Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató | Hungarian.lamareschale.org

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Ön valószínűleg hallott Ethereum, amely a második legértékesebb cryptocurrency a világon, jelenleg csak a második Bitcoin. Te is hallott Ethereum Classic, amely jelenleg rangsorolva, mint az 5. Legnagyobb altcoin szerint a piaci sapka.

Ez a rövid útmutató elmagyarázza a különbséget a két érmét, és hogyan lehet vásárolni Ethereum Classic. Ha keres az „egyéb” Ethereum olvassa ezt a bejegyzést.

Mi a különbség a Ethereum és Ethereum Classic?

A történet megy vissza az első felében a 2016, amikor a projekt az úgynevezett theDAO (rövid decentralizált autonóm szervezet) próbál építeni egy decentralizált vállalat tetején a Ethereum hálózat.

Keresztül ICO theDAO crowdfunded több mint $ 140 millió éterben (Ethereum valuta), a legnagyobb crowdfund történelem abban az időben, amit küldtek be kell zárni egy okos szerződést.

Röviddel azután a crowdfund véget ért, egy hacker kihasználva egy kritikus hibát a szerződés kódját, lehetővé téve számára, hogy lefolyjon az alapok theDAO egy másik szerződést az ő ellenőrzése alatt.

A Ethereum fejlesztőcsapat, amelyek közül sok résztvevő theDAO projekt voltak döbbenve. Ethereum sokkal kisebb volt akkoriban, theDAO tartott mintegy 14% az összes éter létezését és ETH ár zuhant. Módja miatt a theDAO szerződés writtten, Ethereum fejlesztők már egy hónappal a hacker indulhat elvezetését ki az összeget.

A javasolt megoldás az volt, hogy állítsa vissza a teljes Ethereum blockchain a pont a támadás előtt került sor, és a kód megváltoztatása úgy, hogy theDAO befektetők vonható vissza a befektetési és kap a ETH vissza. Alapvetően írta át a történelmet, valami, amit nem lehet a valódi decentralizált megváltoztathatatlan főkönyvi.

Vannak, akik nem szeretik a rollback ötlet egyáltalán -, hogy amikor Ethereum Classic született. Az érvelés ment az alábbiak szerint:

Az egyedülálló ajánlat a Ethereum folyamatban van egy megállíthatatlan kódot, egy olyan rendszert, amelyben kód jog, és amit programozni bele akkor fut, és senki sem tudja megállítani. Vitathatatlanul ilyen rendszer nem veszi figyelembe, ha a kód szilárd, vagy úgy viselkedik, mint tervezett, csak futtatja.

Az a tény, hogy a Ethereum fejlesztőcsapat tudták visszavonni theDAO talány volt figyelmeztető jel, hogy sok. Ha néhány telefonhívást között néhány kulcsfontosságú pártok és néhány darab kódot megváltoztathatja a Ethereum blockchain, hogyan megállíthatatlan ez valójában?

Az út Ethereum Classic hívei látom, ők az eredeti Ethereum. Ezek segítségével az eredeti kódot nélkül a visszatérés, és jelentős következőket. Végtére is, amelynek több száz millió dollár értékű piacon sapka azt jelenti, sok ember vásárol a Ethereum klasszikus paradigma.

Abban az időben az osztott miatt sok a bizonytalanság, mind ETH (Ethereum) és ETC (Ethereum Classic) volt néhány elég illékony ármozgások. Az osztott már idézett, mint az oka a hanyatlás az ár tartott közel egy évben. Azóta láttam a trend változása és mindkét pénznemben tapasztalt erős ár növekedés.

Hogyan vásároljon Ethereum Classic 3 egyszerű lépésben

1. Lépés - ETC pénztárca

Mivel mobil megoldás akkor a multi-valuta pénztárca Coinomi, amely lehetővé teszi a különböző típusú eszközök, ETC, hogy egyikük. Coinomi működik az Android és az iOS hamarosan túl.

ClassicEtherWallet CX egy Chrome-bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy tartsa ETC könnyedén, anélkül, hogy igénybe a web pénztárca meghosszabbítása óta használják a helyi lite pénztárca.

