Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Megjegyzés: Ha keres vásárolni Dash kereskedelmi célokra csak akkor érdemes megnézni Plus500 Dash CFD kereskedés. Tartsuk szem előtt, hogy ha a kereskedelmi CFD-k a tőke veszélyben van.

Dash Digitális készpénz

Dash egy népszerű nyílt forráskódú, peer-to-peer (P2P), decentralizált cryptocurrency kínál számos előnnyel Fiat valuta, Bitcoin és más cryptocurrencies. A Dash Core csapat áll körülbelül 50 alkalmazottja, akik folyamatosan javítjuk a protokollt. Összpontosítva könnyű használat, az expozíciót és a technológiai fejlesztések, elvárják Dash, hogy egy hosszú távú játékos a cryptocurrency térben.

Dash indult körül $ 11 az elején 2017-ben és nőtt értékben több mint 200 $ egész évben a piaci sapka több mint 1,5 milliárd $. Ez jelenleg az 5. Legnagyobb altcoin odakint.

Milyen előnyei vannak a Dash?

Szerint a Dash cég honlapján, Dash „digitális készpénz” költhető bárhol. Dash lehetővé nevű funkció PrivateSendthat keveri érmék Masternodes annak érdekében, hogy ez szinte lehetetlen nyomon követni a tranzakció az elejétől a végéig.

Dash is van egy vonás hívott InstantSend, amely lehetővé teszi a kifizetések megerősíteni kevesebb mint egy másodperc alatt, miközben elkerüli a kettős ráfordítási problemthat közös érdeke más cryptocurrencies. Ezen túlmenően, Dash biztonságos, mivel a tranzakciók megerősítik bányászok, akik együttesen a fogadó szerverek ezreit szerte a világon.

Egyszerűen fogalmazva, Dash lehetővé teszi az emberek vásárolni hétköznapi tárgyak a lehető leggyorsabban és bizalmas, mint azok a készpénzzel.

Milyen előnyei vannak a kötőjel több mint Bitcoin?

Dash számos előnnyel Bitcoin, mivel biztosítja szinte azonnali, zártkörű ügyletek. Ez a két tulajdonság együtt kiváló minőségű biztonsági valószínűleg lehetővé teszi folyamatos elfogadása, különösen a valós tranzakciók, amelyek megkövetelik a sebesség és az anonimitást.

Reálisan, Bitcoin soha nem jelennek meg a hétköznapi használatban tranzakciók, mint a vásárló a tej és a kenyér, kivéve, ha a mag protokoll drámaian megváltozik. Emellett bárki, aki úgy dönt, adatvédelmi Dash át Bitcoin, mivel Bitcoin nem teljesen anonim.

Akar vásárolni néhány Dash? Itt vannak a lépések:

1. Lépés - a Dash Wallet

Megkezdése előtt a folyamat vásárol Dash szüksége lesz, hogy egy Dash pénztárca. Hasonlóan Bitcoin pénztárca, vannak különböző típusú Dash tárca. Nagy mennyiségű Dash mindig hardveres pénztárca. Ha csak „játszik” a valuta egy mobil vagy asztali pénztárca fog tenni is.

Dash Hardver Wallet

Egy Dash hardver pénztárca ről Trezor, KeepKey vagy Ledgeris a legbiztonságosabb módja, hogy használja és tárolja Dash hosszabb ideig.

Dash Desktop Pénztárca

A legegyszerűbb módja annak, hogy tárolja és használja Dash, hogy egy asztali pénztárca, mint a Electrum Dash Wallet. Azonban ez a pénztárca nem sok a kívánatos tulajdonságok, mint a InstantSend és PrivateSend ezért nem lehet a legjobb választás azok számára, akik keresik a teljes körű funkcionalitást.

Aki keres az összes előnyeit a Dash kell használniuk a Dash Core walletavailable Mac, Linux és Windows.

Dash Mobil pénztárca

Vásárlási Dash vagy cryptocurrency, beleértve a Bitcoin, gyakran jóval bonyolultabb, mint amilyennek lennie kellene, hogy bárki, aki az új ebben az iparágban. Azok, akik már rendelkeznek Bitcoin egyszerűen cserélném el Dash számos különböző cryptocurrency csere honlapok (pl Changelly, shapeshift).

Sajnos, az emberek, akik megpróbálják kicserélni fiat az Dash szembe helybeliekkel. Bárki, aki részt vett a cryptocurrency tér egy ideje tudja, hogy milyen nehéz szokott lenni, hogy megvásárolja a Bitcoin. Ne aggódjon, az idők változnak, mint ahány új utakat, hogy megvásárolja Dash közvetlenül készpénzt, megbeszéljük rövidesen.

Vásárlás Dash bankkártyával

CEX.io- Alapítva 2013 CEX.io egyik legrégebbi vállalat a játékban. Amíg nem tudja megvenni Dash keresztül ügynöki szolgáltatás, akkor használja a csere és a letéti pénz keresztül a hitelkártya.

EToro- platformok, mint eToro nem adnak tényleges hozzáférést a pénzeteket, és nem tud küldeni érméket eToro másoknak. Az egyetlen dolog, hogy lehet tenni a platform vásárolni és eladni litecoin Fiat devizanem (dollár, euró, stb.) Jelentése ez a platform jó, ha csak akarok spekulálni az ár. Ez a módszer csak akkor érvényes, ha él az Egyesült Államokon kívül.

BitPanda- Lehetővé teszi, hogy vásárolni Dash hitelkártyával, Skrill számla, átutalás vagy SOFORT transzfer. Vásárlás az Bitpanda ellenőrzést igényel, és a vásárlás határok viszonylag alacsony (600 euró). BitPanda kapható Európában csak.

Vásárlás Dash egy átutalás

Kraken- másik nagy tiszteletnek altcoin csere. Kraken lehetővé teszi, hogy finanszírozza a fiókját USD vagy EUR elektronikus átutalás útján, majd vesz Dash közvetlenül.

AnyCoinDirect - egy weboldal, ami viszonylag könnyen vásárolhat Dash közvetlenül egy átutalás az ügyfelek számára, akik található Európában. Ők a legnagyobb cryptocurrency csere Európában és a díjak nem túl drága. Miután ellenőrizte, hogy kb 2 napig, hogy megkapja Dash.

Vásárolja Dash közvetlenül készpénz

Dash ATM

# 8211; Három helyszínen, az Egyesült Államokban, Oregon, Floridában és New York, ahol a felhasználók megvásárolhatják Dash közvetlenül egy ATM. Míg a díjak magasak, ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy megszerezzék Dash. ATM helyszínek megvásárolni BTC és egyéb cryptocurrencies megtalálható a CoinATMRadar.

WallofCoins - A felhasználók is megvásárolható Dash egy közel azonnali ára egyszerűen letétbe készpénzt egy helyi bank számos országban, mint az Egyesült Államokban. Ezenkívül WallofCoins kapható Kanada, Brazília, Németország, Lettország, Lengyelország és a Fülöp-szigeteken.

A chat ügyfélszolgálat kiderült, hogy el tudja adni a Dash szinte az aktuális piaci árfolyam, mivel ezek letéti szolgáltatás, egyszerűen kezében egy eladó érmék őket. Azáltal, ez letéti szolgáltatás, képesek, hogy megkönnyítse a Fiat az cryptocurrency tranzakció viszonylag olcsón és küldje Dash közvetlenül a vásárlók gyorsan.

Miután készpénzbefizetés ellenőrzést, ez kb 15 perc alatt, hogy megkapja Dash. Mikor jön le, hogy az emberek, akik szeretnének vásárolni Dash közvetlenül készpénzzel megteheti körülbelül 1% díjat, elkerülve, hogy megvásárolja Bitcoin először. Meg kell jegyezni, hogy az emberek, akik szeretnének vásárolni Bitcoin is erre a WallofCoins, a folyamat egyszerűsítése beszerzési cryptocurrency jelentősen.

Az Exchange Bitcoin A Dash

Miután befejeztük a vásárlás Dash ne felejtsük el, hogy mozog az érméket a személyes pénztárca. Soha ne hagyja érmék cseréje, mivel lehet elveszett vagy ellopták. Miután az érméket eléri a pénztárcájába hivatalosan saját Dash.

Szüksége van további információra? Nézze meg Dash hivatalos dokumentáció

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás

Post Altcoin

A drágakövek mindenkit a Crypto-hoz hoznak

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Az Ethereum 6,4 millió dollárt emel a Genesis Sale első negyedévében

Post Altcoin

A Zöldek Kritikus Valutacsata

Post Altcoin

Mi a Litecoin?

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

Bitcoin pénztárcák: inkább webalapú szoftvert szeretne, vagy inkább mobilra készülne?