Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára | Hungarian.lamareschale.org

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Frissítés: A Kickstarter nem sikerült, de az alkotók ezt a telep már felajánlotta, hogy az egyéni, egyedi megrendelések. Kapcsolatba lehet lépni velük keresztül Kickstarter oldalon, amely kapcsolódik a cikkben.

A Digital Gold Rush folyik... Ha nem fáradt a összehasonlítását a kaliforniai aranyláz 1849 és a mainstreaming Bitcoinand más cryptocurrencies 2014-ben, engedje meg, hogy dobja egy másik rád. Ez régóta mondják, hogy nem ez volt a bányászok, akik meggazdagodott akkoriban ez volt a fiúk értékesítő csákány és lapát. Ezt szem előtt tartva, azt, hogy ha a zsilip Box, rakásolható otthon scrypt miningrig.

Mi az a "zsilip Box Scrypt Mining Rig"?

Első pillantásra hasonlít ambiciózus Erector meghatározott néhány számítógép rajongók kapcsolódnak, és ez lényegében mi ez, még ha készült repülőgép minőségű alumínium.

Most kapható Kickstarter akkor kap egy ilyen amerikai gyártmányú készletek mindössze $ 99 a kezdő modell, az úgynevezett Mini, amely képes kezelni 3 GPU. További $ 50 a fogadalmat (amit ők a „Wind Tunnel Edition”) lesz hozzá négy 140mm ventilátor a mini. A következő lépcső, amit úgy hívnak, hogy „Eredeti Bányai Edition”, amely képes kezelni a hat videokártyák egyszerre fog futni akkor 169 $. Ha azt szeretnénk, rajongók, azonban host egy további $ 50 újabb négy 140mm rajongók. Vagy 500 $ akkor kap két SLUICE_PRO keretes 8 rajongók. Bármilyen beállítást választja jön egy 1 év garancia, füzet, hogyan kell kezdeni a bányászat cryptocurrency, és teljes hozzáférést biztosít a webes fórumok támogatást.

A Sluice_Box tervezte Robert Murray Jr, egy informatikai munkavállaló, aki nem volt elégedett sem a meglévő alumínium miningrigscurrently eladó. Mehetett volna egy standard tej ládát, de akart valamit, egy kicsit több osztály, mint az, ezért úgy döntött, hogy építse a saját. Miután látta, milyen jól kiderült, ő partnereként apja, Robert Sr., egy mérnök, aki már több tapasztalattal gépi munka, és barátja, Robert Aguilar a tömegesen gyártja és forgalmazza a tornyokban.

A Mini intézkedések 16” x14” x12”, és a súlya egy szilárd 8 font. A másik véglet az, megtaláljuk a Pro 25” x16” x12” és tippeket mérleg egy óriási 14 £. Ha keres építeni komoly bányászat a költségvetést, ez úgy hangzik, mint egy jó út, hogy.

Mi Perks működik a Kickstarter erre Scrypt Mining Rig ajánlat?

Egy utolsó megjegyzés ezeket a számokat, az úton: a 99 $ dollár árát mini csak egy Early Bird felfrissít. Ugyanez igaz a $ 169 ár a következő méretű modell, a rendes ár, hogy az egyik lesz 189 $. Mind a $ 438 és $ 498 hegyezi területén 8 rajongók, bár ez lehet, hogy kiderül, hogy egy elírás.

27 nap van hátra a saját kampány eddig még emelt $ 338 az 5000 $ cél miatt a nagylelkűség két támogatókat. Tehát még mindig van ideje, hogy a bányász, ha most cselekedni.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Mi a Feathercoin

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

Új befektetési tippek

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

Darkcoin hozzáadva Darknet kábítószer piacterekhez

Post Altcoin

Reddcoin forradalmi változása: a Velencei Poque (Pro-Velocity) bizonyítása

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez

Post Altcoin

A Litecoin mobiltárca kiválasztásának teljes útmutatója

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig