8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést | Hungarian.lamareschale.org

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Mivel úgy tűnik, valami új történik a Bitcoin féltekén minden nap egy csomó ember azt kérdezi, mi a legjobb módja annak, hogy naprakész. Mindegy, hogy a legfrissebb híreket, vagy a Bitcoin ára itt 8 módja, amely segít lépést tartani a korral.

Az asztalon - a legjobb Bitcoin hirdetések körül

Saját Bitcoin Gadget (Windows)

Ez az ingyenes gadget megmutatja a teljes mennyiségű érmét az Ön tulajdonában, mennyit érnek, és akkor is csatlakozhat a bányászati ​​medence megjeleníthető jutalmak és egyéb adatokat. A widget írta BitcoinTalk tag Domchiand nemrég gördült ki egy új, frissített összeomlását követően Mt.Gox.

Bár a honlap tűnhet egy kicsit árnyékos azt már tesztelt több BitcoinTalk memberswhich bizonyultak, hogy legyen „Biztonságos, egyszerű és tiszta.”

Bitcoin Ticker (Mac)

Ez az ingyenes alkalmazás, amit személyesen használni fog róni Bitcoin ticker a Mac OSX bar a képernyő felső részén. A ticker tudja mutatni árak akár 7 különböző cserék.

Internet böngészés - Legjobb Bitcoin hírportálok

R / Bitcoin (osztályzat # 52 az interneten | 133.012 olvasó)

Bár Reddit egy link benyújtása hely az egész az elmúlt 18 hónapban meg is találtam, hogy a legjobb forrása a Bitcoin híreket. Először is, a legtöbb érdekes híreket eléri egyébként. Másodszor, a legérdekesebb híreket szivárgás és informális történetek érkeznek ott is.

Coindesk (osztályzat # 3667 web | # olvasók ismeretlen)

A becsült több millió látogató havonta (az adatok nem teljesen pontos), Coindesk jelenleg a vezető Bitcoin honlapján. Eltérően más weboldalakon Coindesk nem szállít szponzorált üzenetét ami a történeteket egy kicsit megbízhatóbb. Tartsuk szem előtt, hogy közzéteszi mintegy 10 üzenetét minden nap, ami megnehezíti, hogy kövesse valamikor.

A tanácsom az lenne, hogy iratkozzon fel a napi hírek frissítés és csak sovány a címsorokba naponta egyszer. Valamilyen oknál fogva a feliratkozást a napi híreket csak a mobil versionof honlapján (fura...).

DCMagnates (osztályzat # 135050 web | # olvasók ismeretlen)

Ha keres hírek mellett kereskedelmi tanácsadás majd DCMagnates talán a legjobb lehetőség. Az oldalon kellékek széles címlapokon és a kereskedelmi elemzés Bitcoin, litecoin és egyéb kripto-valuta esetében. Ismét a legjobb módja annak, hogy naprakész lenne, hogy iratkozzon fel a napi frissítések e-mailben.

Mert a mobiltelefon - a legjobb Bitcoin-alkalmazások

Bitcoin-ellenőrző (Android) - 50.000 felhasználó értékelt 4,7 3427 felhasználók

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy ne csak a legfrissebb árakat, hanem a beállított riasztás adott körülmények között. Például, ha az ár megy felfelé vagy lefelé egy bizonyos precent vagy összeg.

ZeroBlock (iPhone | Android) - 50.000 felhasználó osztályzat 4-840 gyűjti a felhasználók

Az app, hogy megvásárolta Blockchain.infoallows megtekintheti legfrissebb piaci árak, Bitcoin hírek és incompasses Bitcoin számológép. Bitcoin ára riasztások is rendelkezésre állnak. Úgy tűnik, hogy az iPhone verzió jobb, mint az Android ont ez hitelminősítő a 4.5 mivel az Android verzió 3.6.

99Bitcoins' mobilalkalmazás (Android) - Több mint 1000, Névleges 4.6 43 felhasználók

Természetesen nem hagyja ezt a bejegyzést említése nélkül a saját Bitcoin app. Talán nem olyan divatos, mint a többi apps, de ez lesz a munka. A mi app lesz képes nyomon követni a legújabb Bitcoin ára 4 különböző cserék, a legfrissebb híreket Bitcoin 7 különböző forrásokból, és megjeleníti a Bitcoin ára widget a telefon kezdőképernyőn.

Bármilyen más módon, hogy naprakész, amelyek nem szerepelnek itt? ossza meg az alábbi megjegyzéseket. 

Ps

Ha azt szeretnénk, hogy maradjon a régi iskola, és kap egy fizikai újság körülbelül Bitcoin nézd meg Bitcoin Magazine, van egy digitális és nyomtatott formában, és csinálnak egy nagyon szép munkát végzett.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat a Litecoin Paypal, hitelkártyával vagy banki átutalással?

Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

A SEC előzetes vizsgálata a GAW bányászoknál megerősítve, és az információ kiszivárgása

Post Altcoin

Mi a Feathercoin

Post Altcoin

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

Hogyan kérheti Bitcoin készpénzét és eladhatja Bitcoinnak (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Bitcoin alapjai

Post Altcoin

A Bitcoin Gold (BTG) igénylése: lépésről-lépésre szóló útmutató