Mi az a Myriadcoin? Hogyan működik a Multi-Algo Mining Special? | Hungarian.lamareschale.org

Mi az a Myriadcoin? Hogyan működik a Multi-Algo Mining Special?

Mi az a Myriadcoin? Hogyan működik a Multi-Algo Mining Special?

Myriadcoinis meglehetősen egyedi pénznemben adták 2014. Február Ellentétben a legtöbb digitális valuták, mint például a Bitcoin

Dogecoin vagy litecoin, Myriadcoin nem használ egyetlen algoritmus. Még az is más, mint a Darkcoin, és a másik X algoritmus alapú cryptocurrencies, mint Myriad nem csak akkor használja, 5 különböző algoritmusokat, de ezek mind a bányászat egyidejűleg. Ez a funkció ad Myriadcoin hihetetlen rugalmasságát, és az egyik alapvető funkciók által kiemelt ez a hívei.

Myriadcoin Mining Felhasználás 5Algorithms? Hogyan működik a Multi-POW munka?

Az 5 algoritmusok: Scrypt, SHA256 Qubit, gombolyag, és Groestl. Mindegyik algoritmusok megvan a saját egyedi igényeket, miningprograms, és képességeit. Myriadcoin van beállítva, hogy minden ilyen algoritmus, hogy megoldja a blokk a maga módján, és ennek során, add hozzá a blokk lánc, és ezáltal a következő blokk. Annak érdekében, hogy ezt oly módon, hogy megtartja egyetlen algoritmus abban, dominancia, a Myriadcoin fejlesztők végre őket egy egyszerű, mégis ötletes, utat.

Minden algoritmus azt a célt tűzte 2,5 perc és megvan a maga nehézsége. Ez azt jelenti, hogy nem számít, hogy mennyi a tördelő ráta emelkedik Egyetlen algoritmus, a sebességet, amellyel az érmék elő, hogy algoritmus ugyanaz marad. Ennek köszönhetően a telepítést, akkor hamar lesz hatékony, ha egyetlen algoritmust dagadt nagy mennyiségű tördeljük hatalom és a hálózat egészében fenntartja a blokk ideje ~ 30 másodperc. Oly módon, ez ad Myriadcoin furcsa ellenállás ASIC, mint egy ASIC bármely egyedi algoritmus nem lenne hatékonyabb, mint a hagyományos tördelési gép segítségével az egyik algoritmus, amely nem rendelkezik ASIC elérhető.

Nincs több Algo Myriadcoin Mining egyedülálló előnyöket nyújtanak?

Az 5 algoritmus a módszer teszi a 51% támadás vs Myriadcoin nagyon nehéz. A hagyományos bányászat, mint a Bitcoin Mining, egy 51% támadás, elméletileg egyszerű. Ha az egyén, vagy csoport, voltak, hogy megszerezzék 51% a hash erő, akkor a bányász (ek) kezdeményezheti egy 51% támadást. A 51% támadás, a támadó bányász (ek) képes-e blokkolni tranzakciók, azáltal, hogy megakadályozza bizonyos ügyletek egyre visszaigazolások, és több nefariously, megduplázódhat tölteni érméket megfordításával tranzakciók során a blokkok ellenőrzik.

A legutóbbi 51% támadások szerint végeztük támadó kis SHA256 alapú érmék nagyszámú ASIC, mint a Bitcoin mininghashrate, és nehéz, olyan nagy, hogy ez nem egy könnyű célpont. Ez lehet a probléma több Scrypt érmék a jövőben, mint Scrypt ASICsare már elérhető, és GAW Miners, KNC, és néhány más versenytársak, pumpáló őket hihetetlen sebességgel. Ez lényegesen nehezebb a Myriadcoin.

Mivel minden algoritmus vezérli csak 20% a hálózat, egy 51% támadó kezeléséhez szükséges átlagosan 51% az egyes algoritmus sikeresen támadja a hálózathoz. Például, ha valaki hozott elég ASIC, hogy rögzítse 80% -a mindkét SHA256 és Scrypt, ami nagyon nehéz lenne rajta a saját, azt még mindig csak összeg 32% a teljes hálózatot. A fennmaradó 19% kellene vájt Qubit, gombolyag, és Groestl algoritmusok, és nincsenek ASIC fejlesztés bármely egyike azoknak.

A logisztikai és a költségek, a megszerzése, szervezése, és a fenntartása ilyen változatos csoportja Bányagépek teljesítése érdekében a támadás, mint ez teszi nagyon valószínűtlen. Erősen kétlem, hogy van-e csoport azzal a képességgel, hogy hatékonyan húzza ezt le. Azon túl, hogy a költségek tenné drága, és nincs esélye az ilyen támadás, hogy hasznot semmilyen módon.

Mi a helyzet Egyesített Mining egyik Myriadcoin algoritmusok?

Ez nemrégiben tárgyalta a fejlesztők Myriadcoin, és úgy tűnik, hogy a munkálatok abban a pillanatban. Ismét, mint minden algoritmus csak 20% -ban felelős a teljes blokk-jutalmat, Myriadcoin miningcan beállítható az egyesített bányászat útján Multi-vPOW, oly módon, hogy valójában sokkal jövedelmezőbb, mint a többi cryptocurrencies. Általában egyetlen algoritmus egyesült bányászat okoz egy érmét, hogy uralja a másikat. A multi-algo beállítását Myriadcoin teszi, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb.

Vannak más fontos részleteket Myriadcoin?

Myriadcoin nem volt premine, egy blokk jutalom 1000 MYR, és ez a lehető legnagyobb érme ellátás 2 milliárd. Az érme volt fent és lent benne értékét, de az egyedi technológiai vonatkozásai pénznemben teszi igen értékes az én személyes véleményem. Lehet, hogy nem a Bitcoin ára, illetve névtelensége DarkcoinDarksendor Sötét Wallet, de ezek egyike sem a hangsúly ezen érme. A fejlesztők mögött Myriadcoin világos tervet, és nagyon hajtott, amely szükséges a cryptocurrency igazán sikerül.

Nem tudom megmondani, hogy mi fog történni a jövőben, de azt javaslom, szem előtt tartva Myriadcoin. Tudom én.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Post Altcoin

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni

Post Altcoin

Megerősítetlen Bitcoin tranzakció? A Bitcoin tranzakciós idejének rövidítése

Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Post Altcoin

Hogyan szerezzen be egy egyedi Bitcoin címet

Post Altcoin

Az Ethereum 6,4 millió dollárt emel a Genesis Sale első negyedévében

Post Altcoin

Mi a Namecoin, a Top Bitcoin Merge-Mined Currency?