4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében | Hungarian.lamareschale.org

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

Szóval úgy döntött, hogy elfogadja Bitcoin az üzleti, félelmetes! Ma már több mint 100.000 businessesworldwide hogy elfogadja Bitcoin. Elfogadó Bitcoin nem jelenti azt, hogy tényleg kell saját bitcoin. Sok szolgáltatás odakinn fogadhatjuk Bitcoin csak a fizetési módot, és azonnal elküldjük Önnek a kifizetett összeg dollárban, euróban vagy bármi pénznemben.

Most hadd adjak egy rövid áttekintést, hogy milyen lépéseket kell majd tennie annak érdekében, hogy megkezdte elfogadja a Bitcoin.

1. Lépés - Találj egy kereskedői megoldást szolgáltató

A Bitcoin kereskedő megoldást szolgáltató alapvetően egy cég, amely elfogadja a Bitcoin a majd alakítani saját pénzneme. Azt is választhatja, hogy a Bitcoin, és nem konvertálja őket hagyományos valuta.

Egy jó szolgáltató is a kínálat akkor a POS (point of sale) integráció - azaz egy módja annak, hogy töltse fel az ügyfelek megszakítás nélkül a normál értékesítési csatornát.

Jó példa erre lenne Bitpay amely megadja a POS alkalmazás a boltban (ha van egy tégla és habarcs) vagy egy bővítmény az Ön weboldalán. Ha van egy tégla és habarcs tárolni ez tanácsos tartani egy iPhone vagy iPad mellett a „rendes” pénztárgép a fizetési alkalmazást. Néhány szolgáltató (pl Coinkite) kínálat akkor a fizikai fizető terminál, így nem kell mást.

3. Lépés - Számviteli

Beszélje meg könyvelő kapcsolatos szabályok elfogadása Bitcoinin az országot. A különböző országokban különböző megközelítések felé Bitcoin, és ez alapján kell meghatározni személyesen tartózkodási helye alapján. Ez azért is fontos, mert mit lehet nyomtatni a számlát a fizetési módot.

4. Lépés - Tedd fel a jele :)

Végül, de nem utolsó sorban a vevők tudhatják, hogy elfogadja Bitcoin. Ha van egy online áruház segítségével a hivatalos logót, ahogy van:

Vagy ha van egy tégla és habarcs tárolni tud nyomtatni egyet. Ez nem csak az emberek értesíti, hogy most fogadja el az új fizetési módot, de abban is segít, a Bitcoin gazdaság általában, ahogy egyre több ember lesz nyitottak kifizetések Bitcoin (mert tudják, hogy hol kell tölteni azt).

Ez az! Elég egyszerű mi? Ha bármilyen további kérdése van, hogyan kell kezdeni elfogadó Bitcoin nyugodtan ossza meg a megjegyzés rovatban az alábbiakban.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Post Altcoin

Segwit2x, UASF és a lehetséges villa - itt van mit tudnod kell

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Kezdõ Útmutató a saját Bitcoin ATM üzemeltetéséhez

Post Altcoin

Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval

Post Altcoin

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről