6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést | Hungarian.lamareschale.org

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Mint hűséges olvasók 99Bitcoins, akkor valószínűleg már tudja, hogy amellett Bitcoin, jelenleg több mint 600 alternatív cryptocurrencies a piacon. Bitcoin forráskód, hogy nyílt forráskódú, és nyilvánosan elérhető GitHub, szabadon másolhatók bárki érdekel létre saját érme.

Az a kérdés, hogy sok ember van az, hogy oly sok alternatíva, hogyan értékeljük, hogy melyek érdemes tanulmányozni, és megvenni? Végtére is, minden egyes érme, amelynek saját árát, minden bizonnyal úgy érzi, mint egy 24/7 tőzsdén.

Megpróbálok átmenni néhány olyan tényező, amit mi a CoinGeckouse értékelésében altcoins.

1. Technikai és monetáris szabályok innováció

Egyesek azt a véleményt, hogy a Bitcoin legnagyobb sapka 21 millió érme korlátozó tényező, mert az emberek úgy érzik, rossz fogadó csak 0,0001 BTC egy ponton. Dogecoin például egy teljes ellátás 100 milliárd dogecoins, hogy már teljesen bányászott 2015 közepén. Ugyancsak nincs kemény sapkát és az előrejelzések szerint a 5256000000 érmék évente elérése után 100 milliárd. A változások a monetáris szabályok létrehoz egy teljesen más gazdasági ösztönzést a altcoin.

Egyéb érmék használt különböző algoritmus összesen. Peercoin például használ proof-of-tét helyett proof-of-work, míg Ethereumis egy cryptocurrency amelyet arra terveztek, az alapoktól kezdve, anélkül elválási bármilyen kódot Bitcoin és szintén Turing-teljes. Sok érdekes újítás történik a világban, altcoin előnyös lehet a teljes ökoszisztémát és kiindulási ez alapján lesz egy jó első lépés a altcoins.

2. Fejlesztési tevékenység

Az egyik módja, hogy mérje fel, ha egy adott altcoin egy jó jövőben, hogy nézd meg a fejlesztési tevékenységet. Egy érme aktív fejlesztőcsapat fogja tolni ki frissítéseket és a folt a hibákat minden alkalommal.

Láthatjuk, hogy a Bitcoin a legtöbb aktív fejlesztőcsapat. Minden fejlesztési munkát nyilvĂĄnosan a GitHub repository és lehet ellenőrizni, ha az érme fejlesztők „alvó”. Mivel sok érmét „villás” származó Bitcoin, ezért különösen fontos a fejlesztők számára, hogy nyomja a frissítéseket, amint egy hibát találnak Bitcoin mert akkor szinte biztosan érinti a altcoin is, mivel azok megosztása hasonlít leginkább codebase.

 

3. A közösségi ereje

Egy érme nélkül egy közösség nem lesz értéke egyáltalán, mert senki nem fogja használni a altcoin. Keresi a fórumokon, mint Bitcointalk, akkor veszi észre, hogy sokan azt állítják, hogy altcoin a legjobb közösség, de a legjobb módja, hogy mérje a méret a közösség, hogy nézd meg a számok.

Nehéz azt mondani, hogy érme X Y felhasználók száma, decentralizált jellege. Azonban lehet használni proxy becslésekor a méret a közösség által nézett száma Facebook szereti, Twitter követői és a vöröses aktivitást.

4. A kereskedelem volumene és a likviditás

Ugyanilyen fontos, hogy nézd, ha van olyan kereskedelmi tevékenységet körülvevő altcoin. Nincs értelme gazdaság több ezer dollár értékű egy altcoin ha senki a kereskedés, és van egy nagyon kicsi az esélye a kilépés az aktuális pozícióját a piacon.

Lesz vad kilengések ár valahányszor mennyiséget vásárolt és eladott, és a volatilitás nem jó fenntartása az értéke a altcoin gazdaságokban.

5. Piaci kapitalizáció

Érmék alacsony piaci kapitalizációja könnyen manipulálható emberek megszervezését tervezi a szivattyúk és guba trükköket. Egy elveszítheti egy csomó pénzt, ha érzékeny a hazugság, hogy ezek az emberek tolja ki.

Érmék nagyobb piaci kapitalizációja lesz nehezebb, hogy manipulálják, mivel ez szükségessé lényegesen nagyobb tőkealapot, hogy manipulálják az árát.

6. Közérdekű

Végül, az egyik is meg kellene vizsgálni, hogy mennyire népszerű az érme a World Wide Web. Egy gyors keresés az érme neve a Google vagy a Bing megmutatja, hány eredmények fennállnak az érme. Alapítva érmék, mint a Bitcoin lesz millió eredményt mutató érettségét az érme, míg a kis érmék nagyon kevés mutatni.

Ugyanez mondható el megnézi a népszerűsége az érme hivatalos honlapján Alexa. Bitcoin.org, a hivatalos honlapján Bitcoin nagyon népszerű a világban, rangsor, Alexa 14,175thmost népszerű weboldal a bolygón az időben az írás.

Remélem, hogy most már tisztában vannak néhány magas szintű értékelési módja altcoins alapján ezt a cikket. Vannak azonban sok más módon értékelésének altcoins hogy további kutatást igényel.

Bár a altcoin ökoszisztéma tele van sok csalások - így nem kell extra óvatos navigálás ezt a helyet -, ez is igen jövedelmező, ha a házi feladatot jobb. Nem kell mindent elhinni, amit olvas és mindig a kellő gondosság ellenőrzi a tények és adatok CoinGecko és más weboldalakon.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

Ripple (XRP) vásárlása 3 egyszerű lépésben - kezdő útmutató

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Blockchainról szól, nem Bitcoinról

Post Altcoin

Mi a Litecoin?

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Hogyan vásároljon Namecoin (Paypal, hitelkártya, készpénz) - 100% biztonságos és egyszerű

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

Befektetési stratégiák

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa