A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására | Hungarian.lamareschale.org

A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására

A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására

SpaceBITis új, önjelölt decentralizált companythat fog összpontosítani létre nano-műhold privát űrkutatás, és akkor használja a kripto-stílusú token érme, mint az elsődleges módja projektek finanszírozása. A SpaceBIT csapat, amely a „csapat sikeres tanácsadók, vállalkozók, mérnökök és tudósok rakéta,” célja, hogy használják a decentralizált finanszírozási struktúra fejlesztésére, a különböző technológiák, melyek révén saját űrkutatási könnyebb, olcsóbb, és jövedelmező kisebb vállalkozások számára.

Célunk, hogy a percepciók megváltoztatására űrkutatás, még hozzáférhetőbbé tegyék azt a kis magáncégek és még nagyközönség. Azt tervezzük, hogy használja a projektek generálására szellemi tulajdon (IP) alkalmas a nagyobb küldetések.

Mik misszióira SpaceBIT?

A vállalat azt állítja, hogy az ezekben a korai szakaszban, már sikeresen részt vett számos „Space vállalkozások.” Néhány ilyen vállalkozások közé tartozik a „elindítása Nano-Satellite egy SpaceX CRS3 küldetés és több magán CubeSat projekteket. ”egy másik projekt, amelyet SpaceBIT volt a dob egy nano-műhold idén áprilisban. Ez a műhold indult a másodlagos hasznos a SpaceX Falcon 9 CRS-3 küldetés.

A cég is van néhány jövőbeli terveit, amelyek még nem hajtották végre. A végső cél a SpaceBIT az, hogy a gondolatok és prototípusok előállítása a korai fejlődési szakaszban, és kapcsolja őket polírozott termékek, amelyek integrálhatók a meglévő űrhajó rendszereket. Annak érdekében, hogy ezt az általános célt, SpaceBIT tervek dolgozni akadémiai tudósok, űrkutatás iparági vezetők, és a különböző közösségek, hogy a termék kerül forgalomba felé. Konzultáció révén ez a három embercsoportok, SpaceBIT reméli, hogy megfelelő felkészülhessenek a piacon, és bizonyítani képességeiket a nyilvánosság számára. Amellett, hogy ez a fő cél, SpaceBIT kívánjuk fejleszteni nano-műhold ismételt belépési képesség, hozzon létre egy helyet boltozat és a banki, indítsa 3D nyomtatás az űrben, részt vesz aszteroida bányászat, és a pálya aszteroidák jelentenek potenciális veszélyt a Földre.

SpaceBIT úgy tűnik, hogy a nagy mennyiségű lelkesedést a projektek, hogy együtt haladjon a igényesség céljaik. A cég büszke arra, hogy a decentralizált üzleti struktúra, azt állítva, hogy fogja bizonyítani, hogy sokkal hatékonyabb üzleti modell, mint a rendszer központi, kormányzati futott űrkutatás:

Kormány távon feltárása által finanszírozott állami pénz, feltéve korlátozott hozzáférést a polgárok számára. Keresztül kihívásainak való tömeg közösség által támogatott űrkutatási reméljük, hogy bővítse a technológia és amelyek jelentős innovatív szellemi tulajdon.

És akkor nemcsak SpaceBIT hinni, hogy képesek lesznek, hogy előre űrkutatás több kormány valaha is, a cég is úgy véli, hogy tudják, hogy az űrkutatás nagyon nyereséges bármilyen SpaceBIT támogatók révén a termelés szellemi tulajdon:

IP-intenzív küldetések fog hozni egy nyereséges dinamikus azoknak, akik támogatják SpaceBIT. Az űrkutatás kockázatos vállalkozás, de az is nagyon kifizetődő. Egyes becslések szerint minden befektetett dollár az Apollo-program, több mint 20 érkezett vissza.

SpaceBIT Belépés a Public Eye

SpaceBIT jelentette be a londoni CoinSummitconference, kétnapos kripto-valuta üzleti egyezmény. Néhány fontos neveket a Bitcoin-közösség és a kripto-valuta közösség általános voltak jelen SpaceBIT indulásával bemutatót. Két ember volt jelen a dob volt, Gavin fa Ethereum és Jeff Garzik egy BitcoinCore fejlesztő.

A társaság nem nagyon nyilvános a tevékenységeit eddigi részesülő nagyon kevés a médiában. Továbbá, a honlap jelenleg nem áll rendelkezésre; bár, ha rendelkezésre áll, az egyetlen dolog, megjelenik egy logót a cég, néhány kapcsolat linkek, és a „hamarosan”. Ugyanakkor a társaság szerint, SpaceBIT azt tervezi, hogy fokozatosan, hogy terveik nyilvánosságra, mivel a dolgozni csinálnak a vezetők az űrkutatási ipar folytatódik. SpaceBIT úgy véli, hogy a munka, mert kezd válni nyilvánosságra fogja bizonyítani, hogy értékes és előre privatizált űrkutatási.

Dolgozunk az ipari vezetők és lesz felfedve terveink és partnersips (sic) fokozatosan. Szeretnénk létrehozni egy egészséges zümmögés körül mi do..We tervezi, hogy létrehoz egy új paradigma űrkutatási. Úgy gondoljuk, hogy SpaceBIT segít létrehozni egy új utat a világ, hogy vegyenek részt és aktívan támogatja az új hullám az űrkutatás. Indítási zavara eléri a végső határ, és van olyan törekvés, hogy az utat.

Kezdeti finanszírozása SpaceBIT

Mint korábban említettük, SpaceBIT tervezi, hogy finanszírozza a projektet eladásával cryptocurrency alapú token-érme. Ezek a „SpaceBIT zseton” lesz az a tulajdoni részesedése a társaságban, ami azt jelenti, hogy bárki, aki megvásárolja ezeket a jelzőket kap egy része által termelt nyereség SpaceBIT szolgálják a különböző missziókban. A cég azt tervezi, hogy eladja 100 millió zsetont az általános, és indul el az értékesítés 20 millió, hogy finanszírozza a vállalat első nagy projekt. Ez a kezdeti tömeg értékesítése 20 millió zsetont egy határidőt rajta, bár a kezdő időpont az eladó nem részletezett ezen a ponton. Azonban SpaceBIT megállapította, hogy a kezdeti tömeg eladás addig tart, amíg a „az év végéig”, így feltételezzük, hogy az értékesítés kezdődik valamikor 2015-ben, és továbbra is a jövő év decemberében.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar készen áll

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Bevezetés a Bitcoin kereskedelembe

Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

A GAW bányászok vezérigazgatója a KNC titánján: A Scrypt Mining az én házam

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!