Mi a Dogecoin | Hungarian.lamareschale.org

Mi a Dogecoin

Mi a Dogecoin

Tehát mi Dogecoin? A pénznem ténylegesen megkezdte egyfajta vicc. Mint Bitcoin, ez egy digitális valuta. Ez szerzett népszerűsége után a „Doge Meme”, egy népszerű és vicces mém mely egy hírhedt Shiba Inu kutya, ment vírus körül az interneten (szóval nem lehet leírni a mémek, így talán a legjobb, hogy csak google). A hatalmas mennyiségű nyilvánosság eredményezett hatalmas érdeklődés Dogecoin, és a tranzakciók gyorsan tetején $ 8.000.000 dollár összértékben.

Dogecoin egy származéka litecoin, vagyis ez kölcsönzi sokat a kódot és a legfontosabb ötleteket litecoin, ami viszont kölcsönöz Bitcoin. Gondold azt, hogy a Bitcoin unokája. Dogecoin készítői hangsúlyozták, hogy a valuta jelentette ügyletek, nem beruházások (ahogyan az jelenleg történik a Bitcoin). Dogecoin alkotóit Billy Markus és Jackson Palmer, már hangsúlyozta, hogy Dogecoin nem „meggazdagodni rendszer”, hogy bárki, beleértve a potenciális befektetők számára.

Dogecoin jelenleg nem túl drága. Dogecoins jelenleg eladás kevesebb mint 1 penny fejenként, míg a $ 1000 dollárt, vagy ha egy Bitcoin jelenleg költségek. És míg az átlagos Bitcoin tranzakciós jön közel $ 10,000 dollár, az átlagos tranzakciós Dogecoin érdemes északra $ 100 dollárt. Tekintettel arra, hogy a Bitcoin teljes marketcap már lőtt a milliárdokat, miközben Dogecoin még törni $ 10 millió, akkor nem lehet kihívás Bitcoin az elsőségért egyhamar.

Dogecoin is nagyon népszerű, de a „fordulópontot” az emberek az interneten. Alapvetően, ha valaki tesz egy nagyon vicces vagy hideg megjegyzést vöröses, vagy ez valami más érdekes online, akkor „tip” őket Dogecoins. A pénzösszeg önmagában nem adja ki sokat, de más felhasználók értékelni fogják az elismerését.

Dogecoin tökéletes bizonyítéka a vírus erejét kihasználva az internet. Az alkotók a valuta már meglehetősen egyszerű bevallani, hogy indult, mint egy vicc. És mégis, a valuta felrobbant népszerűsége az elmúlt hetekben, így talán lesz az utolsó nevetés!

Meddig lesz Dogecoin utolsó? Ez egy nehéz kérdés megválaszolására. Elhelyezés egy kis pénzt a valuta talán nem is olyan rossz ötlet. Legalábbis, akkor van néhány Dogecoins borravalót emberek. Ez talán nem jó ötlet, de befektetni életed megtakarítás Dogecoin vagy bármely más virtuális valuta, hogy az ügyben.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Reddcoin forradalmi változása: a Velencei Poque (Pro-Velocity) bizonyítása

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Új befektetési tippek

Post Altcoin

Hogyan védheti Bitcoin tárcáját?

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Litecoin mobiltárca kiválasztásának teljes útmutatója

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple lemond

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig

Post Altcoin

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta