A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató | Hungarian.lamareschale.org

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Gondolom, már hallotta a Darknet, Sötét web vagy Mély web előtt. Ha még nem ez fog robbantani a fejedben. Ha van, akkor valószínűleg kíváncsi, hogyan lehet hozzáférni ezekhez a rejtett Internet sarkok.

Mielőtt olvasni tovább:

Ez valószínűleg lesz az egyik leghosszabb poszt írtam a 99Bitcoins hanem a legérdekesebb mind közül. Ha csak azt, hogy menjen előre, és megtanulják, hogyan kell elérni a Darknet átugorhatja a bejegyzés alján és nézze meg a videót bemutató. De itt van az üzlet:

Akkor nem sokat bárhol Darknet megértés nélkül ez szolgáló alapokat, ezért érdemes lehet maradni az egész post. Ígérem, nem fog csalódni...

A Darknet / Dark Web VS. A mély web

A legtöbb ember összezavarodnak között Deep Web és a Darknet. The Deep Web kifejezés minden része az interneten, amely a kereső nem talál. Ez bármi lehet biztonságos egyetemi levéltárak, könyvtári adatbázisok, a tagok csak weboldalak egészen a Darknet amely fogok beszélni röviden.

De hogy ezt:

A mély web feltehetően 100-szor nagyobb, mint amit az úgynevezett „felszíni web”, ami az, amit te és én böngészhet a keresőprogramok, mint a Google, a Yahoo! és a Bing. A legtöbb mély web nem gonosz semmilyen módon, csak tartalom tiltva a keresőmotorok, biztonsági okokból.

Vannak mély keresőmotorok, melyek segítségével tárja egy részét, megtalálja a teljes listát itt őket. De itt jön az érdekes része a mély web:

A Darknet. Egy része az interneten, hogy nem érhető el a keresők egyáltalán, és még sok más. Ez egy névtelen interneten. A Darknet senki sem tudja a személyazonosságát, és senki sem tudja, ki mögött bármely honlapján. Ez az, ahol az emberek mennek keresni dolgokat, ha nem akarja, hogy megtalálják. Hangok hátborzongató? Ez….

De még a Darknet nem minden rossz. Egy nagy része is normális fórumok, blogok, esszék stb Mivel a védelem által kínált Darknet és rejtett szolgáltatások aktivisták elnyomó rezsimek szabadon cseréljenek és szerveződnek.

És akkor ott van a rossz dolgokat: szerződés gyilkosok, gyermek pornó, a kábítószerek és egyéb csúnya dolog, amely ugyanazt a hasznot az anonimitás, mint a jó helyek.

A TOR hálózat

Vannak különböző „adatvédelmi hálózatok” minden tagjai az egyes számítógépek lehetővé teszik számukra, hogy hozzon létre egy decentrilized interneten. Mindegyik adatvédelmi hálózatok (más néven anonimitás hálózat) része a Darknet. Ebben a bejegyzésben fogunk összpontosítani csak az egyik legnépszerűbb - a TOR hálózat.

Ezek a honlapok körül TOR hálózat ismert TOR szolgáltatás orhidden szolgáltatások, és mivel TOR és a mély web nem indexelt a keresőmotorok csak akkor tudjuk meg őket könyvtárak.

Hogyan maradjunk névtelen szörfözés a Darknet / Dark Web

Ahhoz, hogy hozzáférhessen a Tor hálózat van, hogy névtelen marad, ez nem kérés, ez egy előfeltétele. Mindez a különleges nevű böngésző, elég meglepő, TOR. TOR áll a „The Onion Router”, akkor kapta a nevét az a tény, hogy annak érdekében, hogy felfedje a mag felhasználó a böngésző, akkor meg kell hámozni a sok réteg ki, mint egy hagyma.

Használhatja TOR a szörfözést az interneten gyalogos (a mindennapi interneten, és tudom, és a szeretet) név nélkül, vagy tudja használni, hogy hozzáférjen a Darknet.

Itt az üzlet:

Amikor belépünk a gyalogos interneten, akkor közvetlenül kommunikál weboldalak. De amikor belépsz a honlapon keresztül TOR ez, mint kér egy másik felhasználó kérni egy másik felhasználó kérni egy másik felhasználó letölteni a weboldal információkat az Ön számára. Ez természetesen egy leegyszerűsített magyarázat, hanem az általános elképzelés az, hogy a kommunikáció ugrál körül sok különböző számítógépek, és ez teszi nagyon nehéz követni, aki valójában megtekintésére egy honlap, e-mailben, vagy az esetleg más intézkedés.

Azt is teszi az internet-kapcsolat rendkívül lassú, de most itt van, mit kell tudni a TOR:

Ez egy ingyenesen letölthető böngésző, akkor kap itt. A böngésző épül fel a Firefox böngésző a nyílt forráskódú, így elég intuitív. Miután letöltötte és indítsa el fog csatlakozni a TOR hálózat és te jó menni.

TOR hálózat eredetileg létre az amerikai hadsereg, hogy kommunikálni névtelenül. Még mindig billenő kormány fájlokat - nincs nyitva a nagyközönség számára - a Darknet. Mivel a szövetségi és más kormányok maguk a Darknet, nem tartja megvalósíthatónak rendelni TOR, hogy állítsa le.

Navigáció a Darknet vagy Sötét Web

A felszínen csak egy nagy különbség a szörfözés az Darknet és szörfözés a „normál” web. URL-ek nem néz ki, mint bármi, amit olvasni. Ezek véletlenszerű karakterfűzérek majd a kiterjesztése „.onion”.

Például, ha elindítja TOR és menjen erre URL: http://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ akkor éri DuckDuckGo kereső a TOR hálózat. DuckDuckgoisis egy kereső, amely hangsúlyozza védő keresők magánéletét, és elkerüli a szűrő buborék személyre szabott keresési eredmények között. Ha megpróbál hozzáférni ugyanaz az URL a Chrome segítségével például akkor nem szabad megengedni, hogy megtekinthesse.

Az egyik fő források navigálás honlapok az Darknet keresztül könyvtárakat. TheHiddenWiki egy példa a TOR weboldal könyvtár, amely segítségével tud hozzáférni egy normális böngésző is. Tartsuk szem előtt, hogy egyes oldalak már figyelembe offline, nem mindegyik fog működni. Ez az HiddenWiki URL a TOR hálózat: http://zqktlwi4fecvo6ri.onion/wiki/index.php/Main_Page.

Mivel tartva a kapcsolatot névtelen igényli pattogó körül a kapcsolat, észre fogod venni, hogy a szörfözés TOR rendkívül lassú képest normál böngészés. Azt hiszem, hogy ez is az oka a legtöbb honlapok néz ki, mint ők tervezték a 1990-es években.

Ez még jobb:

Mivel néha honlapok otthont a személyi számítógépek, ez teljesen lehetséges, hogy nem lesz képes hozzáférni a helyén, mert a számítógép csak leállt. Más oldalak igényel kiegészítő védelmi intézkedéseket, és csak teszi egyedi belépését. Ne feledje, ez egy teljesen más univerzumban, hogy semmit sem tud, és az egész élmény olyan, mint utazás vissza az időben.

Bitcoin szerepét a Darknet / Dark Web

Bitcoin fontos szerepet játszik az egész Darknet. Mivel tartózkodó anonim kulcsfontosságú, Bitcoin az egyetlen pénznem fizethet ott. Ellentétben a „normál” web szinte minden más honlap a „Bitcoin elfogadás” megjelölés megjelenik rajta. Mivel a Bitcoin pszeudo-névtelen természete, ez a tökéletes valuta hatalomra egy ilyen ökoszisztémát.

Tulajdonképpen crypto valuta és a „privacy hálózatok”, mint TOR sok a közös vonás. Mindketten igényelnek hálózat egyes számítógépek futtatni, szemben egy fő kiszolgáló. Ez az úgynevezett „elosztott számítás”, és a számítógép elnevezése csomópontokat.

A probléma akkor jelentkezik, amikor az emberek nem kapnak ösztönzést, hogy működik csomópontok ami lehet, hogy a hálózat lassú és megbízhatatlan. A Bitcoin hálózat nem ösztönző minersto fenntartani a hálózat, hanem az egyes csomópontok még mindig nem kapok semmilyen jutalmat, és ez problémákat okozhat.

További biztonsági - a VPN

Bár senki sem tudja a személyazonosságát ha TOR, néhány ember, mint egy kiegészítő védelmi réteg, és csatlakozni Tor keresztül a Virtual Private Network (VPN). Ennek az az oka, hogy bár te névtelen, akkor is azonosítható a TOR a „valami”.

Itt a csúnya igazságot:

Vezetékes megjelentetett egy cikket vissza 2014-ben az úgynevezett „Használja az adatvédelmi szolgáltatásokat? Az NSA valószínűleg követőjével”, amely bemutatja, hogyan az NSA a címkézés, akik azonosították a TOR. Egy VPNallows, hogy csatlakozni az internetre egy távoli szerveren, amely található az országból, és az ezekhez lehetetlen nyomon követni.

Ízelítő a Darknet / Dark Web

Én nagyjából egy n00b az Darknet. Kinyitottam a HiddenWiki és megpróbálta felvenni a legérdekesebb helyek, amit találtam. Mivel ez a poszt már határos életkorának megfelelő tartalmat nem fogom kapcsolni a tényleges weboldalak, csak próbálja megosztani a saját tapasztalat.

Tudom kategorizálni én tapasztalatom szerint a mix jó és rossz között. A jó része azt szörfözés körül honlapok, amelyek mind a szólásszabadságról, cseréje az ötletek és a csoportosítás emberek együtt a közös ügyért. Íme egy példa egy idézet egy website hívott Alpha-7-Bravo (http://opnju4nyz7wbypme.onion):

Ez Lexington Green. Használja ezt a helyet vita- és együttműködési tevékenységek, mint a gyűléseket, tiltakozó felvonulások, stb... Bármilyen üzenetét támogatják az erőszakot vagy terrort taktikát eltávolításra kerül.

Másrészt, akkor a gonosz weboldalak. Azok, akik eladni hamis útlevelek és azonosítók különböző országokban, lehetővé teszi, hogy megszerezzék fegyverek és lőszer, sőt (idézem) rom valakinek az életét azáltal, hogy őket letartóztatták keresztül hacker.

Ez a fajta ad egy rossz érzés tudni, hogy az ilyen honlapok léteznek a világon, de azt hiszem, ez inkább filozófiai vita a jó vs gonosz. Ellentmondások nagyon gyakori körül Darknet mint talál biztonsági szakértők és bűnügyi hackerek ugyanazon vitafórum eszmecsere.

Tartsuk szem előtt, ez nem csak a terroristák, hogy él a Darknet ez is a kormány ügynökei, és ez nem csak a bűnözők, ez is jogalkalmazók. Így készülj egy kört, ha azt tervezi, hogy vizsgálja meg magad.

A 2 perces útmutató elérésével Darknet / Dark Web

Fontos biztonsági lépéseket, ha a Darknet / Dark Web

  1. Kapcsolja ki a szkriptek futtatásához a TOR opciók (kattints a gombra, mielőtt a címsorba). Ez azért van, mert a legtöbb oldalak Darknet büntetőjogi jellegűek. Ha a föld, lehet, hogy szeretné nyomon követni le. És szkriptek segítségével létrehozott JavaScript veszélyes lehet, ha sikerül tárolni valamit a számítógépen.
  2. Gondolja meg kétszer, mielőtt rákattint bármelyik linkre, amit nem tudom, ki működteti a honlapon, és ha ezek közül bármelyik linkek vezetnek. Csak ismert könyvtár eléréséhez hitelesített célpontok.
  3. Ne töltsön le semmit a számítógéphez. Nem BitTorrents és letöltés nélkül, mert azok adja el a tényleges IP amikor tárolja a dolgokat, hogy a számítógépen.

Egy utolsó figyelmeztetés

Ezt a bejegyzést írt oktatási célokra

Ha szeretné használni a Darknet, csináld a saját belátása szerint, és a saját kockázatára. Győződjön meg arról, hogy tisztában legyenek bármilyen következmények, amelyek követik. Úgy vélem, hogy az információ egy csodálatos dolog, és hogy az internet lehetővé teszi számunkra, hogy vizsgálja sok csodálatos helyeken, hanem sok sötét is, a biztonságos és mindig győződjön meg arról, hogy alkalmazzák a helyes ítélet.

Ha bármilyen érdekes tapasztalatokat szeretné megosztani az utazások során a mély web Szeretném hallani őket a megjegyzés rovatba alább.

Források és további szól:

Hogyan lehet elérni a mély web vagy Darknet

A kezdő útmutató, hogy megvizsgálják a Darknet

Darknet vagy Deepnet

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan kérheti Bitcoin készpénzét és eladhatja Bitcoinnak (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Post Altcoin

Hogyan vásároljon Namecoin (Paypal, hitelkártya, készpénz) - 100% biztonságos és egyszerű

Post Altcoin

Mi a Feathercoin

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar készen áll

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival

Post Altcoin

Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval

Post Altcoin

Reddcoin forradalmi változása: a Velencei Poque (Pro-Velocity) bizonyítása

Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás