Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Sokak szerint a potenciális versenytárs Ethereum, EOSis egy blockchain alapú platform, amely támogatni fogja a decentralizált alkalmazások (Dapps). Dapps futni egy decentralizált, peer-to-peer hálózat, hanem a központosított szerverrel. Nem igényel egy harmadik fél vagy közvetítő. Ehelyett közvetlenül csatlakozni a szolgáltatók és a felhasználók.

Dan Larimercreated EOS (ami Ethernet Over SONET). Ő is a társalapítója BitShares és Steemit.

Fogva design, EOS kíván több méretezhető és rugalmas, mint Ethereum, ami megkönnyíti a fejlesztők számára, hogy hozzon létre a decentralizált alkalmazások. EOS tette az alábbi állítások:

  • Hogy nem lesz tranzakciós díjak
  • Hogy megvan a lehetősége a több millió tranzakció másodpercenként

Ugyanakkor a projekt még mindig a korai szakaszában jár, így nem rendelkezik működő termék még.

EOS finanszírozzák keresztül az értékesítés zsetont. Ez egyedülálló, hogy egy milliárd ERC-20 tokeneket is elosztva egy év alatt. Más szóval, mindenki egyenlő eséllyel vásárolni zsetont.

1. Lépés: kiválasztása EOS Wallet

Bár jelenleg nincs hivatalos EOS pénztárcák, EOS használja ERC-20 tokent. Mint ilyen, akkor tárolja az EOS tokenek egy ERC-20 kompatibilis pénztárca. Van néhány különböző típusú tárca rendelkezésére:

Asztali tárcák tárolása EOS

Jaxxand Exodusare az egyik legnépszerűbb asztali pénztárcák EOS. Mindketten több cryptocurrency pénztárca, amely elérhető Windows, Mac és Linux. Tény, Jaxx is elérhető az Android és iOS.

Mindkét Jaxx és Exodus van shapeshift épült, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű kereskedési cryptocurrencies.

Hardver tárcák tárolása EOS

Használhatja a Ledger Nano Sand Trezorhardware pénztárca tárolására ERC-20 zsetont. De akkor kell csatlakoztatni a hardver pénztárca MyEtherWallet.

Mind a Edger és Trezor pénztárcák kompatibilis a Windows, Mac és Linux. Ők népszerű lehetőség, hogy a nagyobb biztonságot, mint a legtöbb egyéb tárca típusú.

Web tárcák tárolása EOS

Vitathatatlanul a legjobb pénztárca tárolására a EOS jelzőt a MyEtherWallet. Ellentétben sok online pénztárca, ez egy nyílt forráskódú, amely lehetővé teszi, hogy tárolja Ether a saját számítógépén, nem pedig a saját szerverek. Ez a funkció teszi, hogy sokkal biztonságosabb, mint a legtöbb internetes pénztárca, ha már az irányítást a pénztárca adatait.

Mobil pénztárca számára tárolása EOS

Jaxxis is kínál a mobil eszközök. Más szóval, akkor tárolja az EOS ERC-20 zsetont androidos vagy iOS-eszközön. Jaxx támogat különböző cryptocurrencies, és van egy nagyon intuitív interfész, ami különösen alkalmassá teszi a kezdők számára.

2. Lépés: az EOS csere

Mivel EOS tokenek állnak rendelkezésre számos nagy cryptocurrency cserék, hogy könnyű lesz az Ön számára, hogy vásárolni őket bárhová is található.

Itt egy lista a legnépszerűbb opció:

Vásárlás EOS Binance

Indított 2017-ben Binancehas rövid időn belül az egyik legnépszerűbb cryptocurrency cserék. Ez szerepel több tucat altcoins, beleértve EOS zsetont. Sajnos, csak feltöltheted Binance fiókot cryptocurrencies, ami lehet kissé korlátozza. Azonban, ha megvan a lehetőség, hogy a BTC és ETH pár.

Vásárlás EOS Kraken

Mint Binance, Krakenhas mind BTC és ETH párok EOS. Azonban Kraken kicsit több rugalmasságot. Például, akkor alap fiókját EUR, USD, JPY és CAD.

Kraken ismert, hogy viszonylag könnyű regisztrálni, és felajánlotta viszonylag alacsony díjakat. Azonban a teljesítménye az utóbbi időben elszenvedett csúcsidőben kereskedési alkalommal.

Vásárlás EOS HitBTC

HitBTCis egy cryptocurrency csere Európában van. Ez számos különböző cryptocurrencies, beleértve EOS. Akkor fizess segítségével EUR vagy USD. Bár a csere könnyen használható, nem kell a legjobb online hírnevét, hiszen sok azt állítják, hogy nem átlátható. Meg kell kezelni HitBTC óvatosan, mivel ez egy szabályozatlan csere.

Vásárolja EOS keresztül shapeshift

Míg az összes többi cryptocurrency cserék ebben a listában törzskönyvezendő ShapeShiftrequires nincs személyes adatait nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy csere sok különböző cryptocurrencies EOS. A díjak a meredek oldalon, de ez egy kis árat kell fizetnie a kényelem és a magánélet, hogy az ajánlatokat.

Vásárlás EOS Bithumb

Bithumbis egyik legnagyobb cserék Dél-Koreában, és ez a legnagyobb kereskedelmi volumene EOS. Azonban, ha éppen található Dél-Koreában, ez talán nem a legjobb választás az Ön számára, mivel azok csak akkor fogadja el KRW. A csere viszonylag egyszerű a kezdők számára, és ez a kis-hez, amennyire fejlett kereskedelmi funkciókat.

Vásárlás EOS Bitfinex

Bitfinexis egyike azon kevés cryptocurrency cserék egy EOS / USD párt, így ez egy népszerű lehetőség mindenki számára vásárol EOS. Azonban ez nem egy különösen kezdő-barát platform, mert van egy meglehetősen bonyolult felület.

Vásárolja EOS Cash

Ellentétben a Bitcoin, jelenleg nincs életképes módon vásárolni EOS készpénzzel. Ez a helyzet valószínűleg változni, ha az EOS platform indult. Akkor is mindig vásárolni Bitcoin utánvéttel LocalBitcoins, akkor azt a kereskedelmi EOS egy nagy cryptocurrency csere. Ez a folyamat azonban sokkal bonyolultabb lehet, mint szükséges.

Vásárolja EOS Hitelkártya

Nagyon kevés cryptocurrency cserék lehetővé teszi, hogy vásárolni crypto egy hitel- vagy bankkártyát. A legjobb megoldás az, hogy Coinbaseor CEX.IO. Akkor vásárolhat másik cryptocurrency (például Bitcoin vagy Ethereum) a hitel vagy betéti kártya. Akkor majd át egy másik csere, cserélném el EOS, vagy kereskedelmi azt közvetlenül EOS keresztül Changelly.

Vásárolja EOS PayPal

Hasonlóan egy hitelkártya, nincs módja annak, hogy közvetlenül vásárolni EOS PayPal. Azonban, ha hajlandó vásárolni egy másik cryptocurrency és cserélném el EOS, akkor megnézzük LocalBitcoins és VirWOX.

Ismét azt kell kereskedni a cryptocurrency megvásárolt EOS keresztül Changelly, mert nem lehet közvetlenül vásárolni EOS az opciók a fent felsorolt.

3. Lépés: Visszavonja az EOS tokeneket a pénztárca

Ne felejtsük el, soha nem hagyja el érmék vagy zsetonok egy csere. Ha egy kereskedelmi platform vásárolni EOS mint a fentiekhez, győződjön meg arról, hogy vonja vissza a pénzek, amelyek cserébe a saját személyes pénztárca. Ezért van védve, ha a csere meghackelésének vagy fizetésképtelenné válik.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Fogadjon a World Cupon a BlackCoin fogadással

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Hogyan vásároljon Namecoin (Paypal, hitelkártya, készpénz) - 100% biztonságos és egyszerű

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja

Post Altcoin

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

Post Altcoin

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatunk Zcash-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni