Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja | Hungarian.lamareschale.org

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja

Néztem az evolúció cryptocurrency Az elmúlt 5 év óta Satoshi Nakamoto első bemutatta az agyszüleménye Bitcoin. Ebben az időben több mint 300 új cryptos érkeztek a helyszínre, sok közülük elhalványul gyorsan, nem is lábjegyzetek nagyobb történetében a kripto mozgás. Az ok minden kudarc volt más, és nem akarom, hogy megreked a vita velük. Ehelyett szeretnék megvitatni néhány ötlet, hogy azt hiszem, a kripto közösség egészének kell átfogja. Némelyikük furcsának tűnhet, és néhány tűnhet vádló, de azt hiszem, hogy én vagyok többé-kevésbé helyes az én érvelés. Annak érdekében, hogy az ügyemet fogok kell megnevezni néhány nevet, és esetleg megbántani néhány ember. Ez nem az én szándék, ez csak lesz egy olyan elkerülhetetlen esetekben. Ez nem személyes, ez üzlet, úgyhogy folytatni, hogy a megértés.

1. A termodinamika nem hagyható figyelmen kívül

A két legfontosabb fizikai törvényei multiverzum az 1. És 2. Termodinamika. Az első azt mondja, hogy az energia nem lehet létrehozni, vagy megsemmisült, csupán megváltoztatta az egyik állapotból a másikba. A második kimondja, hogy végül minden szétesik. Ez feltétlenül fontos, hogy e két törvény figyelembe kell venni az érmét fejlesztő, és minden érme befektető. Akár a bányászat a CPU, GPU, vagy egy ASIC bányász, akkor égő villany, és a villamos nem szabad. Mindaddig, amíg nem oldja meg a problémát az energiatermelés és fogyasztás, ez lesz az egyre növekvő tényező a hosszú távú életképességét minden olyan titkosító valuta esetében. Nem tud valamit a semmiért. Ez egy alapvető jog, amely szabályozza a világegyetem, és azt állítja, hogy pont az a hülye. Amikor Jackson Palmer létre Dogecoinhe tette, mint egy vicc, és mindenki, beleértve Palmer, meglepte, hogy levette. Nyújtott, hogy a kis Shiba Inu aranyos, de senki sem gondolta volna, hogy a dózse venné le, mint azt tette. Sokan azonban még pontosan megjósolni, hogy ez elfogyott a gőz és lezuhan.

Bitcoin célja az volt, hogy közel egy évszázada, hogy teljes mértékben az enyém, és valószínűleg soha nem Nakamoto előre látta azt elérése elterjedt széles körű elfogadását. Természetesen nem a tér egy évtizede. Doge, másrészt, célja az volt, azzal a kifejezett céllal széles körű elfogadását, hogy hozzon létre egy „borravaló valuta”, és úgy tervezték, hogy 80 milliárd egység. Akkor az a döntés született, hogy azokat a végtelenségig, a helyzet, hogy repül az arcát a törvények a kereslet és kínálat. A korlát nem a termelés, ott hamarosan nem jövedelmezőség miatt egyre növekvő kereslet és az állandó, vagy növekvő, a termelési költségeket. Miután a nyereségesség leesett, az ösztönzés, hogy folytatja a munkát fog csökkenni, és a bányászok volna lépni a zöldebb legelők. Mint látható az alábbi táblázatban, az ár a dózse volt következetes lefelé lejtő. Figyeljük meg, hogy dózse tüskés januárban válaszul a közösség elküldi a jamaikai bob-csapat Szocsiban. Aztán tüskés februárban ismét előtt dropping.Another, kisebb tüske történt sikeres szponzori Josh Wise a NASCAR. Ezt követően, az értéke következetesen csökkent. A fenti grafikon egy 30 napos pillanatfelvétel Dózse piacon. Ha összehasonlítjuk a két grafikon látható, hogy dózse ment a $ 60 millió $ 30 millió 90 nap. Nem véletlen, hogy jelenleg 80 milliárd dózse forgalomban, másik 20 milliárd várhatóan az év végéig. Bár már néhány vállalkozások, amelyek a közelmúltban átveszik dózse fizetési módként, nem várom ez a trend folytatódni. Nincs ok, hogy erre, ha az érték továbbra is csökken. És továbbra is csökken, ahogy egyre több dózse jön létre, és így hiperinfláció. Miért lenne elfogadni dózse értékes at.00049 reggel tudva, hogy valószínűleg csak worth.00045 amikor bezárom boltban? Bitcoin volt illékony ármozgások, de mivel úgy tudták, hogy csak véges számú bitcoin-e valaha is gyártott, kereskedelmi elfogadása volt kiszámított kockázatot készült hosszú távra szem előtt. Soha nem lesz vége a kínálat dózse, ezért nincs ok azt feltételezni, az ár egyre emelkedik. Még ha Doge volt váltani algoritmusok POS és / vagy merge-bányászat, az ár soha nem fog emelkedni.

2. Nagyobb nem feltétlenül jobb

Számos egyéb érmék, látva a siker dózse és teljesen félreértés azt, felugrott a zenészek kocsija, és úgy döntött, nevetségesen magas szám volt a „Next Big Thing”. Kittehcoin (25 milliárd forint), Infinitecoin (90 milliárd forint), és mások érmék elhatározta, hogy trónjától dózse és vált az új Internet drágám. És mindegyikük kudarcot vallott, sok a meglepetés jó néhány megfigyelők magamat is beleértve. Ha azt mondta nekem, hogy 2011-ben egy crypto valuta egy kutya egy kabalája lenne teljesen összetörni TWO cryptocurrencies a macska témák (Kittehcoin és Catcoin) Én nevetett volna rád. És mégis, ez történt. Az okok bőséges, és biztos vagyok benne, hogy valaki fog írni a „Hogyan dózse verte a macskafélék”, és én szívesen olvassuk, hogy a cikket, mert élvezik a tanulást új dolgokat. A legabszurdabb példa erre több érmét = nagyobb népszerűségre faj, a fejemben, az XXL érme, amely azt ígéri, hogy kiadja „2800 milliárd (sic!).” Hogy adjak egy referenciakeret miért ez nevetséges (abban az esetben ez nem azonnal látszólagos), az emberi populáció 6 milliárd. Ez azt jelenti, minden férfi, nő és gyermek a Földön kaphattak 400 ilyen XXL érmét és továbbra sem lenne néhány megmaradt. Ez nagyjából garantálja, hogy soha nem ér sok mindent.

3. Kevesebb nem mindig több,

A nyilvánvaló elvitelre a fenti tanulság az, hogy meg kell számának korlátozása gyártott érmék, igen? Végtére is, a Bitcoin van kódolva, hogy csak, és 21 millió darab, összesen. Bár minden osztható 8 tizedesjegy pontossággal, akkor még mindig marad a Bitcoin képes hadonászó jelentős erő a piacon, még a számát bitcoin hogy végérvényesen elvesztek az első napokban, mielőtt ténylegesen volt semmilyen valós értéket. (Nem beszélve Satoshi Nakamoto hatalmas állománya.) Munka a hiány elve, és valószínűleg próbálják bizonyítani, hogy dogecoin nem volt a legostobább ötlet, hogy elérje crypto, hogy valaki kifejlesztett 42 érme, egy hivatkozás a Douglas Adams klasszikus „The útikalauz stopposoknak a Galaxy.”Nem lenne csak 42 ilyen valaha gyártott, a helyzet, hogy vezetett nevetségesen magas kezdeti értéke 800.000 $. Mondanom sem kell, a buborék kipukkanása szinte azonnal, és az ár cratered a $ 9,000. Ez meredek lezuhan, mellesleg, elvezet a következő pont... Ami fedezi a jövő héten, a második részben.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig

Post Altcoin

Bitcoin, mint hosszú távú befektetés

Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Post Altcoin

A SEC előzetes vizsgálata a GAW bányászoknál megerősítve, és az információ kiszivárgása

Post Altcoin

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Új befektetési tippek

Post Altcoin

Hogyan vásároljon Namecoin (Paypal, hitelkártya, készpénz) - 100% biztonságos és egyszerű

Post Altcoin

A Potcoin Way

Post Altcoin

6 tipp a Bitcoin utazásához