Mi a Feathercoin | Hungarian.lamareschale.org

Mi a Feathercoin

Mi a Feathercoin

Összehasonlítva a többi altcoins, Feathercoin az egyik legközelebbi rokona a Bitcoin. Például bányásznak ugyanúgy, mint a Bitcoin, és a rendszer úgy van beállítva, hogy működjön nagyon sok azonos módon, mint a Bitcoin. Feathercoin is van egy kemény ellátás limit, és támaszkodik a P2P közösségi monitoring stabilitás biztosítása érdekében.

Talán a legnagyobb import különbség az, hogy a bányászati ​​eljárás Feathercoins használ Scrypt alapú algoritmust, amely biztosítja, hogy az ASIC minerswon't szert hatalmas előnyt GPU bányászok. Jelenleg ez az egész, de lehetetlen GPU bányászok az enyém Bitcoin számottevő mennyiségben. Ehelyett Bitcoin uralja bányászok rendkívül drága és nagy teljesítményű ASIC bányászati ​​gépek. A Feathercoin azonban maga az algoritmus biztosítja, hogy a GPU bányászok versenyképesek maradjanak.

Vannak még 336 millió bitcoin elérhető. Bányászok is jutalmazták 200 érmék minden alkalommal, amikor az enyém egy blokk. Ez a szám a felére csökkent 840.000 Feathercoins bányásznak. Továbbá, mivel a Bitcoin van beállítva, hogy létrehoz egy blokkot, 10 percenként Feathercoin meghatározza saját célt 2,5 percenként. Az alkotók a Feathercoin úgy vélik, hogy a magasabb limitet és nagyobb kínálat újonnan létrehozott Feathercoins teszi a valuta maga szélesebb körben használják, és stabil.

Bitcoin, másrészt, van egy kemény határ 21 millió Bitcoin, és csak 25 bitcoinokat jönnek létre minden egyes alkalommal, amikor egy blokk bányásznak. Egyesek úgy vélik, hogy a Bitcoin végül nem fogja, mert egyszerűen nem lesz elég a Bitcoin a rendszer működéséhez. Gondold ezt, vannak milliárdjai után billió amerikai dollárt átjárja a globális gazdaság, a likviditást és a kereskedelem megkönnyítésére. Pontosan hogyan fog működni Bitcoin ilyen kevés Bitcoin kapható a piacon továbbra is ismeretlen.

Egyes kritikusok úgy vélik, hogy egyszerűen túl kevés a Bitcoin a piacon elérhető. Számukra, a pénznemet, mint Feathercoin tűnnek vonzóbbá. Bitcoin támogatói azonban megjegyezni, hogy a Bitcoin-t terveztek így szándékosan annak érdekében, hogy az érték a Bitcoin nem csökken, és nem annyira érzékeny az infláció. Feathercoin, másrészt, lehet téve, hogy az említett problémák.

Egy másik nagyon fontos fogalom Feathercoin „Speciális ellenırzıpontozása” rendszer. Ez a rendszer létrehoz egy központi csomópont, amelyen keresztül a szoftver ellenőrzi Feathercoin tranzakciók és biztosítja, hogy senki sem tudja, hogy képes elindítani a „51%” támadás. A 51% támadás lehetővé tenné egy bányász, aki irányítja 51% -a az összes bányászati ​​termelés lényegében kettős tölteni a Bitcoin. Az Advanced ellenırzıpontozási rendszer is véd más potenciális gyengeségeit.

Vannak egyértelműen a sok kérdéseket vizsgálva, altcoins. Emlékeztetni kell arra, hogy abban a pillanatban, minden digitális valuta erősen spekulatív, ezért legyen óvatos, amikor befektetnek őket. Tehát, ha érdekel a digitális valuta, győződjön meg róla, hogy tartsa a szemét Feathercoin és egyéb altcurrencies. Ebben a pillanatban, Bitcoin úgy tűnik, hogy egy hatalmas és potenciálisan unsurmountable vezet, de ez mindig lehetséges, hogy egy másik valutában felzárkózni, sőt túlszárnyalni Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

A drágakövek mindenkit a Crypto-hoz hoznak

Post Altcoin

Szex és az Egyetlen Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin, mint hosszú távú befektetés

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató