Mi az a Primecoin? A Prime Number Hunter | Hungarian.lamareschale.org

Mi az a Primecoin? A Prime Number Hunter

Mi az a Primecoin? A Prime Number Hunter

Primecoinis egy meglehetősen érdekes digitális valuta. Úgy alakult Sunny King, az eredetivel azonos fejlesztők létre PPCoin és kitalált Proof-of-tét

Primecoin nem ugyanazokat a szabályokat követik, mint a többi valuta, és egy beépített matematikai javára. Módja miatt a bányásznak, Primecoin ténylegesen felfedezi korábban ismeretlen prímszám.

Primecoin felfedezni az új Prime Numbers

Primecoin hasonlóan Bitcoinand sok más digitális valuta, amely egy proof-of-work algoritmus bányászat. Azonban ahelyett, hogy az Hashcash módszert használt a többi valuta, Primecoin helyett egy algoritmus, amely megkeresi, és ellenőrzi, bizonyos típusú prímszám.

Az ilyen típusú prímszámok, az úgynevezett Cunningham láncok (az első és a második fajta), és a két iker láncok választottunk két fő oka van:

  • Ott valószínűleg sok ilyen láncok, amelyek nem használhatatlanul nagy, így érdemes keresni prímszám, amelyek lehetővé ellenőrizze fogyasztói minőségű processzorok.
  • Egy képlet magában a hossza a prime láncok és Fermat-teszt a fejlesztők képesek voltak, hogy végre egy nehéz formula, amely növelné a többnyire lineárisan növekvő tördelő teljesítmény.

Az egyik legnagyobb kihívás, hogy ezt a munkát eredményesen volt találni a módját, hogy megakadályozzák az azonos proof-of-munka használják többször. Azonban ez is megoldható király annak előírásával, hogy az eredete az elsődleges, ami egy számot közvetlenül szomszédos az elsődleges, osztható blokkfejléc. Mivel a blokk fejléc változik az egyes blokk, és befolyásolja a korábbi blokkok, ez a követelmény biztosítja, hogy a megoldás az egyes blokkok egyedülálló.

Primecoin biztosit Prime Numbers

Prime számok nagyon hasznos. Ezek fontos a kriptográfia és használják sok keysecret titkosítási rendszerek. Minél nagyobb a lista az ismert prímszám növekszik, és ennek az értéke a szám növekszik, a biztonsági titkosítási módszerek felhasználásával őket javul.

Megértése prímszám is nagyon fontos a magas szintű matematika, a fizika és a mérnöki. Minden nem prímszám lehet alakítani két vagy több prímszám, mégis egy prímszám önmagában nem lehet létrehozni minden más számot. Prímszám építőkövei matematika. Minél jobban megértjük, körülbelül prímszám, akkor jobban megértjük a matematika. Minél jobban megértjük a matematika, annál inkább megérti az univerzum, és minden benne van.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A SEC előzetes vizsgálata a GAW bányászoknál megerősítve, és az információ kiszivárgása

Post Altcoin

Három egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásának elkezdéséhez

Post Altcoin

A GAW bányászok rendszere végül megjelent

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok IOTA-t: A Basic Beginners Guide

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

Befektetési stratégiák

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Post Altcoin

A Dogecoin állam

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató