnye, hogy a betakarítás, hogy használ sokkal kevesebb áramot, mint a bányászat, ami azt jelenti, alacsonyabb tranzakciós díjak. Mint ilyen, NEM egy sokkal energiahatékonyabb cryptocurrency mint Bitcoin (BTC).

Szupercsomópont Program

A SuperNode programrewards akik futnak aktív csomóponttal. Nagy teljesítményű csomópontok segítséget nyújt a hálózat. Azok találkozó sávszélesség, lánc magasság, ping, és a társadalom követelményei vannak véletlenszerűen kapott díjat. Annak érdekében azonban, hogy részt vegyenek a programban SuperNode, akkor kell legalább 30 millió XEM.

1. Lépés: kiválasztása NEM pénztárca

Ha úgy döntött, hogy NEM a megfelelő befektetés az Ön számára, akkor szinte biztosan szeretne egy NEM pénztárca tartani a XEM érmék biztonságos. Az alternatív tartja az érmét cserék. Kivéve, ha azt tervezi, napi kereskedés, én nagyon ajánljuk tárolására érmék cseréje biztonsági okokból.

Sajnos, amikor a NEM pénztárca, akkor nem kell nagy lehetőségeket. Az egyetlen igazi lehetőség van a NEM Nano pénztárca, egy asztali pénztárca, amely kompatibilis a Windows, Mac és Linux.

Van még egy NEM Mobile Walletthat lehet letöltött keresztül az Android- vagy iPhone App. De az asztal pénztárca általában azt tartják a legjobb megoldás. Ezért a NEM mobil pénztárca Vegyes fogadtatásban részesült, melyek idézik összeomlik, és a hibákat.

A 7 egyszerű lépés a letöltése> NEM Nano Wallet
 

Itt, elviszlek lépésről-lépésre a letöltés és a telepítés a NEM Nano Wallet:

  1. Menj a NEM Downloadspage, és válassza ki a megfelelő verziót a pénztárca: Windows, Mac vagy Linux.
  2. Töltse le a pénztárca, és nyissa fel. Ezután látni fogja a felületet. Kattintson a „Regisztráció”.
  3. Megtalálja van egy választás a pénztárca típusok: Egyszerű Pénztárca, Brain Wallet, és privát kulcs Wallet. Azt javasoljuk, hogy válassza Egyszerű Wallet.
  4. Adjon meg egy nevet a pénztárca. Az „egy hálózat kiválasztása” részben tartsa meg az alapértelmezett beállítás a "Mainnet. Ezután adja meg a biztonságos jelszó.
  5. Kattintson a "Create Egyszerű Wallet. A tárca elmenthető mint a.wlt fájl, amely a saját kulcsot.
  6. Amikor letölti the.wlt fájlt, akkor be kell mutatni egy „fiók biztonsági figyelmeztetés” oldalon. Mindenképpen olvassa el az információkat, és ellenőrizze, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a pénztárca fájlt, privát kulcs, és a jelszó letöltött. Azt javasoljuk, hogy tárolja a privát kulcs nem elérhető. Következő kattintson a „Egyetértek.”
  7. Te most a bejelentkezési oldalon. Válassza ki az újonnan telepített pénztárca, és írja be a jelszót. Kattintson a „Bejelentkezés”. Akkor most kell tenni, hogy a felület, és készen áll, hogy menjen!

2. Lépés: Vásárlás NEM

Most, hogy a NEM Wallet be van állítva, itt az ideje, hogy megvásárolja a XEM érméket. Van néhány különböző lehetőségek állnak rendelkezésre:

A csere, vásárlás NEM a fiat.

Ez a vásárlás csak akkor lehet elvégezni keresztül egy pár kisebb cserék, mint például Exrates (XEM / USD) és LiteBit.eu (XEM / EUR).

Vásároljon BTC, és cserélje ki XEM ugyanazon a platformon.

Tudod, hogy ez a vásárlás a nagyobb cserék, mint a Bittrex, Poloniex vagy HitBTC. Abban az esetben, Bittrex, akkor is kicserélik Ethereum (ETH) a XEM. Ez talán a legjobb lehetőség áll abban a pillanatban.

Vásároljon BTC, majd átadja egy másik csere előtt kereskedés azt XEM.

Az utolsó opció vásárol BTCon csere, amely nem rendelkezik NEM (például Coinbase, Kraken, vagy Gemini). Ezután átadja egy másik csere, annak érdekében, hogy a csere azt NEM.

Vásárlás NEM keresztül Changelly

Egy másik lehetőség az, hogy megvásárol egy BTC árfolyam a választás, akkor cseréld a XEM tőzsdén nevű Changelly. Ez a csere egyedülálló abban az értelemben, hogy szinte nincs ellenőrzés szükséges.

Csak iratkozzon fel az e-mail, és akkor csere Bitcoin vagy más titkosítási számára NEM 30 percen belül. Ügyeljen arra, hogy nézd meg ezt Changelly felülvizsgálat és közvetlenül összehasonlítani Changelly másik cryptocurrency csere nevű shapeshift.

Következtetés

NEM egy nagyon átlátható és nyomon követhető cryptocurrency. De ugyanúgy, mint a Bitcoin, hogy kevés az olyan adatvédelmi funkciók. Bár nem forradalmi, NEM egy nagyon funkcionális érme. Az a tény, hogy ez a Top 10 cryptocurrency bizonyítéka annak működését. Bár nincs sok NEM Pénztárca áll rendelkezésre, az NEM Nano Wallet jól működik. Vásárlási NEM egyszerű ahhoz, hogy számos cserék kínálnak NEM / BTC pár.

Van már egy élmény NEM? Szeretném hallani róla, így csak hagyjuk egy megjegyzést alább.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Post Altcoin

A Ripple Implosion

Post Altcoin

A Reddcoin hivatalosan is kiadja a POSV-t - a 2. augusztusban kezdődik (most élő)

Post Altcoin

Befektetési stratégiák

Post Altcoin

Bitcoin, mint hosszú távú befektetés

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

Mi a Dogecoin, a jótékonysági érme?