A legbiztonságosabb megoldás tárolására ETC egy Hardware pénztárca. Ledger Nano Shas natív támogatást biztosít az ETC és könnyen használható, hogy tartsa ETC hűtőházak. Akkor olvassa el Ledger Nano S reviewhere.

Van még egy teljes értékű Mist pénztárca, ami a natív szoftver fut Ethereum kiigazított dolgozni Ethereum Classic. Tudod kap ez a GitHub, és légy része a hálózat.

2. Lépés - Vásárlás Ethereum Classic

Platformok, mint eTorodon't kapsz tényleges hozzáférést a pénzeteket, és nem tud küldeni érméket eToro másoknak. Az egyetlen dolog, hogy lehet tenni a platform vásárolni és eladni Ethereum Classic Fiat valuta (azaz dollárban, euróban, stb.) Jelentése ez a platform jó, ha csak akarok spekulálni az ár.

Jelenleg 3 fő cserék, ajánljuk a vásárlás tényleges ETC, ezek Poloniex, Bitfinexand Kraken.

Kraken és Bitfinex teszi, hogy vásárolni ETC a Fiat valuta, valamint a Bitcoin. A Poloniex azonban csak akkor lehet kereskedni a Bitcoin az ETC (nem tud elhelyezni USD, EUR, vagy bármely más Fiat valuta ott).

Majd gyorsan végigvezeti a folyamat vásárol azt Poloniex.

  • Jelentkezzen be, hogy a csere.
  • Érvényesítse az e-mail címét kattintva az érvényesítési linket elküldjük Önnek.
  • A jobb felső sarokban, ahol a „Mérleg” lap, pont rá, és nyomja „betétek és kivonás”.
  • Kattintson a „Deposit” a Bitcoin (BTC) vonal, ez ad egy Bitcoin címet, hogy küldje el a Bitcoin, hogy annak érdekében, hogy finanszírozza a fiókjába.
  • Menj vissza a „Exchange” lapra a bal felső sarokban. Használja a keresősávot keresni ETC és kattintson rá.
  • Töltsük meg a kívánt árat, denominált BTC, és a kívánt összeget. Láthatjuk a lényeg, hogy mennyi BTC fog ez kerülni, majd kattintson a „Vásárlás”.

Ha a megadott árat feletti piaci ár, akkor megkapjuk a megrendelést teljesíteni elég gyorsan. Ha ez a piaci ár alatt, akkor ahhoz hozzá kell adni a könyvben. Miután az eladók eléri azt a pontot, hogy hajlandó eladni ezen az áron, a rendelés kerül végrehajtásra, és az ETC lesz megvásárolható.

3. Lépés - visszavonja a Ethereum Classic saját pénztárca

Ha elkészült a vásárlás, ne felejtsük el, hogy az érméket a csere, mivel ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az irányítást a pénzt, és minimálisra csökkenti a bizalmat teszel harmadik felek, például a cseréket.

Menj a pénztárca, amit választott, és kap egy fogadó címét. Ügyeljen arra, hogy kövesse a bevált gyakorlatok, mint a mentés a pénztárca (lásd a teljes pénztárca bemutató itt).

Miután az ETC címét visszamenni Poloniex. A „Deposit & visszavonása” lapon keresse meg az ETC vonal és hit „visszavonása”.

Tedd meg a címet kapta az Ön pénztárcáját, úgy döntött, az összeget, ami kell a teljes összeget, amit nem aktívan kereskedő, és a hit „Visszavonás”. Ne feledje, hogy néhány napi és havi visszavonása határértékek vonatkoznak, és növelje őket, akkor ellenőriznie kell a személyazonosságát a csere.

Végeztél!

Remélem, most már jobb megértéséhez, hogy mi Ethereum Classic és miért létezik. Ha bármilyen további észrevétele vagy kérdése van, bátran hagyja a a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan vásárolhat a Litecoin Paypal, hitelkártyával vagy banki átutalással?

Post Altcoin

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

Post Altcoin

Mi a Dogecoin

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

Hogyan kereskedjünk Bitcoinokat és NEM kapjuk meg?

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

10 Hasznos eszközök a Bitcoin piacához való kapcsolódáshoz

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez