Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya | Hungarian.lamareschale.org

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Megjegyzés: Ha keres vásárolni Peercoin Paypal vagy hitelkártya kereskedelmi célokra csak nézd meg FXOpen kripto kereskedés. 

Peercoin (PPC / PPCoin / Peer-to-Peer-érme) egy digitális valuta, amely alternatívát a Bitcoin. Ez különbözteti meg magát a többi altcoins segítségével igazolás tét / igazolás munka (nem tudom, hogy ez mit jelent? Jó....me sem).

Abban az időben az írás ezen a poszton Peercoin piaci sapka 126.411 BTC, és ez a harmadik legnagyobb altcoin. Ez is egy inflational valuta, ami azt jelenti, hogy minél több ember használja, több Peercoins állnak rendelkezésre. Még egy utolsó dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy a tranzakciós díjat Peercoin magasabbak, és a költség 0.01 PPC minden tranzakció. Ez teszi ezt a pénzt sokkal kevésbé likvid, mint Bitcoin vagy litecoin például.

Peercoin is tekinthető környezetbarátnak, mivel az energiafogyasztás bányászati ​​lesz lényegesen alacsonyabb, mint amit a Bitcoin vagy litecoin igényel.

Ma a fő csere, hogy foglalkozik Peercoins van BTC-E. Mivel nincs módja annak, hogy pénzt befizetni a BTC-E Paypal vagy hitelkártya szükségünk lesz, hogy először vásároljon néhány Bitcoin Paypal vagy hitelkártya keresztül VirWoxand majd ezeket a Bitcoin be Peercoins.

1. Lépés - Vásárolja Bitcoin Paypal vagy hitelkártya keresztül VirWox

Ide VirWoxand hozzon létre egy fiókot. Ha úgy találja magát gondjai a folyamat a fiók létrehozásakor megtalálja a teljes magyarázatot itt. Ha a számla jön létre akkor finanszírozza a fiókot Paypal vagy hitelkártya. Tartsuk szem előtt, hogy napjai szerint a számla már aktív lesz egy max betét összeg rendelkezésre áll.

Miután letétbe pénzt lehet majd vásárolni SLL azzal, hogy a pénz és cserélném el BTC. Az új felhasználók számára ez eltarthat akár 48 órán keresztül, hogy a fiókját megerősítette kézzel, hogy a BTC fiókjában, így nem kell aggódnia, ha nem látja a Bitcoin azonnal.

2. Lépés - Vigye az Bitcoin a BTC-E

Amint látod, a Bitcoin fiókjában az ideje, hogy mozgatni őket, hogy a CS-E. Először ki kell regisztrálnia / jelentkezzen be BTC-E, és hozzon létre egy Bitcoin címet. Ezt úgy tehetjük meg, kattintson a „alap” és kattintson a „Befizetés” mellett Bitcoin.

Most menj vissza a VirWox és kattintson a „Kifizetés”. Ön képes lesz majd küldeni azoknak a Bitcoin a BTC-E cím imént generált.

3. Lépés - Vedd meg Peercoins

Miután a Bitcoin jelenni BTC-E az ideje, hogy menjen a BTC / PPCexchange és vesz néhány Peercoins. Miután a tranzakció befejeződött akkor képes lesz arra, hogy a Peercoins a „források” szakaszában BTC-E.

Végeztél!

Befejezésül azt szeretném mondani egy pár dolgot. Először ez a folyamat tarthat 1 óra és 2 nap attól függően, hogy milyen gyorsan a srácok VirWox jóváhagyja fiókjába, és átviheti a bitcoin. Másodszor, ez a folyamat sok tranzakciós díj, mert akkor megy keresztül 2 különböző cserék így tartsa szem előtt. Ha azt szeretnénk, alacsonyabb díjak mindig lehet használni a szokásos vezetékes átviteli módot, de ez még tovább tart.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

A Dogecoin állam

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

Fluttercoin: új ötlet a Bitcoin alternatíváiban

Post Altcoin

Mi a Litecoin?

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Mi a Reddcoin?

Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Bitcoin pénztárcák: inkább webalapú szoftvert szeretne, vagy inkább mobilra készülne?